Şimdi Ara

Coldplay Fan |Tanışmayanlar varsa buraya!| (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Ben iTunes'dan satın aldım, iki gündür dinliyorum fena değil albüm. Mylo xyloto gibi over production değil, kulağı rahatsız etmiyor. Eski Coldplay şarkıları yok tabii ki ama hit olabilecek şarkılar var Beyonce ile olan çalışma hymn for the weekend gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyin fan listesine. Son albümü en yakın zamanda alacağım. Umarım güzeldir.
  • Farwynd kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bence en kötü Coldplay albümüdür. Mylo Xyloto'yu beğenmeyenlerin aksine ben çok beğenmiştim. Çok farklı şarkılar vardı. Hem sizi sakinleştiren hem de enerji yükleyen. AHFOD kadar her albüm baştan sona dinle sıkmazdı. Tüm parçaları dinlenebilecek kalitede iken beklentim büyüktü yeni albüm için.
    Ayrıca 7 ocakta Super Bowl devre arasında canlı performans sergileyecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 7 Aralık 2015; 16:19:53 >
  • Birds, Everglow, