Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevap Verme ❌ Engelleme ✅

Ben de yazıyorum şimdi. Bir de ben enegelleneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 9 Aralık 2024; 0:3:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboneliğimin bitmesine 1 ay kalmıştı. Biraz önce Gigaspeed'e geçiş için başvurumu tamamladım. Onaylanmasını bekliyorum. Bir daha ön ödemeli hizmet almam.

• Lionheart kullanıcısına yanıt

hocam kaç günde geçiş yapılacak bir tarih verildi mi

• Bu yazıyı Bulut Helvacioglu linkedin üzerinden beğendiği bütün postların altına attım ayrıca mezun olduğu üniversite postlarının da altına attım. Biz Türküz yılmayız. İnternetin gücünü hafife aldı. Size de öneririm kendisini etiketleyip. @Bulut Helvacioglu Sesimizi duyun BTK. Comnet 7 gündür yok. Müşteri hizmetler telefonları kapadı. Yardım edinnnn. Ayıp size de. Artık firmanın kurumsalığından uzak tavrından dolayı. Linkedin üzerinden ulaşmaya çalışıyoruz. Diğer kurumsal firmalar sakın bu şirket ile iş yapmayın. Ne cevap veriyorlar ne de değer müşterilerine.

Yusuf İpekyoutube
    Comnet REZALETİ (6 Gündür İnternet Yok)
    https://www.youtube.com/watch?si=CjDK2KFobRvM08jb&v=9w-Vmszjbmo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 9 Aralık 2024; 0:38:17 >

• Mattg M kullanıcısına yanıt

Azmine Hayran kaldım hocam :) bende denk geliyorum bir çok platformda bu video paylaşımına..Konusunun geçtiği her ortamda bu sorunu yazıyorum ..Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 9 Aralık 2024; 2:18:58 >
  • Yönetici olarak başka insanlar mağdur olmaması için sorumluluk alanınız olan forumda birşeyler yapın.
    Kural dediğiniz şey iss kollamaktan başka birşeye yaramıyor. İşim gücüm kalmadı diğer konuda gereksiz sohbet mi edeceğim. Orada size yönetici olduğunuz için basit bir öneride bulundum. O konuda hala hiç birşey olmamış gibi insanlar kod paylaşıyor. Cevap vereceğinize önce bu rezilliği durdurun. Kaç gündür yaşananlar ortada, insanların sabrı kalmadı. Birçok insan maddi ve manevi kayıp yaşadı. Gelmiş hala kuraldan bahsediyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cherami kullanıcısına yanıt

Hocam sağolun. Böyle yapmamız lazım. Bulut Helvacıoğlu Linkedin üzerinden hesabıma bakmış. Ama engel atmamış. Ayrıca azimle paylaştığım yorumların hepsi duruyor. Daha devam sıkıntıyı çözene kadar. Ayrıca Adem Bozlak’ı eklemeye basladim yazilara Linkedin içine. Commet genel müdürü. Ayrıca Ulas Atakan Sahin CTO Comnet. Bu tarz insanları vuracağınız yer prestijleri. Prestijlerinin zedelenmesini istemezler iş camiasında.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 9 Aralık 2024; 9:52:11 >

• akşama tekrar bozulmaz umarım

• Lionheart kullanıcısına yanıt

Ben de dün Gigaspeed'e geçiş için başvuru yaptım. e-devlet onayı için bu sabah telefonuma mesaj geldi. Onu da halledip başvurumu tamamladım. İşlemler elektronik ortamda artık çok hızlı ilerlediği için gün içinde geçiş tamamlanır diye tahmin ediyorum.

Edit: Son ödeme tarihi 16.12 olan, 299,90 TL tutarındaki fatura ödeme mesajı geldi. Ancak, yeni abone ve geçişlerde ilk üç ay için 269,90 TL olması gerekiyor. Ayrıca, ayın 9'unda abonelik başladığı için kullanım yapılmayan günler bu tutara dahil olmamalı. Sanırım hazır bir mesaj/metin olduğu için bu şekilde gönderildi. Firmadan bilgi almaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 9 Aralık 2024; 13:3:53 >
  • comnet in geçişe onay vermesi için maksimum bir süre var mı ? ben arayınca ulaşamıyorum, onlar da bana ulaşmadı henüz. Turknet e geçiş başvurusu yaptım ama comneti bekliyoruz bi de şaka gibi

edit: geçiş onaylandı, comnetten kurtuldum darısı herkesin başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRuthless -- 9 Aralık 2024; 11:16:18 >
  • Sabah normale dönmüştü inşallah bozulmaz tekrar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IRuthless kullanıcısına yanıt

içerde gününüz kaldı mı?

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

O saate normaldir, aktif kullanan az olduğu için. Öğlen ve akşam sıkıntı çıkmaya devam eder.

• taydag kullanıcısına yanıt

60 gün kadar kaldı, çok fazla olmadığı için önemsemedim.

• Başka kuruma geçenler bu modemi iade mi ediyor

Ben comnet bağlattıgımda Türk Telekom'dan gelen kurulumu yapmıştı modemle gelip
    bu modem ne olacak kimin malı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan54s -- 9 Aralık 2024; 11:58:39 >
  • ayhan54s A kullanıcısına yanıt

Devir ediyor

Aynı modemi kullanabilirsiniz

Onun ücretini alıyor sizden zaten 50 lira aylık

• 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.