Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Comnet başka birine devretmemize izin veriyor mu ki? Böyle bir şey varsa ben kendi hesabımınkini aileme devredip başka operatöre geçeceğim.

• U. kullanıcısına yanıt
    Adres değişikliği adı altında oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cyber Cop kullanıcısına yanıt

Onun için yine kendi adınıza yeni abonelik açmanız gerekiyordu. Şimdi ise nakil hizmeti başladığı için gün devrini kaldırdılar.

• U. kullanıcısına yanıt
    En son görüştüğümde iptal ediyorsunuz hesabı, 1 hafta içinde yeni bir adreste aynı gün sayısı kadar tekrar açılıyor denmişti, kalkmış mı bu?

• Bu listeden hangisini secmemiz daha dogru olur? Kalan haklarin ucret iadesi icin.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • Belki de sansür olmadığı için cezalandırdılar. Sen nasıl ülkemin kanunlarına muhalefet edersin dercesine :)

• Arkadaşlar bugün de Path of Exile 2 oynayamadım. Tahmin edin neden? Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Düzeltirler diye yeteri kadar bekledim ama Comnet'in düzeleceği yok görünüyor. Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• Bu şirkette çalışan bir tanıdığı olan yok mu? 10. elden kaynak olsa bile inanırım.

• AIDP A kullanıcısına yanıt

Bedel iadesi olanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Comnet onay verdiyse 1-2 gün beklemeyin yeni firmanızı arayın şifre kullanıcı adı verip hizmeti aktif ederler.
    Onaydan sonra doğal olarak hesabınız kapanır zaten bu comnet e özel birşey değil bütün firmalarda böyle onaydan sonra hesap ve bağlantınız kapanır.

Bu arada ben de bezdim artık 5 gündür sıkıntı inşallah düzelir kısa zamanda Allah'tan çocuk çizgifilm felan izleyebiliyor tabletinden. Sanki su kesilmiş de az akıyor der gibi az da olsa var internet arada gidiyor komple

• BTKyı BTKya şikayet ediyoruz.. :D ..

• Benim aklima takilan bir soru oldu su an. Eger baska bir ISS e gecis yaparsak. Comnet bizi arayip buna da onay verirsek, parayi vermeni istemiyorum demek gibi bir sey olmuyor mu bu? Yapilan butun islemlerin bir anlami oluyor mu bu durumda?

• Arkadaşlar abonelik sözleşmesini indirin
    https://www.comnet.com.tr/abonelik-sozlesmesi

Burada 6.madde açık istediği zaman iptal eder para iadesi alır diyor
    Dilekçelere ekleyin

• AIDP A kullanıcısına yanıt

Sözleşmeyi ekledim inceleyin lütfen

• sadecekampanya S kullanıcısına yanıt
    Tam olarak 6. Bölümün hangi maddesi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DH'de comnet yasaklansın konum bilin bakalım neden kaldırıldı, kullanan admin arkadaşların zoruna gitti galiba, neden belirtmeden kaldırmak :):) Bu kadar insanın mağdur olmasında en büyük etken buranın duyarsız adminleridir.

Paranızı hakem heyetiyle her türlü alırsınız arkadaşlar.

(3) Satıcı veya sağlayıcı, fesih bildiriminin hüküm ifade etmesinden itibaren on beş gün içinde tüketici tarafından ödenmiş olan tutarın geri kalan kısmını ve varsa tüketiciden güvence, depozito veya teminat adıaltında alınan ücretlerin güncel tutarlarını kesinti yapmaksızın iade etmekle yükümlüdür.

https://tuketici.ticaret.gov.tr/yayinlar/tuketici-bilgi-rehberi/abonelik-sozlesmeleri-hakkinda-bilgilendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 8 Aralık 2024; 19:3:12 >

Bu sözleşmenin 6.maddesinin de eklemek lazım. Tüketici hakları şikayetlerin içine. Bende baktım bulamadım ekran görüntüsü varsa atarsanız sevinirim. Bunlar değiştirmeden ekran görüntülerini yayalım aramızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 19:6:31 >
  • 6. maddenin hangisi? 6. madde genel olarak bizim odeme yapmadigimiz durumlardan bahsediyor. Ben mi bulamadim acaba

Düzeltme.

6.3 Aboneden herhangi bir TAAHHÜT BEDELİ ALINMAMAKTA, aynı zamanda abone istediği zaman herhangi bir CAYMA

BEDELİ ÖDEMEKSİZİN abonelik ilişkisine son verebilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 8 Aralık 2024; 19:57:34 >
  • 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.