Şimdi Ara

combo nedir?nasıl yapılır?yardım plsss (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BENDE BUNU Bİ YERDEN ALMIŞTIM SENDE FAYDALAN

< vardır fayda basmanda sürekli w iin onun kaçacaksın tan tank unutma sunu öncelikle san assas eger ama var combo türlü bin>
    en uygun combo w+r+skill+r+skill die gidendir (w sürekli basılacak)(slide combo)
    çift r de yapabilirsin
    nese ama o 30 lvl deildir çünkü assas larda cool down vardır her skill iin yani 30 lvl adam ın çok bi skilli yoktur yani 4 skill vursa 5 sn bekler ara verir 30 lvl da yapılan comboda cok mühim deildir zate( aslında 5 sn beklemez max 3) kombosu yeterince seri ise
    sürekli çeviriosa combo kötüdür
    ben su kadarını söliim 61 lvl sin var benimde bıraktım arezde yatıo su an spike ı çaktıktan sonra mavileri ceviriyorum sonra kırmızıları tek tek saymiim (min. 2 sn boşluk oluyo ister istemez o arada ilüsyon çakıom napım ) sonra kırmızılardan 3 tane daha cevirdiğimde spike gelio ve aynen devam iyi combo sayılır ama çift skill bar a halen alışamadım w combo aksayabilio onun için 2r kullanıom daha cok
    seri olmanın sırrı = skilli vurduktan sonra hemen hatta aynı anda r ye basmak
    ama aynı hızda panik halinde dier skill e basarsan skill failed i yerin zamanlamaya iyi alışmak gerekio
    2r combosunu arklar vermiş zate daha cok atağı zayıf ve tank yapabilecen seyler için kullan
    s-r combosu warrior priest vs için
    tam zamanı ne erken ne gec olacak tafsiyem tak hp takıları çıkar dexleri al en dandik daggerları solidlerde cevir cevir dur alışana kadar mükemmel zamana ben öle yaptım ve halende yapıom
    gerci su an manez de prieste başladık ama hadi hayırlısı
    bide yoğurt yiyiş vardır benim o konuda tüyom alışılageldik kullanma sol elin üztüne yıkma her seyi
    skilleri 4-5-6-7-8 tuşalrına al (özellikle w combo yapacaksan) potları 1-2-3 e al çünkü özellikle çift skill bar kullanıosan ki ok kullanışlı tavsiye derim sol elle hem skill bar ı değiştirip hem w a basmak ve skilleri saydırmak zaman kaybına neden oluyo benim favorim budur onun için kimsede bilmez daha assaslık işim olmaz inş die yazıom bunlarıda :))
    bide tüm assas skillerini kullanacan 50 lvl san 6 skillin var 6 sınıda kullan stab jab ne varsa yoksa zaten yattın demektir :)) combonda coooooook büyük boşluk olur(iluzynla 7 wampiric ve bloodla 9 ama temel atack skilli 6 işte onları mutlaka kullan bide ben assas a baslarsam ilüzyonsuz mavileirn arasına kırmızı atarak aralıksız cevirebilirmiim die düşünüom allah göstermesin dönersem denerim ama sende skill sayın az die bar ı düzerken cool down sürelerine dikkat et) offff ulan tak tuk ezber çıktımız işte ne kadar teferruat var mış be
    comboyu teorik olarak herkes bilir ve pek çoğuda iyi-orta derecede combo çıkar ama combo çıkamıosan diecem şuki sin kasma hiç bırak warrior aç combosu daha kolay hem
    benim mevcut skill bar
    f1 : 1-mana pot 2- minor 3- heal pot 4-ılusyon 5-cut 6-7-8 mavi skiller
    f2 : 1 " 2- " 3- " 4- spike 5-6-7-8 kırmızı skiller
    f3 : 1- lf - 2- wolf 3- stealth 4- safety 5-blood rain 6- wampiric, 7-minor 8- heal pot
    f4 : 1- archery 2- styx 3- kafa kırmalık taş 4 - evade 5- lupin, 6 sw 7-cure 8pot
    girdiim party nin niteline göe sw ve lf nin yerleri değişkendir :) f2 : deki 4 numaradaki spike dier skilleri vururken mavilerin cool down süresi dolduğunda görmemi sağlıo

• kardeş bosuna ugrasma sonra banlanıyosunuz nıe banlandım sonra sızın uyuzunuzden bana ograttınız falan dıonuz ama bos ver BÜYÜYÜNCE ÖGRENİRSİN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.