Şimdi Ara

Glavie mi Bow mu ? Yapılandırma ? Yardım edin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben uzun süre Ko oynadım arada sırada SRO da oynardım. 3 defa farklı serverlarda char actım en fazlasıda 48 lv oldu hepside glavie idi.

Şimdi yeniden başlmayı istiyorum (sp farm yapılacak+bot da var). Glavie-Bow arasında kaldım. Hangisi daha iyi ben öyle unique peşinde olan biri degilimdir, aksiyon olsun kervanda savaşlarda filan iyi olsun istiyorum.

Yapılandırma olarakda önerilere açığım.(force istemiyorum) Bugune kadar glaviede hep heuksal-fire-light kalanıda snow yaptım. Bowda en iyi yapılandırma öneriniz nedir ? Bow için pacheon-fire-cold nasıl olur ? (yavaş kalmazmı ?)

Server seçimindede gaia-poseidon da oynadım malazgirtte başlamayı düşünüyorum iyi bir tercihmi ? Yeni server gelicekse onuda bekliyebilirim.

• STR blade aç derim hem yatmıyor hemde aranan bir çar partilerde,Açıkçası ben ticketlerde ve pwplerde buffları basıyorum ticket bitiminde hala buflarım üstümde, Hiç yatmıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigDesigner~

STR blade aç derim hem yatmıyor hemde aranan bir çar partilerde,Açıkçası ben ticketlerde ve pwplerde buffları basıyorum ticket bitiminde hala buflarım üstümde, Hiç yatmıyor :D

eminmisin?
  • Blader charmi yatmiyor..güldürme beni..seni Dagger'la delik deşik ederim çocuk

Bakalim Blader'lerin tepkisi ne olacak :P

Not : Benimde 100 level bladerim var Bicheon / fire / cold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umayumay -- 5 Nisan 2010; 20:53:24 >
  • Ptde tek istenmeyen charakter desek.
  • bana göre ikiside değil
    ama ikisinden birini açmak istersen bow derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 5 Nisan 2010; 20:57:04 >
  • hangisi daha iyi dersen bow derim ama ben glew açardım :D bow war saten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

bana göre ikiside değil

Şaka bir yana ..Üstadim bu forumu uzun süredir düzenli olarak takip ediyorum..Silkroad konusunda da engin bilgilerinin olduğu kanaatindeyim..nacizane fikrini almak istiyorum..bu konuda kararsiz kaldim cünkü..normalde olan birsey değildir fakat ;

Şu an elimde 100 level Str Bicheon/Fire/Cold Blader var..ve bunu oynamaktan keyif alamiyorum..isinamadim nedense..hayranlari cok oysa..

Bu siralar Rogue/Xbow/Cleric yapilandirmaya merak duymaya basladim..fikrinizi almak istiyorum önerirmisiniz ?

; veya hali hazirda yapilandirmayi Glavier olarak dönüstürmekmi mantikli olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umayumay -- 5 Nisan 2010; 21:41:59 >

• Aynı durumdayım, bow a sp farm yapıyorum şu anda ama 110 pacheon 110 fire 110 cold mu 110 pacheon 110 fire 110 light mi kararsız kaldım.
    Cold olursa saglam oluyor cold imbue de acıcam (faydası olmuyor degil) farm yapıyorum su anda. Ama light açmazsamda yavaş kalıyor her zamanda sc almak ekonomimi batırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: umayumay

quote:

bana göre ikiside değil

Şaka bir yana ..Üstadim bu forumu uzun süredir düzenli olarak takip ediyorum..Silkroad konusunda da engin bilgilerinin olduğu kanaatindeyim..nacizane fikrini almak istiyorum..bu konuda kararsiz kaldim cünkü..normalde olan birsey değildir fakat ;

Şu an elimde 100 level Str Bicheon/Fire/Cold Blader var..ve bunu oynamaktan keyif alamiyorum..isinamadim nedense..hayranlari cok oysa..

Bu siralar Rogue/Xbow/Cleric yapilandirmaya merak duymaya basladim..fikrinizi almak istiyorum önerirmisiniz ?

; veya hali hazirda yapilandirmayi Glavier olarak dönüstürmekmi mantikli olur ?

Teşekkür
    Silkroad bir sürü yapılandırma mevcut herkesin zevki farklıdır
    Rogue charlar biraz sinsi takılırlar
    (pve yorumu) kasması çok kolaydır fazla sp istemez
    (pvp yorumu) dagger açarsan cleric desteği sayesinde şansın olabilir ama pek keyif vermez pvpleri çok kısa sürer ya karşıdakini alırsın yada ölürsün bless bitene kadar kestin kestin sonrası xbow ile itmelere geçmen gerekiyor birazda beceri ön planda olan bir chardır
    (job , kale, arena, flag kısaca aksiyon yorumu) aksiyonlarda pek bişey yapmıyor görünselerde sniper misali uzaktan işi bitirirler. wizardları güzel keser, karşı tarafta çok iş yapan charları gözüne kestirip zayıf anlarında indirmeyi amaçlarsan arkadaşlarına faydan çok dokunur.
    (uniq yorumu) elinde sox cinsi güzel itemin varsa wizardın elinden uniqleri alacak tek chardır

kısaca böyle tanımlarım eğer sana uyarsa güzel chardır.

peki senin fikrin nedir _? en çok nelerden zevk alırsın, ona göre bir char söyleyebilirim
    pve, pvp, uniq , aksiyonlar (arena kale job flag yarışmaları )

• acikcasi pvp den pekte keyif aldiğim söylenemez..söylediğim üzere yaklaşık 8 aydir blade karakter elimde fakat keyif alamiyorum..defalarca pvp yapmaya kalkistim/cabaladim ama keyif vermiyor..skill kullanmaktan yana bir sıkıntım yok yanlis anlamayin..bana hitap etmeyen , keyif vermeyen bir yapilanma..

