Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Yetkilileri,

Comnet A.Ş. firmasından sabit internet hizmeti almaktayım. Ancak, 5 gündür internet bağlantımız kesilmiş durumdadır ve firmaya herhangi bir şekilde ulaşmak mümkün olmamaktadır. Destek kaydı oluşturduğumda, kayıt otomatik olarak kapatılmakta ve sorunlarımıza çözüm sağlanmamaktadır. Bu durum, yalnızca şahsımı değil, hizmet alan birçok aboneyi mağdur etmektedir.

İnternet kesintisi nedeniyle tüm iş süreçlerimiz aksamakta ve günlük işlerimiz ciddi şekilde etkilenmektedir. Şikayetvar gibi platformlarda da firmanın benzer sorunlarla çok sayıda aboneyi mağdur ettiği açıkça görülmektedir. Ancak, BTK Tüketici Şikayet Platformu’na bu şikayetimi iletmekte sorun yaşamaktayım çünkü Comnet A.Ş.’nin abone sayısının 200.000’den az olduğu belirtilmektedir.

Burası bir hukuk devletidir ve vatandaşların temel iletişim hizmetlerinden mahrum kalması kabul edilemez. Telekomünikasyon hizmetleri konusundaki düzenleme ve denetim sorumluluğu çerçevesinde, Comnet A.Ş.’nin denetlenmesini, tarafımıza çözüm sağlanması için gerekli tedbirlerin alınmasını ve mağduriyetimizin ivedilikle giderilmesini talep ediyorum.

Gereğini saygılarımla arz ederim.

Cimerden yüklenin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• zxcasd1006 Z kullanıcısına yanıt
    Deniyorum şu an geri dönüş yapacağım.

• 18.00-19.00 arası gitti
    Şu anda 3 ping 120 mbps download 47 upload veriyor
    100 mbps fiber kullanıyorum
    Artık bölge bölge ayırıp belirli saatlerde interneti bazı yerlerde kesip diğer bölgelere mi veriyorlar anlamadım ki
    istanbul Avrupa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoby -- 6 Aralık 2024; 21:17:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • La bu nedir yaa yarinda mac var ve bu saatlere denk geliyor. Internet giderse isimis is haa... Ustelik normal bir zamanda böyle. derbi tarzi olunca poyraznet miydi ney o interneti kısıyordu mac bittikten sonra normal hizina gelme gibi sacma sapan oluyordu. Yarin giderse feci olur insan mac için misafir bile cagiramaz internet giderse rezillik olur diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Dün olduğu gibi bugün de 21:10'da internet geldi. Şuanda sorunsuza yakın.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • İnterneti bizden alıp size vermişler anlaşılan. İadesini rica ediyorum.

• Zaris kullanıcısına yanıt

Saldırı da olabilir. Comnet cloudflare in ddos önleme sistemini internet sitesinde birkaç gündür çalışıyor robot kontrolü sonrasında site açılıyor.

Bende işe yaramadı

• KapMet kullanıcısına yanıt

Ontyi aç kapa yapınca farklı ip blogu verince de geliyor olabilir. Bazı ip bloklarinda internet olup bazılarında olmuyor olabilir. Bende şuan 78.135 verdi.

• 500 metre ötedeki kayınpederin evine ve rizedeki 2 hatta internet geldi bildirimi geldi. Bugün kesmeyen benim evin fiber interneti 30sn sonra kesti. Hala kesik. Mahalle mahalle internet veriyorlar/kesiyorlar anlaşılan.

• 9 da Edirne de komple gitti. Kaç gündür hep aynı saatte gidiyor

• Benim de 18 gibi kesildi ve saat 21 de geldi internet.

• Demek ki parça parça kesiyorlar. Kimisini 6-9 arası. Diğerlerini 9-12 arası. 3-4 gecedir ben hep akşam 9 da kesiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 6 Aralık 2024; 21:36:10 >
  • Aynen Yalova 21:00 de gitti

• Adamsın.

ben cimerden başvurdum

•  Gigaspeed geçiş yaptım ama 1 yıllı peşin ödemiştim parayı nasıl alacağız.

2 kere ontyi kapatıp denedim olmadı. Şehir e özel mi acaba. İstanbul da isen belki bir kısmına 6-9 diğerine 9-12 veriyordur. Bu şekilde sizin olmuştur. Ben Edirnedeyim ve bağlanmıyor net.

• 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.