Şimdi Ara

Command & Conquer : Tiberium Alliances ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
18.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FRDRCK

Hocam bırakın Tiberium Alliances'ı sizi şöyle Tiberium Wars'a alalım...

http://www.youtube.com/watch?v=vcoX33zDZDQ

Kane's Wrath türkiye birincimizle maça bekleriz. foruma gel:http://www.cncturkiye.org/forum

• Bu GDI larla NOD lar arasında ki saldırı gücü farkını çözmeyecekler mi?NOD açtığıma pişman oldum.Benden güçsüz GDI benim alamadığım üssü alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Bu GDI larla NOD lar arasında ki saldırı gücü farkını çözmeyecekler mi?NOD açtığıma pişman oldum.Benden güçsüz GDI benim alamadığım üssü alıyor.

yeni güncellemeler geldi, kobra mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUR4X

quote:

Bu GDI larla NOD lar arasında ki saldırı gücü farkını çözmeyecekler mi?NOD açtığıma pişman oldum.Benden güçsüz GDI benim alamadığım üssü alıyor.

Geldi de gelmeseydi iyiydi tam bir hayal kırıklığı.Savunma kalkanı yapmışlar ama tükürükle kalkan kırıldıktan sonra bir faydası yok.
  • quote:

quote:

quote:

Geldi de gelmeseydi iyiydi tam bir hayal kırıklığı.Savunma kalkanı yapmışlar ama tükürükle kalkan kırıldıktan sonra bir faydası yok.

NOD ların vertigo sunu güçlendirmeleri lazım birde avatar kullan iyi bir birim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

NOD ların vertigo sunu güçlendirmeleri lazım birde avatar kullan iyi bir birim.

Hesabımı başka bir GDI hesapla değiştirdim hocam.Vertigo avatarla falan olacak iş değildi.
    GDI saldırı birimlerini nasıl yapılandırmam lazım acaba?Hesabını aldığım ark. piyade üssü kurmamış piyadesiz saldırıyorum haliyle üsleri tek seferde alamıyor.Roketçi mangası,komando,canavar,keskin nişancı,mamut ve kodyak açık değil. 50 m kredi 50 m de ap var.Sizce hangisini açmalıyım?

• @Lu£
    Bence gdi piyade birlikleri bir işe yaramıyor keskin nişancı dışında ordunu şu şekilde kurmanı öneririm 3 orka 3 şahin 3 mamut 2 şovalye 2 keskinnişancı 2 canavar 1 komando 1 kodyak.
    Şuan hesabın kaç üssü var bilmiyorum ama açılmamış birimleri görünce üs sayısıda azdır diye düşünüyorum şimdilik canavarın işini pitbul halleder mamut yerinede yırtıcı ve şovalye yeterli kodyak ı keskin nişancı ve mamuttan sonra açarsın şimdilik üs kursan daha iyi olur, en azından 3 ordulu üssün olsun birkaçtanede krediye yönelik üs kurmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Ekim 2012; 0:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahy.

@Lu£
    Bence gdi piyade birlikleri bir işe yaramıyor keskin nişancı dışında ordunu şu şekilde kurmanı öneririm 3 orka 3 şahin 3 mamut 2 şovalye 2 keskinnişancı 2 canavar 1 komando 1 kodyak.
    Şuan hesabın kaç üssü var bilmiyorum ama açılmamış birimleri görünce üs sayısıda azdır diye düşünüyorum şimdilik canavarın işini pitbul halleder mamut yerinede yırtıcı ve şovalye yeterli kodyak ı keskin nişancı ve mamuttan sonra açarsın şimdilik üs kursan daha iyi olur, en azından 3 ordulu üssün olsun birkaçtanede krediye yönelik üs kurmalısın.

Command & Conquer : Tiberium Alliances ANA KONU
    Keskin nişancı için kışlaya ihtiyaç var sanırım benim kışlam yok hocam.Gördüğün gibi hava ve motorize ekiplere yüklenmiş eski sahibi.Mamut için ap biriktiyorum.Sence doğru mu yapıyorum?2. üssümünde saldırı seviyesi 19 hocam.2 sini birlikte götürmeye çalışıyorum.

• Tiberium Alliances Türk Server Dünya 1'de 7. ve 11. sıradaki hesaplar satılıktır. Almak isteyenler benimle iletişime geçsin.
  • Tiberium Alliances Hesap Devri

1) Dünya 1'de Hesap 26. Sırada GDI
    Toplam Üs sayısı: 15
    Toplam Şu anki Kredi: 6,20G Küsür
    Araştırma Puanı: 16,12G
    Funds: 3807
    Komuta Puanı: 500KP
    Envanterler: 12x7 Komuta Puanı
    Fiyat: 160 TL

2) Dünya 1'de Hesap 10. Sırada GDI
    Toplam Üs sayısı: 16
    Toplam Şu anki Kredi: 13,20G Küsür
    Araştırma Puanı: 78,88G
    Funds: 10.359
    Komuta Puanı: 500KP
    Hesapta ekstra 10.359 Funds vardır alacak arkadaşların dikkatine
    Fiyat: 230TL

İLETİŞİM
  • Bende yeni başladım evren 50 de oynayan var mı?)
  •  Command & Conquer : Tiberium Alliances ANA KONU
  • Dünya 3 Açılmıştır.
  • Dünya 1 de,İlk 1000'de NOD ve GDI iki hesabım var.Oyunu bilen ya da oynamak isteyen 2 kişiye hesaplarımı vermek istiyorum.İlgilenenler konuya mesaj yazabilir.
  • Tiberium Alliances Unutulmuşların Saldırı Birimi: Airship
    http://www.cncturkiye.org/tiberium-alliances-unutulmuslarin-saldiri-birimi-airship.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FRDRCK

Hocam bırakın Tiberium Alliances'ı sizi şöyle Tiberium Wars'a alalım...

http://www.youtube.com/watch?v=vcoX33zDZDQ

Kane's Wrath türkiye birincimizle maça bekleriz. foruma gel:http://www.cncturkiye.org/forum

Okul başladığından beri dh'y, çok aksattım malesef cevabı da yeni gördüm. Bu arada cnc severler için güzel bir forum kurmuşsunuz, öğrendim ya sık sık girer bakarım artık :) Yalnız bir şey soracam size ; Kane's Wrath birinciniz Tiberium Wars da oynuyormu ya da forumda yalnız Tiberium Wars oynayanlar var mı, bir türlü alışamadım Kane's Wrath'a malesef çok yavaş geliyor oynanışı Tiberium Wars'a göre.

• Arkadaslar bu oyunu oynamak icin neler gerekiyor yardimci olurmusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece https://www.tiberiumalliances.com/tr/ adresine girip kaydolman gerekiyor.

Dünya 3 yeni açıldı sayılır. Oradan sıfırdan başlarsın. Dünya 1 CNC ittifağı elinde, Dünya 2 AVENGERS ittifağında. İki dünyada pek birşey yapamazsın. Dünya 3 te başlamanı tavsiye ederim.

Oyun içi taktikler için bizler yardımcı oluruz. Tüm dünyalarda ileri seviye hesaplarımız var.
  • Merhaba

ben nod larda başladım yanlız saldırı timimden hiç memnun değilim , level 13 base'leri tek seferde indiremiyorum

Komuta merkezim 12 'de
    2. üssümü kurdum paso rafine kuruyorum

6grup level 12 militanım var
    4 grup militan roketçi
    2 hesapçı

1 adet zehir'im vardı sattım vertigo aldım (hepsi level 12) açıkcası bir faydasını göremedim. Neye yüklenmem lazım ne yapmam lazım anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.