Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (59. sayfa)

-
-
COMNETTE ZAM YOK !
KURULUM VE AKTİVASYON YOK !
ARKADAŞINI GETİR 30 GÜNE ÇIKARILDI !
KEENETİC OMNİ DSL 450 TL SATIŞTA PİYASA FİYATI 550 TL !
FİBER KULLANICILARINA İNDİRİM GELDİ 109 TL YERİNE 99 TL ÖDEME YAPILACAK !
Geçiş yapacak arkadaşlar mutlaka kod kullanmasını tavsiye ederim ve Gruplara girip bilgi alması tavsiyemdir tüm firmaları araştırın geçiş yapmadan önce her firma bölgeye göre kalitesi de değişebilir.
-
Modem kurulumu icin ekipleri var mi? Ailem icin alacagim malum yaslilar modem isini beceremezler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiber modem ücreti kalkmış değil sitesinde öyle bir ibare yok.
-
:d
-
Dostum kodu kaldırırsan daha iyi olur forumda yasakmış bilgin olsun :)
-
taahüt yok değil mi comnette?
-
Yasak değilse sorun yok aga bana öyle demişlerdi. Bende milletin yalancısıyım :d
-
Yok istediğin zaman online işlemden tek bir işlem ile iptal ediyorsun
-
senelerdir türknet kullanıyorum son zam olayı canımı sıktı haziran a kadar dururum comnet zam yapmazsa geçebilirim.. bölgem gigafiber bölgesinde ama gelmeyecek biliyorum kalmamın bi anlamı kalmadı.. cevap için teşekkürler
-
sıkıntı yok Ramazan, zaten ben sevmem normalde bu kod işlerini ama hem türknet zammı hemde tüketici lehine bir durum oluşturması sebebiyle özellikle bu aralar paylaşmak lazım ki daha çok insana faydası olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gigafiber parasnın hakkını sonuna kadar hak eden alt yapı 200-300 olsa bile kullanılacak alt yapı.
Rica ederim
-
evet o yönden sıkıntı yok ama benim gibi binlerce kişi var 75 mbps altı kullananlar çok etkilendik gigafiber olsa koymaz o fiyatlar
-
Ne zamana kadar zam yok belli mi arkadaşlar bu sene yoksa iyiymiş fiyat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
forumda birisi yazmıştı güya müşteri hizmetlerini aramış ve temmuzda zam yapacaklarmış diye ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez teyit etmek lazım , gerçi çok belli olmaz bu işler geçen senede (2021) mayıs haziranda zam olacak dediler ama yapılmadı , şu anda da fiberde modem ücretini kaldırdılar 10 TL daha indirim gibi bir şey oldu
-
Teşekkürler bir bakmak lazim turknet zammindan sonra bir avantajı kalmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X