< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (442. sayfa)

-
-
Ankara'da ping 600'lerde, jitter 700-800 arası. Güya internet hizmeti veriyor paşam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir Konak fiber 5-10kbps hızında süper yavaş durumda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 6 Aralık 2024; 22:6:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar bayağı dolandırıcıymış arkadaş, akşam akşam binlerce kişinin internetini kesip adam akıllı bir açıklama yapmamak ne demek ya. Nerden bulaştım bunlara kafama tüküreyim
Müşteri hizmetlerine arıza bildirimi uygulama tarafından engelleniyor...
Bir bildiri bir mesajda göndermiyorlar Arkadaşlar cimere yazın
Cimerden şikayeti basın arkadaşlar
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160176210
Bu metine taahhütsüz tarifede sunmadıkların hizmetin para iadesini yapmadıklarını müşterilerin bu nedenle mağdur edildiğini ayrıca BTK ve yargı kararlarıyla alınan erişim engellerine uymadıkları Discord ve Roblox gibi güncel erişim yasağı getirilen uygulamalara Comnet üzerinden herhangi bir vpn kullanımı olmadan doğrudan erişim sağlanabildiğini ekleyin.
Hergün aynı saatte internet kapatılıyorsa bunun arıza nedeniyle olma olasılığı düşüktür. Sabah ve öğlen saatlerinde internet sorunsuzken saat 21:00 ı gösterince internet kesiliyor ülke geneli.
arkadaşlar telden
https://www.cimer.gov.tr/ adresine giriş yapıp, yukarıda şikayet metni attım onu kopyalayıp ve üzerine ilave edeceğiniz bir bilgi varsa yazıp BTK ya gönderin.
TEK MUHATABINIZ ORASI.
-
bazı kullanıcıların 18'de gidip 21'de gelmiş bizimde 21'de gitti bir daha da gelmedi. (bartın) her sene bu rezilliği yaşatmadan bırakmayacak comnet belli oldu, zaten fiyat olarakta bir esprisi kalmadı, ilgili kurum, yetkili abiler, ceza, herhangi bir yaptırım olmayınca internet gibi hayati öneme sahip bir ihtiyacı hiçbir gerekçe göstermeden 1 hafta kesebiliyor adamlar. senede en az 1 sefer bu rezillik artık olağan hale geldi, süper kasım 11.11 kara cuma bilek comnetdey
Erisim engeli getirilene uymamalarini yazmaya gerek yok bu kullanici için kötü olur. Ornek instagram yasagi vardi yazliktaydim ve denize gittigimde mobil interneti acip bakayim dedim intagrama girmiyordu ilk hesaba birsey oldu sandim megersem coktandir millet giremiyormus. Yasakta uzun sürdü vpn vs derdi olmadan rahatca instagrama girdim
Konuya gelirsemde bu suc bunlarin degil hukumetin. Cezasi zaten yok simdi bunlar herkesin interneti kesik ne olacak ceza mi yiyecek yoo hic birsey olmayacagi için kafalarina göre sunucu satiyorlar onu bunu yapip kullaniciyi madur ediyorlar. Her defasinda da kurum zararsiz tam tersi karli çıkıyor. Kafasina göre is yapana ciddi ceza verecende bak yiyormu o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 6 Aralık 2024; 22:22:8 >
İnternet yine yok hahaha rezalet durmaksızın devam ediyor.
Her yere şikayet ettim bakalım 2000 lirayı kurtarabilecek miyiz?
-
Batıyorlar heralde netgalaksi de de böyle olmuştu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Para iadesi oluyor mu hocam?
Bu hizmeti oyle parça parça mı alıyor ?
Gündüz farklı firmayla mı çalışıyor.
Bu afaki bir şey biri Twitter da salladı herkes atladı.
Bazıları da sorun Telekom dan kaynaklanıyor akşam saatinde band kısıyor diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasak işini niye dinlendiriyorsunuz ki..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
saat 21 de giden internet şimdi geldi
-
Zonguldak şimdi geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim hala gelmedi. Edirne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X