Qzeen ye msg yolladim sizin ittifakta yer varsa benide kabul ederseniz sevinirim.
Türkler ister GDI, ister NOD alabilir. İttifaklara katılım ve oyunun taktikleri için foruma gelmeniz üye olmanız gerekmektedir:www.cncturkiye.org oradan bizimle iletişime geçin.
Sıralamada yükselelim hocam birliğe alım için malesef şart koşulmuş :/
Oyun çok sarıyor yaw betadan beri oynuyorum, şimdi Türkler için ayrı server açılmış ordada oyuna başladım gerçekten güzel bir oyun.
yahu bunda gelişme stratejisi nasıldır
savunma stratejisi nasıldır
ben saldırı gücü yaptıkça unutulmuşların gücüde artıyor saldırı gücü yapmamak daha mantıklımıdır? eskiden 1 seferde çıktıgım üslerden şimdi bi kaç seferde çıkamıyorum
savunma için ne yapmak lazım nelere dikkat etmek lazım
ittifak kurdum wargods adında gelmek isteyen olursa beklerim.
ogame e31 den tanıyanlar vardır belki bu ittifakı.
quote:
Orijinalden alıntı: selmand
ben saldırı gücü yaptıkça unutulmuşların gücüde artıyor saldırı gücü yapmamak daha mantıklımıdır? eskiden 1 seferde çıktıgım üslerden şimdi bi kaç seferde çıkamıyorum
firefoxta grase monkey eklenditisini kur. sonra bu oyun için yazılmış scriptler var. saldırıyı simule edebiliyorsun. ona göre stratejini değiştirebilirsin.
sen geliştikte düşman üsler de gelişiyor. oyunda amaç merkeze ulaşmak.
iyiymiş o eklenti
tr de oynayan varsa ittifuk kuralım hemen
quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
quote:
Orijinalden alıntı: selmand
firefoxta grase monkey eklenditisini kur. sonra bu oyun için yazılmış scriptler var. saldırıyı simule edebiliyorsun. ona göre stratejini değiştirebilirsin.
sen geliştikte düşman üsler de gelişiyor. oyunda amaç merkeze ulaşmak.
bu arada smilator baya güzel oldu.
GÜNCEL
Arkadaşlar C&C Tiberium Alliances'te "yıkılan unutulmuş üssü" diye bir görev var birsürü unutulmuş üssü yıktığım halde görev tamamlanmıyor nasıl tamamlanacağını bilen varmı???
quote:
Orijinalden alıntı: ZLine12
Arkadaşlar C&C Tiberium Alliances'te "yıkılan unutulmuş üssü" diye bir görev var birsürü unutulmuş üssü yıktığım halde görev tamamlanmıyor nasıl tamamlanacağını bilen varmı???
unutulmuşlar üssü haritanın merkezdeymiş o yıktıkların kamp veya ileri karakol. Unutulmuşlar üssünü yıkmak için taşınman lazım taşındığın zaman da belli bi süre üretim duruyormuş bende tam olarak bilmiyorum yeni başladım öğrendiklerimi aktarim dedim belki yardımcı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: asdfss
quote:
Orijinalden alıntı: ZLine12
unutulmuşlar üssü haritanın merkezdeymiş o yıktıkların kamp veya ileri karakol. Unutulmuşlar üssünü yıkmak için taşınman lazım taşındığın zaman da belli bi süre üretim duruyormuş bende tam olarak bilmiyorum yeni başladım öğrendiklerimi aktarim dedim belki yardımcı olur.
teşekkür ederim, böyle bir görev neden oyunun başında çıkarki, seviye ilerleyince çıksa daha iyi olurmuş :)
Güncel
arkadaşlar üyelik almak isteyince hata 500 çıkıyor karşıma nedenini bilen varmı
bende katıldım arkadaşlar pc de oynuyoduk buda fena değil gibi
dost olabileceğim birileri varmı görevde öyle bişi istiyo DH nin timi varmı :D