Şimdi Ara

combo ve doblo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-opel-2012-opel-combo-1.6-cdti-city-plus-115945111/detay

arkadaşlar combolara bakıyordum da öylesine aynısıymış ya yeni kasaları çok şaşırdım şu an biliyormuydunuz bunu

• Acaba kim kimden çaldı tasarımı ? Kesin Opel araklamıştır Fiat'tan.

bu mesaj ironi içerir.
  • bu konu her ay düzenli olarak açılır, ancak siz biraz erken açmışsınız daha 1 mart olmadı lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

+ mağara.net resmi bekliyorum
  • Bu aracı biliyordum da , Opelin 1.6 CDTi motoru olduğunu bilmiyordum yeni mi geliştirmişler ?

Yeni değilse 1.3 motor takıp rezil ettikleri Astra'ya neden 1.6 CDTİ motoru neden
    takmamışlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 28 Şubat 2013; 22:54:46 >
  • 3. Mesaj hariç diğerleri şaka gibi yahu... Otomobil geneldeki üyeler hep böyleyse yandık vallahi.. Hele 2. Mesajda opel tasarımı araklamış cümlesi bitirdi beni...
  • Bunların hepsi aylar önce konuşuldu tartışıldı.
  • görmemişim pardon ilginç geldi konu açmak istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Acaba kim kimden çaldı tasarımı ? Kesin Opel araklamıştır Fiat'tan.

bu mesaj ironi içerir.

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

3. Mesaj hariç diğerleri şaka gibi yahu... Otomobil geneldeki üyeler hep böyleyse yandık vallahi.. Hele 2. Mesajda opel tasarımı araklamış cümlesi bitirdi beni...
    Üstteki arkadaş ironi yapmış , bunu anlayacak kadar konu dışında kalmamışsın

Lan bide altada yazmş yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 1 Mart 2013; 2:52:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-opel-2012-opel-combo-1.6-cdti-city-plus-115945111/detay

arkadaşlar combolara bakıyordum da öylesine aynısıymış ya yeni kasaları çok şaşırdım şu an biliyormuydunuz bunu

www.yediuyurlar.com/otomobil_genel.php

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.