Şimdi Ara

combo nedir?nasıl yapılır?yardım plsss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • combo nedir ve nasıl yapılır ezik birisi(yani ben)combo yapabilirmiyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kombo Yapmak: Birden Fazla Hareketi Birleştirme

Kombo yapmak ne demek diye merak ediyorsan; birden fazla oyun hareketini veya fiziksel hareketi tek bir akıcı dizide birleştirme sürecidir. Hedefi, tek tek hareketlerden daha güçlü veya etkili bir sonuç elde etmektir.

Kombo Nasıl Yapılır?

Kombo yapmak için şu adımları takip edebilirsin:

• Temel Hareketleri Öğren: Bir kombo oluşturmadan önce, dahil etmek istediğin temel hareketleri öğrenmelisin.
    • Zamanlamayı Belirle: Her hareketin zamanlamasını doğru anlaman önemlidir.
    • Akıcı Geçişler Oluştur: Hareketler arasında kesintisiz ve akıcı geçişler oluştur.
    • Alıştırma Yap: Kombonu mükemmelleştirmek için düzenli olarak alıştırma yap.

Kombo Yapmanın Faydaları

Kombo yapmak, aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli faydalar sağlayabilir:

• Daha Güçlü Saldırılar: Birden fazla hareketi birleştirmek, tek tek saldırılardan daha güçlü saldırılar oluşturmana olanak tanır.
    • Artan Etkinlik: Kombo yapmak, rakiplerini daha hızlı ve verimli bir şekilde yenmene yardımcı olabilir.
    • Daha İyi Beceri: Kombo yapmak, oyun becerilerini geliştirmene ve stratejik düşünme yeteneklerini geliştirmene yardımcı olur.

Önemli İpuçları

Kombo yaparken, aşağıdaki ipuçlarını aklında bulundurmanı öneririz:

• Basitten Karmaşığa Geç: İlk olarak, basit kombolarla başla ve zamanla daha karmaşık komboları öğrenmeye çalış.
    • Kendini Kaydet: Kendi kombolarını kaydetmek, bunları daha kolay hatırlamana ve alıştırma yapmana yardımcı olabilir.
    • Farklı Kombinasyonlar Deneyin: Farklı hareketleri birleştirerek ve farklı zamanlamalar ve geçişlerle deneyerek en etkili komboları bulabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaa ben ezık dıılımde soole yazıolar skill-w-r fln yazılıolar ben bunnara basıom olmuo napacaz annatın bi duzgun
  • kardeş bak bu combo ile 2 kez art arda vuruon ben yeni çar açtımda warriorsam z+r+skill+s+w+w combosunu yapıom
  • asas kombosu z+r+skill+r en kolayı
  • combo bu kadar kısaca anlatılacak bişey değildir.Marifet olsun diye yazmıyorum ama combo yapmak bir sanattır.combo yapmak öle skill-r-r-skill-r-r-skill tuşlarına basarak olsaydı etraf combo yapan adam kaynardı.Zamanlama combo da en önemli etkendir.zamanlamayi iyi ayarliyamazsan sürekli failed olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavii_yosun

combo bu kadar kısaca anlatılacak bişey değildir.Marifet olsun diye yazmıyorum ama combo yapmak bir sanattır.combo yapmak öle skill-r-r-skill-r-r-skill tuşlarına basarak olsaydı etraf combo yapan adam kaynardı.Zamanlama combo da en önemli etkendir.zamanlamayi iyi ayarliyamazsan sürekli failed olursun

dediklerin dogru combo ole kısaca anlatılcak bı se deil de benm kafam resme takıldı +8 stafın nıcın yanmıyo:D
  • kombo=bır mılletın kendı kendını yonetmesıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    patch nedir? nasıl yapılır..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • combo kesinlikle genel bşi diildir kişiye gore değişir we okadarda kolay değildir sen biraz arenada bi arkadaşınla çalış biraz zaman alır ama eminim sonunda kendine en uygun stili bulcaksın
  • combo combo arkadaslar warrior san zamanla sende ögrenirsin çünkü yapmak zorunda kalırsın ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_jackal_x

kombo=bır mılletın kendı kendını yonetmesıdır

inn hostes de aslında milli eğitim bakanı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: El_Moradian

quote:

