Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben oyunun demosunu oynadim almayi dusunuyorum ama oyun zor geldi neler yapmak gerekiyor oyuna ilk basladiginda.

Daha once hic c&c oynamamamistim, yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Balanced'in yanında ki kısmdan.Orda bi bölüm daha var ordan ayarlayabilirsin

sağol.. gözümün önündeymiş
  • bu oyunu kizilay da nerden bulabilirim tek dvd olarak?
  • Arkadaşlar bu oyunun ara videolarında neden görüntü yavaş söyleyecek kimse yok mu?
  • bu oyunu bilirim ondan önceki serileride güzel am çok iyi bir oyun oldunu söyleyim
  • 260mb buyuklugunde 1.09 yamasi cikmistir.

http://www.commandandconquer.com/community/patches/default.aspx
  • Arkadaşlar,

2 adet brutal balanced scrin yendim, şimdi 3 taneyi zorlamaya çalışıyorum ama şaka gibi ünite geliyo.
    Bu arada benim ırk nod. 3 tane brutal yenen varmı? Varsa taktik nedir?
  • arkadaşlar bu Kane's Tower isimli bölümü geçemedim. her yeri ele geçirdim fakat şu 3 adet sarı yapı ile ilgili ne yapmam gerektiğini çözemedim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredycrouger

arkadaşlar bu Kane's Tower isimli bölümü geçemedim. her yeri ele geçirdim fakat şu 3 adet sarı yapı ile ilgili ne yapmam gerektiğini çözemedim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

O 3 sarı yapıyı koruman gerek.Düşman toplarıyla yoketmeden 3 yapıyı , düşmanı indirmen gerekiyor ama ben beceremedim
    İlk defa yapay zekanın farkını gördüm bu bölümde benim stretejime göre taktik değiştiriyor.Bu bölümü geçenler bi taktik verseler sevinirim.

• ABİ BEN OYUNU ALDIM 2DVD HALİNDE ÖNCE 2 DVD Yİ BİLGİSAYARA YÜKLÜYON.YÜKLEME İŞLEMİ O KADAR UZUN SÜRDÜKİ 2.DVD DE SIKILDIM AMA MADEM BU KADAR İYİ YARIN TEKRAR DENEYEYİM BARİ...UMARIM KURULUMDA SORUN YAŞAMAM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: madwick

quote:

arkadaşlar bu Kane's Tower isimli bölümü geçemedim. her yeri ele geçirdim fakat şu 3 adet sarı yapı ile ilgili ne yapmam gerektiğini çözemedim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

O 3 sarı yapıyı koruman gerek.Düşman toplarıyla yoketmeden 3 yapıyı , düşmanı indirmen gerekiyor ama ben beceremedim
    İlk defa yapay zekanın farkını gördüm bu bölümde benim stretejime göre taktik değiştiriyor.Bu bölümü geçenler bi taktik verseler sevinirim.

onları korumak aslında o kadar zor değil. ben ikisini kurtarmayı başardım, heralde üçüncüyüde kurtarırız.

başarabilirsem sana bir kaç taktik verebilirim ok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: madwick

quote:

onları korumak aslında o kadar zor değil. ben ikisini kurtarmayı başardım, heralde üçüncüyüde kurtarırız.

başarabilirsem sana bir kaç taktik verebilirim ok

valla hem kendi üssünü hem binaları korumak zorladı beni,acıkcası birkac denemeden sonra bırakmıstım sıkılıp 1 aydır duruyo oyun acmadım.

• üsse ilk başta sağ taraftan yoğun bir GDI saldırısı oluyor, onu atlattıktan sonra o yönden pek gelen olmuyor. ama en önemlisi ilk etapta bir yandan sağ tarafa savunma yaparken diğer yandan uçak üretip tepede devamlı bombardıman yapan 3 makineyi yok etmek. en alttaki robotlardan 10-15 tane yapıp GDI üslerine gönderirsen hiç şansları yok. ufak tefek tanklarla hiç uğraşma derim. saldırılarda dayanma güçleri yok.
  • V1.09 patch... baya bir değişim varmış...

ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/cnc3/CNC3_patch109_english.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

V1.09 patch... baya bir değişim varmış...

iyi hoşta crack ı varmu bu patch in ? sonra sakata geliriz
  • quote:

V1.09 patch... baya bir değişim varmış...

İnmiyo ki meret

• quote:

Patch 1.09

Gamespot linki.

Saol dostum indirdim

• çok güzel bi oyun ya
  • bi ekran kartı alsam da oynasam artık şunları
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.