Şimdi Ara

Command & Conquer : Tiberium Alliances ANA KONU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
17.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: achellias

Arkadaslar bu oyunu oynamak icin neler gerekiyor yardimci olurmusunuz.

iyi bir bilgisayar ve internet hızın olsun yeter. Mozilla dan rahatça oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmex123

Merhaba

ben nod larda başladım yanlız saldırı timimden hiç memnun değilim , level 13 base'leri tek seferde indiremiyorum

Komuta merkezim 12 'de
    2. üssümü kurdum paso rafine kuruyorum

6grup level 12 militanım var
    4 grup militan roketçi
    2 hesapçı

1 adet zehir'im vardı sattım vertigo aldım (hepsi level 12) açıkcası bir faydasını göremedim. Neye yüklenmem lazım ne yapmam lazım anlamadım

Nod için başlangıç birimi komple zehirdir. Unutulmuş lvl 17-18 civarı sam, uçaksavar, hurda görünce yavaştan birimleri değiştirirsin. Vertigon açıksa zehir ve vertigo zaten üsleri almana yetecektir.
  • Zehir zayıf kalıyor , kara el çıktımı teke tekte , hatta 2 kademe üstüyse 2ye tekte de alabiliyor zehiri ,

6 adet level 13 vertigom var
    1 tane karael (uçaksavarlar için)
    4 grup askerim var adamın kara el ve roketçilerine karşı
    3 adet te zehirim

hepsinin kademeleri 13, şimdi senin tavsiyen militanları satıp , zehir mi almak ?
  • Tiberium Alliances Türk Serverları aktif oyuncular son durumu:

Dünya 1: 23913
    Dünya 2: 20642
    Dünya 3: 9757

Toplam Türk oyuncu sayısı: 54.312
  • Bi clana giremedik :(
    3Dünyada
  • Arkadaşlar bu allıance ıçın ayrı bır şıfre belırlıyemıyor muyuz? ılla orıgınle aynı şıfreyımı kullanıcaz yanı ?
  • kayıt oldugun şifre ile gireceksin.

•  Command & Conquer : Tiberium Alliances ANA KONU

Tiberium Alliances’da oyunun sonu olan Tacitus, ilk Türk Server Dünya 1′de CNCTurkiye tarafından yıkılarak Onur Listesine adını ilk Türk ittifak olarak yazdırmıştır. CNCTurkiye olarak piramit saldırısında bulunan tüm oyuncuları tebrik ediyoruz. Diğer dünyalar için tavsiyemiz Piramit saldırı taktikleri yazımızı okumaları ve takip etmeleri.

http://www.cncturkiye.org/tiberium-alliances-dunya-1de-piramit-cncturkiye-tarafindan-yikildi.html

• tacitus un gücü neymiş ben onu merak ettim 4-5 ay gibi bir süre oynamıştım oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 19 Nisan 2013; 0:44:13 >
  • tacitus sadece piramitin içindeki şantiye yani ana bina, herhangi bir gücü yok veya size verdiği özel bir hammadde yok.
  • Dünya 4 Açılmıştır.
  • Benim bir sorunum var oyunda google hesabından girdim oyuna birden fazla hesap açmıştım. Bir hesabımla oyundayken google oturumunu kapattım diğer hesapla girdim, (chrome eklentisinden tıklayarak openid ile giriyorum ) ve oyunda olduğum hesap açıldı artık o diğer hesaba giremiyorum. bir çözümü var mı ?
  • Dünya’nın en büyük RTS serisi olan Command & Conquer ve Tiberium Alliances Türkiye Resmi Fan Sitesini Tüm Alt Yapısı ile devrediyoruz. İlgilenen Ekip PDF dosyasını inceleyip bize ulaşabilir.

PDF:http://www.cncturkiye.org/cncturkiye.pdf
  • Bu oyunun bizim forumda konusu olduğunu bilmiyordum yaa.Yeni görüyorum 1.5 yıl oldu başlayalı oyuna.

Oyundaki ismim Farrglesh.Varsa forumdan olan mesaj atsın oyundan bana.
  • Dünya 5 açıldı Zülfikar ittifağına beklerim arkadaşlar
  •  Command & Conquer : Tiberium Alliances ANA KONU

Tiberium Alliances‘da beklenen Türk sunucusu Dünya 5 açılmıştır. Türkiye olarak geride bıraktığımız 4 dünya şuan için dolmuştur ve toplamda 100.000 Türk oyuncuya bugün itibariyle ulaşmış bulunmaktayız. Şuan için sadece Dünya 5 üye alımına açıktır ve 25 binlik oyuncu kapasiteli bir sunucudur. Bakalım bu yeni dünyada ne gibi ittifaklar bizi bekliyor ve piramidin sahibi kim olacak zamanla hep birlikte göreceğiz.

Haber:http://www.cncturkiye.org/tiberium-alliancesda-dunya-5-acildi.html

• bu oyunda ittifaka katılmanın faydası nedir
    katılınca ne oluyor ne yapmak gerekiyor,diğer oyuncularla beraber saldırı mı yapılıyor,nedir faydası.
  • free olan generals in betasi nezaman baslayacak bilgisi olan var mi hala alpha cunku.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.