Merhaba arkadaşlar. Bu sene üniversite hayatımın ilk senesini bitirmek üzereyim. Ancak, şöyle bir şeyle karşılaştım, şu ana kadar hep memleketteyken cebimi doldurup geliyordum, ama, bu sefer cebimdeki beni memlekete kadar idare etmeyecek :D Babamın bana bir şekilde para göndermesi gerekiyor ancak nasıl ve ne türlü bir şekilde gönderilmesi konusunda bilgim yok. Banka hesabımı açmalıyım yoksa Ziraat kart gibi bir şey mi almalıyım? Karta da para havalesi yapılıyor mu? Hesap için benden aylık para kesiyorlar mı? Nacizane üniversite çömezinden deneyimli arkadaşlara nacizane sorumdur bu :) Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
İŞ bankasından İşte üniversiteli kartı çıkarttır o senin işini görür ama kartın çıkması 1-2 hafta alır.Onun için şimdilik bir arkadaşının hesap numarasını ver ona atsın.
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
İŞ bankasından İşte üniversiteli kartı çıkarttır o senin işini görür ama kartın çıkması 1-2 hafta alır.Onun için şimdilik bir arkadaşının hesap numarasını ver ona atsın.
Dediğin gibi işlemi tamamladım :) Kartımı yakında gönderecekler. Peki, kart gelmeden önce iban no ile bankamatik üzerinden para çekebilir miyim? Yoksa içerideki gişelere mi girmem gerekir? @wolf_555
Tamamdır, işimi hallettim, kartımı aldım ve paramı çektim :D İşbank üniversiteli kartı bile yollayacaklarını söylediler :D