2 adet brutal balanced scrin yendim, şimdi 3 taneyi zorlamaya çalışıyorum ama şaka gibi ünite geliyo. Bu arada benim ırk nod. 3 tane brutal yenen varmı? Varsa taktik nedir?
arkadaşlar bu Kane's Tower isimli bölümü geçemedim. her yeri ele geçirdim fakat şu 3 adet sarı yapı ile ilgili ne yapmam gerektiğini çözemedim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: fredycrouger
arkadaşlar bu Kane's Tower isimli bölümü geçemedim. her yeri ele geçirdim fakat şu 3 adet sarı yapı ile ilgili ne yapmam gerektiğini çözemedim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
O 3 sarı yapıyı koruman gerek.Düşman toplarıyla yoketmeden 3 yapıyı , düşmanı indirmen gerekiyor ama ben beceremedim İlk defa yapay zekanın farkını gördüm bu bölümde benim stretejime göre taktik değiştiriyor.Bu bölümü geçenler bi taktik verseler sevinirim.
ABİ BEN OYUNU ALDIM 2DVD HALİNDE ÖNCE 2 DVD Yİ BİLGİSAYARA YÜKLÜYON.YÜKLEME İŞLEMİ O KADAR UZUN SÜRDÜKİ 2.DVD DE SIKILDIM AMA MADEM BU KADAR İYİ YARIN TEKRAR DENEYEYİM BARİ...UMARIM KURULUMDA SORUN YAŞAMAM.
quote:
Orjinalden alıntı: madwick
quote:
O 3 sarı yapıyı koruman gerek.Düşman toplarıyla yoketmeden 3 yapıyı , düşmanı indirmen gerekiyor ama ben beceremedim İlk defa yapay zekanın farkını gördüm bu bölümde benim stretejime göre taktik değiştiriyor.Bu bölümü geçenler bi taktik verseler sevinirim.
onları korumak aslında o kadar zor değil. ben ikisini kurtarmayı başardım, heralde üçüncüyüde kurtarırız.
başarabilirsem sana bir kaç taktik verebilirim ok
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: madwick
quote:
onları korumak aslında o kadar zor değil. ben ikisini kurtarmayı başardım, heralde üçüncüyüde kurtarırız.
başarabilirsem sana bir kaç taktik verebilirim ok
valla hem kendi üssünü hem binaları korumak zorladı beni,acıkcası birkac denemeden sonra bırakmıstım sıkılıp 1 aydır duruyo oyun acmadım.
üsse ilk başta sağ taraftan yoğun bir GDI saldırısı oluyor, onu atlattıktan sonra o yönden pek gelen olmuyor. ama en önemlisi ilk etapta bir yandan sağ tarafa savunma yaparken diğer yandan uçak üretip tepede devamlı bombardıman yapan 3 makineyi yok etmek. en alttaki robotlardan 10-15 tane yapıp GDI üslerine gönderirsen hiç şansları yok. ufak tefek tanklarla hiç uğraşma derim. saldırılarda dayanma güçleri yok.