@UD57 Selamlar. Referans konusunda yazmış olduğunuz mesaja buradan yanıt vereyim. Haberleşme forumu kurallarını okursanız, referans paylaşım konularında "referans paylaşımı harici" mesaj yazmanın yasak olduğunu görebilirsiniz. Ben ilgili konuda şu mesajı yazmıştım https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160188334 Bu konuda ilgili işletmeci hakkında sohbet edebilirsiniz,yorum yapabilirsiniz. Siz de takdir edersiniz ki kurallar gereği referans konularında sohbete izin veremeyiz. Bu sebeple sohbetler için bu konuya yazabilirsiniz. Eğer başkaca referans konularında sohbetlere denk gelirseniz şikayet et butonu ile bildirebilirsiniz |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (461. sayfa)

-
-
150 günü yakıp millenicoma geçiş yaptım. 1 günde geçiş gerçekleşti. modem falan da değişmedi, modem bize devrediliyor denildi. kullanıcı adı şifre bile değiştirmedim. kendi güncellenmiş. comnetten aradılar bir de utanmadan geçiş yapmak istiyormuşsunuz emin misiniz diye soruyorlar. günler müşteri hizmetlerine ulaşamadığımız comnet iptali görünce hemen ulaşılır oldu. hayret! bugün de cortnet'i thh ye verdim, bakalım ne olacak.
-
Turknet'e başvurumu tamamladım. Yarın hallolur diye umuyorum. Hemen BTK, T.H.H ve banka kanalıyla ödeme itirazı kanallarına başvuracağım. Yokuş yapana da kendimin ve forumlardan topladığım bütün delillerle savcılıkta suç duyurusunda bulunacağım.
-
x (formerly twitter)
Mesut Çevik (@mesutcevik) on Xhttps://x.com/mesutcevik/status/1865840455629353231?t=bzrF9Sf8j0_SRidFI5sxEA&s=19
Bize bilgi gelmez de Comnet çalışanı olsun, çalışan birinin IT sektöründeki arkadaşı olsun bir şeyler yazmıştır herhalde. Para verdiğimiz şirket değil de YouTube yayınından bilgi bekliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Trajikomik bir durum gercekten.
-
Mesut beyin bu konuya değinmesi harika olmuş. Yarın tüm detaylarıyla anlarız ne olduğunu. Bu arada tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım. Yarın youtube mesut çevik takip edin
-
arkadaşlar comnet gibi vpn kullanmadan sitelere girebileceğim başka bir iss var mı?
-
Türknet
-
hocam turknet cok pahalı ya, ona verecegim parayı tt ye veririm kafam daha rahat olur diye dusunuyorum
-
Netman, Fixnet, Gıbır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TT'de VPN açmadan sitelere girmeniz zor, muhtemelen VPN açmak zorunda kalırsınız, Türknet'te VPN açmadan her yere girebilme keyfi var, sırf bu yüzden bile Türknet'i bırakmam
-
Ikinci bir Comnet vakasi yasamaya niyetim yok. Turknet devam.
-
Milenicom nasıldır? VPN gerekiyor mu ?
-
Valla onu kullanmadım bilmiyorum. Başvuru esnasında bile sorun yaşamıştım orada hiç bulaşma derim. Transfer için başvurduğum halde sıfırdan kurulum göndermişti aptallar.
Onlardan daha rezil bir firma gelmez emin ol.
Abone sayisi 200 binden fazla. BTK da cikiyor sikayet kisminda. Kullanan tanidiklarim var. Memnunlardi ama bir sey diyemem. Ben kullanmadim.
-
Bulut helvacıoglu lınkedın hesabını mı kapatmıs ben mi göremiyorum oysa ki güzel dileklerimi iletmiştim yorumda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O değilde çağ açıp çağ kapatan ülkeden ilk çağ dönmeye çalışan ülkeye döndük ya helal olsun. Kim kime kaptırırsa artık
Adamda ki acizliğe bakar mısınız beni engellemiş kimlerle uğraşıyoruz (küfür saygısız bir yorum kesinlikle yapılmamıştır )
Kapatmamis, acik bende. Seni engellemis olabilir belki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X