Şimdi Ara

Command & Conquer : Tiberium Alliances ANA KONU (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
17.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Türkler NOD mu GDI mı ?

Benim bildiğim kadarıyla Türkler bir yerde değil oyunda istediğini seçersin

NOD=RUSYA

GDI=AMERIKA
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

C&C Serilerinin tümünü kapsayan şuanda ise Tiberium Alliancese ağırlık verdiğimiz sitemize bekleriz

http://www.cncturkiye.org/

Mudur sizin komutana msg yolladim oyun icinde bakarsaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUR4X

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

This zone is overtaken by Tiberium. There's nothing but wasteland here, commander

Ne zaman denediysem yeni server icin bu hatayi veriyor NOD ile oynayamayacakmiyim ben...

Türk server açıldı. CNCTurkiye ittifakı kurulmuştur:http://bit.ly/tiberiumturkce

Qzeen ye msg yolladim sizin ittifakta yer varsa benide kabul ederseniz sevinirim.

• Türkler ister GDI, ister NOD alabilir. İttifaklara katılım ve oyunun taktikleri için foruma gelmeniz üye olmanız gerekmektedir:www.cncturkiye.org oradan bizimle iletişime geçin.
  • Sıralamada yükselelim hocam birliğe alım için malesef şart koşulmuş :/
  • Oyun çok sarıyor yaw betadan beri oynuyorum, şimdi Türkler için ayrı server açılmış ordada oyuna başladım gerçekten güzel bir oyun.
  • yahu bunda gelişme stratejisi nasıldır

savunma stratejisi nasıldır

ben saldırı gücü yaptıkça unutulmuşların gücüde artıyor saldırı gücü yapmamak daha mantıklımıdır? eskiden 1 seferde çıktıgım üslerden şimdi bi kaç seferde çıkamıyorum

savunma için ne yapmak lazım nelere dikkat etmek lazım

ittifak kurdum wargods adında gelmek isteyen olursa beklerim.

ogame e31 den tanıyanlar vardır belki bu ittifakı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

yahu bunda gelişme stratejisi nasıldır

ben saldırı gücü yaptıkça unutulmuşların gücüde artıyor saldırı gücü yapmamak daha mantıklımıdır? eskiden 1 seferde çıktıgım üslerden şimdi bi kaç seferde çıkamıyorum

firefoxta grase monkey eklenditisini kur. sonra bu oyun için yazılmış scriptler var. saldırıyı simule edebiliyorsun. ona göre stratejini değiştirebilirsin.

sen geliştikte düşman üsler de gelişiyor. oyunda amaç merkeze ulaşmak.
  • iyiymiş o eklenti

tr de oynayan varsa ittifuk kuralım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

yahu bunda gelişme stratejisi nasıldır

firefoxta grase monkey eklenditisini kur. sonra bu oyun için yazılmış scriptler var. saldırıyı simule edebiliyorsun. ona göre stratejini değiştirebilirsin.

sen geliştikte düşman üsler de gelişiyor. oyunda amaç merkeze ulaşmak.

bu arada smilator baya güzel oldu.

• GÜNCEL
  • Arkadaşlar C&C Tiberium Alliances'te "yıkılan unutulmuş üssü" diye bir görev var birsürü unutulmuş üssü yıktığım halde görev tamamlanmıyor nasıl tamamlanacağını bilen varmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZLine12

Arkadaşlar C&C Tiberium Alliances'te "yıkılan unutulmuş üssü" diye bir görev var birsürü unutulmuş üssü yıktığım halde görev tamamlanmıyor nasıl tamamlanacağını bilen varmı???

unutulmuşlar üssü haritanın merkezdeymiş o yıktıkların kamp veya ileri karakol. Unutulmuşlar üssünü yıkmak için taşınman lazım taşındığın zaman da belli bi süre üretim duruyormuş bende tam olarak bilmiyorum yeni başladım öğrendiklerimi aktarim dedim belki yardımcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfss

quote:

Orijinalden alıntı: ZLine12

Arkadaşlar C&C Tiberium Alliances'te "yıkılan unutulmuş üssü" diye bir görev var birsürü unutulmuş üssü yıktığım halde görev tamamlanmıyor nasıl tamamlanacağını bilen varmı???

unutulmuşlar üssü haritanın merkezdeymiş o yıktıkların kamp veya ileri karakol. Unutulmuşlar üssünü yıkmak için taşınman lazım taşındığın zaman da belli bi süre üretim duruyormuş bende tam olarak bilmiyorum yeni başladım öğrendiklerimi aktarim dedim belki yardımcı olur.

teşekkür ederim, böyle bir görev neden oyunun başında çıkarki, seviye ilerleyince çıksa daha iyi olurmuş :)

• Güncel
  • arkadaşlar üyelik almak isteyince hata 500 çıkıyor karşıma nedenini bilen varmı
  • bende katıldım arkadaşlar pc de oynuyoduk buda fena değil gibi
  • dost olabileceğim birileri varmı görevde öyle bişi istiyo DH nin timi varmı :D
  • Ben başladım da sıktı sonra
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.