Tiberium Alliances‘da beklenen Türk sunucusu Dünya 5 açılmıştır. Türkiye olarak geride bıraktığımız 4 dünya şuan için dolmuştur ve toplamda 100.000 Türk oyuncuya bugün itibariyle ulaşmış bulunmaktayız. Şuan için sadece Dünya 5 üye alımına açıktır ve 25 binlik oyuncu kapasiteli bir sunucudur. Bakalım bu yeni dünyada ne gibi ittifaklar bizi bekliyor ve piramidin sahibi kim olacak zamanla hep birlikte göreceğiz.
Cnc Türkiye yeniden başlamayı düşünmüyor herhalde oyuna dünya 5 açıldı hala sizden iz yok.
@minimalist Birde görmüşken soruyum doğudasınız sanırım ama orda birde red army var bizimkilerde oradan ilerlemeyi düşünüyor gelin bu işi çözelim başlarda savaşa gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Khalchar
Cnc Türkiye yeniden başlamayı düşünmüyor herhalde oyuna dünya 5 açıldı hala sizden iz yok.
@minimalist Birde görmüşken soruyum doğudasınız sanırım ama orda birde red army var bizimkilerde oradan ilerlemeyi düşünüyor gelin bu işi çözelim başlarda savaşa gerek yok
Eskisi kadar zaman ayıramıyoruz. Hafta sonlar yarım saat girip sadece Dünya ların durumuna bakıp çıkıyoruz. Birde yazılacak bir gelişme varsa onu siteye ekliyoruz. Dünya 5 şuan nasıl, kimler oynuyor pek bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
bu oyunda ittifaka katılmanın faydası nedir katılınca ne oluyor ne yapmak gerekiyor,diğer oyuncularla beraber saldırı mı yapılıyor,nedir faydası.
Oyunun temeli ittifaklık üzerine kurulu zaten. Tek başınıza bir şey yapmanız imkansız. POI tutup haritanın ortasına koordineli şekilde ilerlemek ve tüm ittifakı yönetmek temel kural.
Tiberium Alliances Türkiye temsilciği ve hesaplarımız için irtibata geçebilirsiniz. Ekip olarak başvurulması önemlidir.
d5 de serüven tüm hızıyla devam ediyor.
3 gün oldu bu oyuna başlayalı acilen bir ittifak bulmam lazım benimde dünya5
Arkadaşlar mail ile geldi, oynayan bir arkadaş faydalansın diye buraya yazıyorum
Booster pack
24HL-DFN6-H93Z-K96S
Kullandıktan sonra, kullanan kişi belirtirse iyi olur, başkaları da boşuna girmez kodu.
Tiberium Alliances note 3 telefonunda mobil versiyonu var mı
iptal edilen general2 den sonra yeni bir C&C cikaracaz demislerdi hatta yil olarak 2015 diyorlardi onudami iptal ettiler?
quote:
Orijinalden alıntı: killnOd
iptal edilen general2 den sonra yeni bir C&C cikaracaz demislerdi hatta yil olarak 2015 diyorlardi onudami iptal ettiler?
Farklı bir RTS oyunu çıkacak fakat command conquer adında değil, CNC serisi şuan durduruldu. Bizde RTS genelinde paylaşım yapmayı düşünüyoruz.
burakavcioglu
kullanıcısına yanıt
Bu oyuna ozellikle ilgi duyacaginizi dusunuyorum.Eski westwood calisanlarinin yani gercek C&C yapimcilarinin cikaracaklari yeni RTS oyunu , ayni eski turde bir RTS gibi olacak diyorlar.Yoksa efsane gerimi donuyor?
Bu oyuna ozellikle ilgi duyacaginizi dusunuyorum.Eski westwood calisanlarinin yani gercek C&C yapimcilarinin cikaracaklari yeni RTS oyunu , ayni eski turde bir RTS gibi olacak diyorlar.Yoksa efsane gerimi donuyor?
starcraft benzeri bir oyun olacak, sitede yayınlarım.
quote:
Orijinalden alıntı: burakavcioglu
quote:
Orijinalden alıntı: killnOd