Bildirim
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (14. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
@msw
Hocam oyunda Lan gibi bir özellik varsa Garena'dan denermisin oynanıyor mu diye? -
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
@msw
Hocam oyunda Lan gibi bir özellik varsa Garena'dan denermisin oynanıyor mu diye?
Hocam Lan game yok galiba yada ben bulamadım. Çünkü solo oynayabilmek için online bağlanmış gibi gösteriyor. 100 kişi online da varmış gibi görünüyor ama kimse yok tabi. Custom match ayarlamaya çalıştım online player arıyor dedi kimseyi bulamadı. Sanırım multi özelliği sadece online da geçerli. -
arkadaşlar malum sitelerdiki iso lar oyunun mp beta sı felanmı yoksa oyun çıktımı -
bugün çıktı onlar. beta degil. -
oyunda yapabildigin araç sayısı az varmı bunun bir çözümü? -
çıkmış çıkmış hadi hayırlısı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: savezz
oyunda yapabildigin araç sayısı az varmı bunun bir çözümü?
çözümü yok maalesef bu oyunda sınır var ama artı olarak birimler ücretsiz istedigin kadar çıkarabiliyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: msw
quote:
Orijinalden alıntı: 99hellboy
Oyun single multi hamachi garena tunngle her türlü çalışıyor sadece ea serverlarına bağlanmıyor tabii orjinal key satın almadıysanız
local multi yapılabiliyorsa iyi bari
Yok ! Biraz erken teşhis koymuşum oyuna galiba:)
malum server emulator ile server i kurdum ve lokal ağdan birkaç pc ile bağlandım
Oyuncu ismleri birbirlerini oyunda görüyorlar ve chat yapabiliyorlar xp leride ayrı ayrı tutuluyor
AMA ! Private yada public farketmez bir multiplayaer maç başlatılmaya çalışıdığında 5-4-3-2-1 diye geriye sayıp bitirmesine rağmen oyun başlamıyor büyük bir ihtimalle server emulatora a ilave edilmesi gereken scriptler var daha arkadaşlık daveti gönderildiğindede karşı tarafa gitmiyor ve dolayısıyla coop maçlar ve partylerde yapılamıyor sanırım emulatoru hazırlayan kişi single için uğraşmış sadece ama ileride daha kapsamlı ve full fonksiyonlu bir server emulator çıkarsa oyununun yinede multipalyer oynanabileceğini tahmin ediyorum.
-
quote:
quote:
quote:
Oyun single multi hamachi garena tunngle her türlü çalışıyor sadece ea serverlarına bağlanmıyor tabii orjinal key satın almadıysanız
local multi yapılabiliyorsa iyi bari
Yok ! Biraz erken teşhis koymuşum oyuna galiba:)
malum server emulator ile server i kurdum ve lokal ağdan birkaç pc ile bağlandım
Oyuncu ismleri birbirlerini oyunda görüyorlar ve chat yapabiliyorlar xp leride ayrı ayrı tutuluyor
AMA ! Private yada public farketmez bir multiplayaer maç başlatılmaya çalışıdığında 5-4-3-2-1 diye geriye sayıp bitirmesine rağmen oyun başlamıyor büyük bir ihtimalle server emulatora a ilave edilmesi gereken scriptler var daha arkadaşlık daveti gönderildiğindede karşı tarafa gitmiyor ve dolayısıyla coop maçlar ve partylerde yapılamıyor sanırım emulatoru hazırlayan kişi single için uğraşmış sadece ama ileride daha kapsamlı ve full fonksiyonlu bir server emulator çıkarsa oyununun yinede multipalyer oynanabileceğini tahmin ediyorum.
Evet ben de yapamadım multiyi, sanırım sadece solo oynanabiliyor bu modla.
-
Karşımıza bilgisayar atıp oynayabiliyozmu skirmish modu varmı yani... -
quote:
Orijinalden alıntı: angelus26
Karşımıza bilgisayar atıp oynayabiliyozmu skirmish modu varmı yani...
Var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 21 Mart 2010; 1:45:56 > -
ya bu ne rezil bi oyundur böyle c&c den eser kalmamış. adamlar red alert 3 ten sonra dahada batıramazlar diyordum resmen oyunun içine etmişler ...
bide videolarda yok zart yok zurt ballandıra ballandıra anlatıyorlardı oyunu. bumuydu hepsi? -
quote:
Orijinalden alıntı: climanjero
ya bu ne rezil bi oyundur böyle c&c den eser kalmamış. adamlar red alert 3 ten sonra dahada batıramazlar diyordum resmen oyunun içine etmişler ...
bide videolarda yok zart yok zurt ballandıra ballandıra anlatıyorlardı oyunu. bumuydu hepsi?
Hocam sadece değişik bir konsept yakalamışlar, yani başta ben de sevmedim ama sonra sardı özellikle online sarıyor. Arkadaş ediniyorsun orada hep onlarla takılıyorsun süper oluyor. -
tamam güzelde, bu exp olayı nedir? yani level atlamadan ben istediğim şeyi yapamıyormuyum şimdi
daha tiberium toplamanın olayını anlamadım ortada belli yerlerden kristalleri alıp sırtlarına yükleyip biyerlere götürüyorlar ?
ünite sayısı kısıtlı anladık, e peki o toplanan tiberiumlar ne işe yarıyorlar bu durumda? exp falanmı kazandırıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climanjero -- 21 Mart 2010; 2:49:59 > -
bu arada bu oyunun yapımında çalışan hemen herkesi işten kovdu EA. ben olsam kovmadan önce komaya sokardım hepsini başka oyun yapamasınlar diye -
quote:
tamam güzelde, bu exp olayı nedir? yani level atlamadan ben istediğim şeyi yapamıyormuyum şimdi
daha tiberium toplamanın olayını anlamadım ortada belli yerlerden kristalleri alıp sırtlarına yükleyip biyerlere götürüyorlar ?
ünite sayısı kısıtlı anladık, e peki o toplanan tiberiumlar ne işe yarıyorlar bu durumda? exp falanmı kazandırıyor?
exp olayı solo playde de online playde de rütbe atlamanı sağlıyor, böylece yeni birimler çıkarabiliyor, yeni defans yapıları yapabiliyor ve geliştirebiliyor ve yeni upgradeler yapabiliyorsun. exp yi de online oyunda her kazandığın veya kaybettiğin oyun sonu alıyorsun, solo oyunda ise bölüm geçtikçe alıyorsun.
oyun içindeki tiberiumlar ise oyunda upgrade yapabilmeni sağlıyor, kırmızı mor ve yeşil olmak üzere 3 renk tiberium var her birinin verdiği upgrade slotu farklı, tiberiumlar exp vermez. onları birimlerinle alıp ana binayı çıkardığın yere götürünce alıyorsun. veya solo oyunda kırmızı tiberiumu direk biriminle üzerine gidince alıyorsun.
-
quote:
bu arada bu oyunun yapımında çalışan hemen herkesi işten kovdu EA. ben olsam kovmadan önce komaya sokardım hepsini başka oyun yapamasınlar diye
Bu haber gerçekse çok ii olmuş..
c&c serisi oyun severlerin tarzı belli..
çok müşteri kaybetti çook.. -
beyler oyunu calıştıran varsa host dosyasının içerigini paylaşabilir mi -
quote:
Profilinde Diğerlerinin sana özel mesaj yollamasına izin ver ? seçeneğini işaretleyip güncelle
Bu arada 2 bölüm geçtim ama hala XP vermedi, rank atlamıyor şuan.
hocam şimdi atabilirsin pm istersen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X