Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o konuda da yazmıştım, burda da yazıyorum. saçma sapan istekler yapmayın. hepimiz mağduriyetimizi yazıp çiziyoruz buralarda, yasaklansın ne demek ne alaka? 1 haftadır kötü hizmet veriyor diye forumdan neden yasaklanacak? bu neyin kafası?

• AIDP A kullanıcısına yanıt
    Ücret iadesi söz konusu değil firma başından beri ücret iadesi yapmayacağını söylüyor zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Ödediğiniz parayı SİZ CAYDINIZ diye ÖDEMEM dedi bana

Ona istinaden yazdım...üslubunuza dikkat edin

Kullanmadığım hizmetin parasını ben niye ödeyeyim?

Peşin ödemişim kullanmadığım ayları geri alacağım tabi ki

Hayal kurmak falan ne alaka????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BTK yönetmeliği öyle demiyor. Ayrıca Tüketici haklarında mevcut hizmet alamıyorsan bu haklara göre sözleşme feshi ve ödenen paranın iadesini isteme hakkına sahipsiniz.

Başka bir operatöre gidersen ÖDEMEM diyor altta bakın...İPTAL EDİNCE ÖDEMEM demiyor

• Cayma bedeli zaten kullaniciya yansitilan bir bedel degil mi? Taahut oldugu durumlarda bu oluyor. Comnet'te taahhut olmadigi icin cayma bedeli odemiyorsunuz.

• Zaris kullanıcısına yanıt

Sarı firma yasaklandı :) Sorun konuları kalacaktır fakat yeni abonelik ve reklam tarafı yasaklanacak, bu kadar basit ama neyse boşverin.

• AIDP A kullanıcısına yanıt
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• ApRa- kullanıcısına yanıt

Başlıktan dolayı silinmiş olabilir; eleştiri sınırları dışına taştı babında şikayet edilmiş olabilir.Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• Yapacaginiz isi .... okul cocuklari ucreti iade edin vermediginiz hizmetin ucretini iade etmiyorum ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 8 Aralık 2024; 19:31:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt

Şimdi a firması, 3-6 veya 12 ay için peşin ödeme alıyor diyelim. Peki kullanılan her ay için fatura kesip, aboneye mail veya sms yoluyla göndermesi gerekmez mi? Türknet her ay gönderiyor diye biliyorum; peşin ödemede. Bu da bir sorun değil mi? Tamam kullanıcı süresi dolmadan iptal veya geçiş yaptı; ee kullanılan her ay için fatura nerede? Yok gibi.Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• bugün sanki problem yok gibi düne göre stabilize internet şuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xlarge kullanıcısına yanıt
    Nah yok

• Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Firma elemani belli ki salak herif dasak geciyor

• Xlarge kullanıcısına yanıt

nasıl yok ya, o kadar kötü durumda ki telefonumdan usb tethering yapıyorum :) homeoffice çalışıyorum ve işimi yapamayacak kadar yavaş comnet.

• Hakem heyetine başvurup iade alan var mı hiç? Bir de başka firmaya geçişi onaylıyor mu? 270 günüm var ama ticari olarak da zarar etmeye başladım bunlar yüzünden

• Ağustos ayında 1 sene bir de 6 aylık paket almışım. İkisine 3700 tl ödemişim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyat cazibesi kalmadığından son aylarda aylık ödüyordum. En son geçen hafta ödeme yapmıştım. Az önce 25 günlük kalan kullanımımı yakıp İstanbulkartın Turknet indirim kampanyasından Turknete geçiş başlattım.

Bu saatten sonra bedavaya bile hizmet verseler bu firmanın kapısı önünden geçmem. 6 gündür çıkıp 2 kelime açıklama yapılmadı bu kadar umursamaz bir firma olamaz. BTK ya gelecek olursak ta antin kuntin şeylerde hemen engel getirip cezalar yağdırıyorlar ama vatandaşa gelince 6 gündür umursayan yok. Bir kere daha muz cumhuriyetinde yaşadığımızı bize kanıtladılar..

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.