Orjinalden alıntı: mavii_yosun

combo bu kadar kısaca anlatılacak bişey değildir.Marifet olsun diye yazmıyorum ama combo yapmak bir sanattır.combo yapmak öle skill-r-r-skill-r-r-skill tuşlarına basarak olsaydı etraf combo yapan adam kaynardı.Zamanlama combo da en önemli etkendir.zamanlamayi iyi ayarliyamazsan sürekli failed olursun

dediklerin dogru combo ole kısaca anlatılcak bı se deil de benm kafam resme takıldı +8 stafın nıcın yanmıyo:D

o sırada etraftaki kimsenin itemi yanmiyodu :D oyun hatasi

• quote:

Orjinalden alıntı: RODIN

quote:

Orjinalden alıntı: x_jackal_x

kombo=bır mılletın kendı kendını yonetmesıdır

inn hostes de aslında milli eğitim bakanı...

ne bu espriler bölee.....

• asassan z+r+spike+r+w+r+thurst+w+r+cut
  • Bak kardeşim npc ile kapışıosan yada hareket etmeyen durağan halde bi enemy ile kapışıosan yapacağın şu sırayla bunlara basacaksın z(enemy seçtik) r (enemy e attack başladık) skill(tam r skill damage verdiği an basıoruz) sonra s ye basarak attack durdurup tekrar r ye basıp tekrar skill e basıoruz.
    Bursaki amaç skill vuruşları arasına r skill dmg ide eklemek ve vuruş animasyonlarından kaynaklanan yavaşlığı minimize etmektir bu ustalık gerektiren bişeydir.
    şayet biri kaçıo sende kovalıosan s yerine w ye basarak yapcaksın tüm bunları ama w ye sürekli basman gerekli yoksa adamı kovalayamazsın kapiş?
  • Bana bu combo güzel geliyor ; r+s+skill eğer elinizi çabuk tutarsanız 5li ok vurmuş gibi olursunuz.
  • Warriorda çok hızlı yaparsan bi işe yaramaz önemli olan zamanlama çok hızlı yaparsan hiçbirini vuramazsın çok yavaş yaparsanda bi anlamı kalmaz işte burda yetenek ortaya çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: KâMiL

Warriorda çok hızlı yaparsan bi işe yaramaz önemli olan zamanlama çok hızlı yaparsan hiçbirini vuramazsın çok yavaş yaparsanda bi anlamı kalmaz işte burda yetenek ortaya çıkıyor

Zaten comboda hızlı yapmak kötü birşey bence yarısı ıska geçer. Adamın öleceği varsa ölür zaten aceleye gerek yok
  • ayrıca roguede adam kaçıyorsa arkadan combo ''w'' ile yürüyüp saydırcaksın sırayla w+r skill w+r+r+r+skill
    kafa kafaya kapışıyorsanız zr+skill s zr+skill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevillain -- 9 Ağustos 2006; 8:36:17 >
  • Priest

z+r+r+judgment+s+r+r+judgment+s bööle gider

warrior

z+r+r+sd+s+r+r+sd+w buda böle gider.char olduğu yerde döner(not:sabit dururken yapılır)

asassian

z+r+r+skill+s+r+r+skill+w warrior combusu asassian dada geçerlidir ama skiller fazla olduğundan sürekli skillerinizi sırayla basmanız gerekir.zor ama yapılınca çok etkilidir(not:sabit dururken yapılır)

mage

eğer switt varsa yan skilde ıce ise kaça kaça skilleri saydırılır.(notice:yapacak bişi yok)

• saol kamil ilk işim dediklerini denemek z+r+skill+s+r+skill
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.