Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 Ay btk şikayetimi de eklemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt

Ekleyeceğim hocam

• Akşam oldu hüzünlendim ben yine Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozyet -- 8 Aralık 2024; 16:40:41 >
  • Hazıırr mıyııızz ?

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

Yorumlara yazalım Google Üzerinden. Yorum yağmuruna tutalım. Bakalım neler olucak. Yorum yaptım. Bu metni yapıştırın. Farkındalık artsın.

Sesimizi duyun BTK Comnet 6 gündür yok. Müşteri hizmetler telefonları kapadı. Yardım edinnnn.

https://www.youtube.com/watch?si=1sPoat-hb-gvElN7&v=9w-Vmszjbmo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 17:3:18 >

yapılmalı. yapacağım. şuan teknik destek talebi oluşturulabiliyor ama çözüm olacağını sanmıyorum yine de oluşturdum.

• seedless kullanıcısına yanıt

Ben çok oluşturdum. Aldığım cevap sıkıntı var. Arada sıkıntılar olabilir diye komik bir cevap aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 17:5:8 >
  • Ek olarak iptal eden arkadaşlar varsa kredi kartı/banka kartı ile ödeniyor zaten. Dolayısı ile harcama itirazı/chargeback te yapın. Sadece THH ile bırakmayın.

• seedless kullanıcısına yanıt

Chargeback belirli süreleri var. Çoğu kullanıcı ben dahil 4 ay önce ödedik yıllık ödemeyi. Banka çok zaman geçtiği için kabul etmiyor.

• Harcama itirazini az once yaptim. Belki sonuc alirim. THH ye basvuracagim simdi. Oturdum bunlarla ugrasiyorum.

• AIDP A kullanıcısına yanıt

Hocam chargeback için cevap alırsanız bize de söylerseniz. Tam olarak ne dediğinizi. Biz de yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 17:14:36 >
  • Is bankasi uzerinden yaptim. Hizmette kusur veya eksiklik uzerine. Hiz testlerini attim. Comnet uzerinden muhasebeden actigim "Para iadesi" destek talebine gelen cevabi koydum. Teknik destek taleplerine gelen cevaplari koydum, iste genel ariza var diyenleri. Otomatik cevaplar muhtemelen.

Bir sonuc alirsam guncellerim yazimi.

• gigabit internet :

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDIspeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/17107372004

sorunun kaynağı için ekşisözlükte bir yazar:

''30 kasim 2024, saat aksam 5 itibariyle comnet internet altyapsinin onemli halkalarindan biri olan cogent'in internet servis saglayiciligi ve altyapi isletmeciligi hizmeti icin gereken isletme lisanslari, 2023 yılına ait idari ücretinin ilgili mevzuata uygun ödenmemesi sebebiyle btk tarafindan iptal edildi. yani 3 araliktan beri canimizi bezdiren sorunlarin kokeni teknik bir arizadan ziyade, bir planlama ve burokrasi krizi. mevzu gercekten idari ucretin eksik odenmesi mi, yoksa baska bir mevzuya kilif olarak uydurulmus sunni bir ceza mi bunu bilemiyoruz tabii. btk ne derse ona inanmak durumundayiz.''

devamı : https://eksisozluk.com/entry/170805092

• Her seyi biliyoruz ama hic bir seyi de bilmiyoruz gibi bir durumun icerisindeyiz. Sadece varsayimlarda bulunuyoruz. Kimse sorunun net olarak ne oldugunu soyleyemiyor. Icerden birisi bilgi vermedigi surece zor gibi. Hic kimseyi de tanimiyoruz. Ben CTO ya Linkedin'den mesaj da attim ama, cok bir sey olacagini sanmam zaten. Yine de oyle mesaj atmis oldum.

• https://www.comnet.com.tr/tuketici-sikayetleri

Buradan şikayet oluşturayım dedim sonuç

• sadecekampanya S kullanıcısına yanıt

Bende oldu. Hata vermedi.

• sadecekampanya S kullanıcısına yanıt

BTK şikayet üzerinden çıkmıyor firma. Nasıl şikayet ettiniz. Dilekçe vererek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 17:41:28 >

TTNET sectim ben. Oyle yaptim.

• AIDP A kullanıcısına yanıt

TTnet seçince genelde gelen cevap. Bizim ile alakalı değil firmaya yazın. Şeklinde cevap veriyorlar. Zamanında denemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Aralık 2024; 17:43:4 >
  • THH icin hazir metin paylasilmis miydi hic? Internet yavas aramak cile oluyor. Varsa elinde olan atarsa cok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIDP -- 8 Aralık 2024; 17:46:18 >
  • 
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.