Şimdi Ara

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
1
Favori
38.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye de yaşamıyormusun arkadaşım sen?
    Neredesin bi söyle öyle cevap verelim soruna...

Zaten sinirlerim bozuldu herkes kötü diyor oyuna...C&C fanatiğiyim hepsini orjinal aldım şimdiye kadar bunu almayacağızmı yani?

quote:

Orijinalden alıntı: [DOTA]Wonder_kiss

quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal
    Arkadaşlar oyun orjinal olarak çıktımı?
    Yoksa bu aral yine bi işi beceremedimi?
    D&R'larda oyunu gören varmı varsa gidip alacağım...

D&r neresi ben hep gittigdiyordan alıyorum ama

• Valla bende orjinalciyim ama..
    bakalım bekleyip göreceğiz..
  • Valla tuhaf geldi kardeşim.

D&R kitap müzik dvd oyun falan satan mağazalar zinciridir...
    Çoğu yerde var kocaelinde de muhakkak vardır.

www.dr.com.tr

quote:

quote:

Türkiye de yaşamıyormusun arkadaşım sen?
    Neredesin bi söyle öyle cevap verelim soruna...

Zaten sinirlerim bozuldu herkes kötü diyor oyuna...C&C fanatiğiyim hepsini orjinal aldım şimdiye kadar bunu almayacağızmı yani?

quote:

quote:

Arkadaşlar oyun orjinal olarak çıktımı?
    Yoksa bu aral yine bi işi beceremedimi?
    D&R'larda oyunu gören varmı varsa gidip alacağım...

D&r neresi ben hep gittigdiyordan alıyorum ama

Kocaelindeyim bilmemem çok mu tuhaf geldi kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

arkadaşlar seriye hangi oyundan başlamalıyım?

valla hocam cnc4 ün diğerleri ile alakası yok diyebilirim. tamamen farklı bir oyun tarzı. hikayenin devamı felan olmuş olabilir ama bu çok farklı.

seriye cnc3 sonra kane's wrath eklentisi sonra bu

peki sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky_

sıkmayın canınızı starcrat 2 geliyor betasını oynuyorum gayet güzel :)

onun da sanki yapıları biraz legoları andırıyor. bir de elimde oynayıp bakayım grafiklerine.
  • ya biz çok yaşlandık yeni oyunlardan anlamıyoruz yada oyunlar hormonlaştı.. GDO lu mu ne bu yeni oyunlar.. tuhaf tuhaf :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

ya biz çok yaşlandık yeni oyunlardan anlamıyoruz yada oyunlar hormonlaştı.. GDO lu mu ne bu yeni oyunlar.. tuhaf tuhaf :)

dandik hocam dandik generals 2 çıksın bence o daha iyiydi
  • inş Generals serisini bozmazlar..
  • quote:

quote:

ya biz çok yaşlandık yeni oyunlardan anlamıyoruz yada oyunlar hormonlaştı.. GDO lu mu ne bu yeni oyunlar.. tuhaf tuhaf :)

cidden generals 2 yi ne zaman çıkarmayı düşünüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: scientist8

quote:

quote:

cidden generals 2 yi ne zaman çıkarmayı düşünüyorlar

Düşünmüyorlar heralde, hiç böyle bir habere rastlamadım

• bırakın düşünmesinler..
    elleriye yüzlerine bulaştırıyor zaten bu ekip.
    Ekip değişsin bi revüzyon gerçekşelsin şirkette o zaman yei elemanlar düşünsün..
    Güzelim seriyi mahvettiler demiyimde tarzımızı bozdular nerdeyse..
  • quote:

Ben artık ne yazıkki insanların yorumlarına güvenemiyorum..Ra3 e kötü demeleri en önemli örnek .Oyunları sadece hardcore oyunculara göre değerlendiriyorlar orta seviye oyuncuların nekadar zevk alabileceklerini hiç düşünmeden..Mesela ben ra3 ü çok sevdim ve Command conquer 4 de çok güzle gibi duruyor pek fazla öyle saçmasapan ayrıntı yok güzel güzel bina kurmadan askerlerle oynayacağız işte

Saçma sapan ayrıntı demeyelim.. biz bu oyunları bu tarzları ile oynamaya başladık.. starcraft bile böyle başlamıştı.. binalar kurulacak yıkılacak böylesi daha zevkli.. bu şahsi düşüncem ama saçmasapan değil.
  • quote:

Ben artık ne yazıkki insanların yorumlarına güvenemiyorum..Ra3 e kötü demeleri en önemli örnek .Oyunları sadece hardcore oyunculara göre değerlendiriyorlar orta seviye oyuncuların nekadar zevk alabileceklerini hiç düşünmeden..Mesela ben ra3 ü çok sevdim ve Command conquer 4 de çok güzle gibi duruyor pek fazla öyle saçmasapan ayrıntı yok güzel güzel bina kurmadan askerlerle oynayacağız işte

limitli askerlerle mi 5e 5 bir maçta max 10 asker anca yaparsın veya max 5-6tane de tank çıkarabilirsin veya max 4tane de büyük tank çıkarabilirsin. ne zevk alacak bu şekilde. Şehir kurmak bence daha zevkliydi. Bu şekilde göçebe hayat yaşıyon resmen.
  • quote:

quote:

limitli askerlerle mi 5e 5 bir maçta max 10 asker anca yaparsın veya max 5-6tane de tank çıkarabilirsin veya max 4tane de büyük tank çıkarabilirsin. ne zevk alacak bu şekilde. Şehir kurmak bence daha zevkliydi. Bu şekilde göçebe hayat yaşıyon resmen.

• Bence yanlış düşünüyorsunuz;

beta olduğu için iyice kısmışlar oyunu,yoksa o kadar az birimle oyun olmaz.ben hayal kırıklığı olucağını düşünmüyorum.bu arada oyun için sadece internete bağlı olmak yetiyormuş,ea account istemiyormuş...Yani malum sitelere çıktığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsS -- 20 Mart 2010; 0:13:15 >
  • Oyun çıktı

Command & Conquer oyunu hiç bir zaman kötü olmaz bir edinebilsem bende yorum yapacağım ama şu an beklemedeyim

Hikayenin sonu olduğu söyleniyor bu sebeple farklı bir yorum getirdiklerini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsS

Oyunun korsanı çıkmıyacak.Çünkü online olarak giriş yapmadan bilgisayara karşı bile oynayamıyacağız.

noldu

• quote:

Orijinalden alıntı: MsS

Bence yanlış düşünüyorsunuz;

beta olduğu için iyice kısmışlar oyunu,yoksa o kadar az birimle oyun olmaz.ben hayal kırıklığı olucağını düşünmüyorum.bu arada oyun için sadece internete bağlı olmak yetiyormuş,ea account istemiyormuş...Yani malum sitelere çıktığında

Keşke orjinali daha iyi daha çeşit olsa dostum ama sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Oyun çıktı

Command & Conquer oyunu hiç bir zaman kötü olmaz bir edinebilsem bende yorum yapacağım ama şu an beklemedeyim

Hikayenin sonu olduğu söyleniyor bu sebeple farklı bir yorum getirdiklerini düşünüyorum

çıktı çıkmasına da torrentlere düşmedi henüz
  • inş şahsım adına yanılıyorumdur ve oyun çıkınca yanıldığımı fark ederim..
    hele bi raflarda yerini alsın..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.