< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (441. sayfa)

-
-
Deniyorum şu an geri dönüş yapacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
18.00-19.00 arası gitti
Şu anda 3 ping 120 mbps download 47 upload veriyor
100 mbps fiber kullanıyorum
Artık bölge bölge ayırıp belirli saatlerde interneti bazı yerlerde kesip diğer bölgelere mi veriyorlar anlamadım ki
istanbul Avrupa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoby -- 6 Aralık 2024; 21:17:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
La bu nedir yaa yarinda mac var ve bu saatlere denk geliyor. Internet giderse isimis is haa... Ustelik normal bir zamanda böyle. derbi tarzi olunca poyraznet miydi ney o interneti kısıyordu mac bittikten sonra normal hizina gelme gibi sacma sapan oluyordu. Yarin giderse feci olur insan mac için misafir bile cagiramaz internet giderse rezillik olur diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün olduğu gibi bugün de 21:10'da internet geldi. Şuanda sorunsuza yakın.
-
İnterneti bizden alıp size vermişler anlaşılan. İadesini rica ediyorum.
Saldırı da olabilir. Comnet cloudflare in ddos önleme sistemini internet sitesinde birkaç gündür çalışıyor robot kontrolü sonrasında site açılıyor.
Bende işe yaramadı
Ontyi aç kapa yapınca farklı ip blogu verince de geliyor olabilir. Bazı ip bloklarinda internet olup bazılarında olmuyor olabilir. Bende şuan 78.135 verdi.
500 metre ötedeki kayınpederin evine ve rizedeki 2 hatta internet geldi bildirimi geldi. Bugün kesmeyen benim evin fiber interneti 30sn sonra kesti. Hala kesik. Mahalle mahalle internet veriyorlar/kesiyorlar anlaşılan.
9 da Edirne de komple gitti. Kaç gündür hep aynı saatte gidiyor
Benim de 18 gibi kesildi ve saat 21 de geldi internet.
Demek ki parça parça kesiyorlar. Kimisini 6-9 arası. Diğerlerini 9-12 arası. 3-4 gecedir ben hep akşam 9 da kesiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 6 Aralık 2024; 21:36:10 >
Aynen Yalova 21:00 de gitti
Adamsın.
ben cimerden başvurdum
Gigaspeed geçiş yaptım ama 1 yıllı peşin ödemiştim parayı nasıl alacağız.
-
2 kere ontyi kapatıp denedim olmadı. Şehir e özel mi acaba. İstanbul da isen belki bir kısmına 6-9 diğerine 9-12 veriyordur. Bu şekilde sizin olmuştur. Ben Edirnedeyim ve bağlanmıyor net.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X