Ben daha cok job, event ve unique aktivitelerini seviyorum..

Glavier yapilanma nerden aklima geldi onuda bilmiyorum
  • Glavier şu oyunda açılacak en son charlardan biridir
    job event uniq için wizard_cleric iyi olacağını düşünüyorum
  • MMmm beyler 95 lvl glavier'ım var Force Fire Heuksal cold 20 fire 80 şeklinde 98 e kadar tek yatıramadığım yapılandırma rogue/cleric. oda neden? yere atıyor daggerla yerde çok büyük damage'ler alıyor karakterim. Benden sana tavsiye aç glavier. Hep skill saniye sıkıntın yok Hem hangi skill i kullanayım derdin yok. Hemde sendeki hp hiç bir karakterde yok Hp arttıkça phy. damage'in de artacaktır. Ben 1 saniyede dolmasını isterim skill'imin ayrıca adamı kitlerim diyorsan daha fazla bekleme 2005 ten beri oynarım bu oyunu.
  • wariror_cleric ve rogue_cleric seni tuz buz eder
    blade _force veya ss nuker_force seni çok zorlar

• quote:

wariror_cleric ve rogue_cleric seni tuz buz eder
    blade _force veya ss nuker_force seni çok zorlar

Tuz buz eden kim vallahi beklerim kardeşim seni herculese aç yeni karakter sırf beni izlemen için? Ciddiyim warriorlar stun yediğinde donakalıyorlar ayrıca 98 warrior cleric yatırmak hiçte zor değil taktik bulduktan sonra Ve ayrıca pvp de beni biraz klasik olacak ama bütün yabancısı olsun Türk'ü olsun iyi tanır ve itemlerimi sorarlar hemen ama +4 set ile harikalar yaratan bir karakterim varsa ben bu oyunu iyi biliyorum demektir. Gerçekten gel beklerim Hercules CeNGiZ_HaN

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Aynı durumdayım, bow a sp farm yapıyorum şu anda ama 110 pacheon 110 fire 110 cold mu 110 pacheon 110 fire 110 light mi kararsız kaldım.
    Cold olursa saglam oluyor cold imbue de acıcam (faydası olmuyor degil) farm yapıyorum su anda. Ama light açmazsamda yavaş kalıyor her zamanda sc almak ekonomimi batırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: heAkinG

MMmm beyler 95 lvl glavier'ım var Force Fire Heuksal cold 20 fire 80 şeklinde 98 e kadar tek yatıramadığım yapılandırma rogue/cleric. oda neden? yere atıyor daggerla yerde çok büyük damage'ler alıyor karakterim. Benden sana tavsiye aç glavier. Hep skill saniye sıkıntın yok Hem hangi skill i kullanayım derdin yok. Hemde sendeki hp hiç bir karakterde yok Hp arttıkça phy. damage'in de artacaktır. Ben 1 saniyede dolmasını isterim skill'imin ayrıca adamı kitlerim diyorsan daha fazla bekleme 2005 ten beri oynarım bu oyunu.

2005 te bu oyunun daha closed betası bile yeni açılmıştı o da kore de.nasıl oldu da başardın oynamayı 2005 te

ayrıca ben de 98 level full str force fire heuksal karakter kullandım ama bildiginin aksine hp arttıran skill damage'ine hiç bi katkıda bulunmaz.bu soylediklerinin dışında her şeye katılıyorum glaive hakkında .force sayesinde damage'in baya artıyor oynaması da zevkli

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerberuss blaze -- 6 Nisan 2010; 22:53:01 >

• 2005 Oasis başladım ipekyolu serüvenine arşivden resim bulabilirsem atarım. Ama Hp'nin yüksek olması fiziksel vuruşu arttırır. Bunu bildiğini sanıyorum.
  • quote:

2005 Oasis başladım ipekyolu serüvenine arşivden resim bulabilirsem atarım. Ama Hp'nin yüksek olması fiziksel vuruşu arttırır. Bunu bildiğini sanıyorum.

Hello, This is Silkroadoniline

The long awaited 6th server, "Oasis" is here.
    We look forward to our user's active participation in the new server "Oasis".

Name of new server: Oasis
    Date added: 3/6/2006 18:00 Korean Standard Time
  • quote:

2005 Oasis başladım ipekyolu serüvenine arşivden resim bulabilirsem atarım. Ama Hp'nin yüksek olması fiziksel vuruşu arttırır. Bunu bildiğini sanıyorum.

open betada oynamış biri olarak söylüyorum sana open betada sadece 3 server vardı onlar da aege xian ve troy'du hey gidi günler hey oasis sonradan geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 7 Nisan 2010; 8:19:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.