< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (443. sayfa)

-
-
Dostlar cimere yazdıktan sonra birde medya kuruluşlarınada bildirelim.foz.sözcü.atv.cnn.ha ertürk.hangisine ulaşilebilirse artık biliyorsunuz bir olay medyaya düşdümü yargıda olsun herkes üstüne düşüyor yoksa sadece cimerle bem birşeyin hallolacağına aklım kesmiyoor.çğnkü cimer çnce firmaya yazacak firma bir cevap yazacak.o cevap şikayet sahibine gelecek.hepberaber medya ya yüklenelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi geldi internet ama felaket durumda. 1 mbit down 4 mbit up🤦♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dedim ya , şu an internete eriştiği bağlantının bant genişliği 5 Tbit ise, gündüz aboneler 3 Tbit internet kullanırken sorun olmaz, ama akşam olup da insanlar 10-15 Tbit kullanım yapınca sorun çıkıyordur. Sayıları kafamdan attım.
-
Birçok ilde internet geldi. Hız sorunu yaşayanlar modemlerini kapatip 10 sn bekleyip tekrar acıp hiz testi yapabilirlermi ? Ben de hiz sorunu yok suan. 35 mbps den 32 aliyorum rahat ping de normal.
gateway'e attığım pingler normalde 3-4ms arasında oynar daha yukarı çıkmaz, şu an 700-800ms civarında. tamamen rezalet bir durumda. (100mbit vdsl)
-
Gelmese daha mı iyiydi bilemedim, paramızla rezil oluyoruz
-
Şuan upload downloadı geçmiş durumda
-
Kesinti sanki elektrik/su kesintisi gibi bölge bölge :P çalışma için 5 gün çok uzun bir süre gün için var neden akşam yok. Önceki sayfalarda yer alan komple teorileri için herkes hayal kurabilir serbest
internet kısmı olarak var, oyun veya youtube durumu mümkün değil. Bu kesintiler için abonelere telafisi için gün verilmesi şart oldu. Muhatap bulursak....
Yıl olmuş 2025 verdiğimiz parayla rezil olduk...
Upload için bu hafta hiç bir zaman sorun olmadı lakin net 1MB üstü yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 6 Aralık 2024; 23:40:50 > -
Yeter bu nedir 4. Gün bugün.İstanbul/Ümraniye vdsl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Komplo değil de baya mantıklı gerçekten.
- Açıklama yapmaktan kaçınıyorlar.
- Gündüzleri herhangi bir sorun yok. Problem akşam saatlerinde başlıyor.
- Belli slotlara kullanıcıları dağıtmış gibiler. Aynı anda tümünde erişimi kesmiyorlar. 18:00 - 21:00 slotuna (örnek veriyorum 75.000 abone) - 21:00 - 00:00 slotuna (geri kalan 75.00 abone) gibi.. Böylece problemi hypelamadan, belli kullanıcı kitlesi içerisinde sınırlamaya çalışıyorlar.
- Yurtdışı çıkışları, hizmet aldıkları ara firmalar (cogent vs) hikaye.. Bana Telekom tarafından ceza kesilecekmiş gibime geldi. Ceza kesmeyip, belli abone kaybını göze almalarını istemiş olabilirler. Çok mantıklı.. Çünkü hiçbir açıklamaları yok bu da bir şey sakladıklarını gösteriyor.
- Evet, batma ihtimalleri de gayet mümkün. Kaç yıllık firma olduklarının bir önemi yok. Satış bir strateji işidir. Yoksa Nokia telefon pazarının dünya devi idi, Blackberry keza.. Hiçbirinin esamesi okunmuyor.
- Yıllık belli bir bant kiralamış olabilirler. Bu bant miktarını artık tüketmemek adına (cogent vsya başkasından aldıkları her ne ise) veya tasarruflu gitmek adına bandwith'i limitli kullanmaya çalışıyor olabilirler. Aralık ayındayız ve konu aralık ayında yaşanıyor. Bandwith yıllık sözleşme üzerinden yapılmış olabilir.
- Türk Telekom'dan cogent üzerinden aldıkları hizmeti almak istemiyor veya limitli alıyor olabilirler.
- Cogent üzerinden hizmet alıyorlarsa, TT bunların cogent üzerinden hizmet aldığını biliyor ve bilerek o sağlayıcının ödemesinin usulsüz olduğunu öne sürerek, hizmeti iptal etmiş olabilir.
- Daha önce hacklendiklerini biliyoruz. Ben dahil birçok kullanıcının adı, soyadı, adresi, telefonu ve kullanıcı adı - şifre bilgileri database dump ile çeşitli sitelere düştü. Kendimde kontrol ettim ve doğruladım. Bunun hemen arkasına zaten 2auth getirdiler uygulamaya ve güvenlik önlemlerini artırdılar. Bu da tekrar bir attack almış olabilme ihtimalini düşündürüyor.
- Kesinlikle BTK ve Cimer üzerinden şikayet edilmeli, aynı zamanda Tüketici Hakem Heyeti üzerinden organize şekilde başvuru yapılmalı. Eğer durum yarın da devam ederse ayrı bir konu ve telegram hesabı üzerinden herkesle organize hareket edelim.
-
Benim 21:00 da kesilen internet gelmiş. Bu 2 gündür olanlar hiç iyi reklam olmadı. Sürem bitince ben kaçar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha bu hafta 1 yıllık aldım yeni geçtim. Batmasın lütfen. Her şeyi geçtim. 1 ay bile gelmeyecek olsa da bir açıklama yapmaları lazım. Şu arıza, sorum var 2 haftaya düzelteceğiz gibi. Hiç bir açıklama olmaması çok saçma.
İnternet gelse ne olucak 700 pingle oyun oynuyoruz
-
Bende 4 gündür akşamları neredeyse kullanılmayacak hale geliyor internet, ama hiç komple gitmedi. 2 daire altımda babam oturuyor onda ise dünden beri kesik ve hala da yok.
İptal edip kullanmadığımız sürelerin parasını alabiliyor muyuz bilen var mı? İptal edip portu kaybetmek de sıkıntı. Doğruca taşıma işlemi yapsam paramı alabilecek miyim?
-
hafta sonuna girdik kullanım daha da artacak. cumartesi pazar daha da rezil olacak
-
Bu kadar kötü yönetilen bir şirket olamaz 3 gündür sürekli parasını önden peşin aldığın hizmeti kesiyorsun, çıkıp da genel arıza demekten başka bir tane düzgün açıklama yapamıyorsun. Şunu düzgün bir çıkıp açıklasana, şundan dolayı hizmetler aksıyor, önümüzdeki X günde şunu bunu yapıp problemi çözmeyi PLANLIYORUZ diye, ama yok adamların kapasite bu kadar heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 7 Aralık 2024; 5:21:31 >
Kullanmadığımız hizmet için iade nasıl olacak, sorun yaşayan bölge diyeceğim lakin tüm ülkede sorun oldu kafadan 1 hafta ek sure verilmeli.. Superonline direk faturadan düşüyordu kendilerinden kaynaklanan hata sebebiyle kullanılmayan gün bazında. Bakalım ne olacak, herkes talebini iletmeli...
Hayır iptalde nasıl iade yapmıyorlar ki hukuki mi bu durum? Sonuçta hizmet vermeyecekler kalan sürede -abonelik sürecinde de veremiyorlar ya-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X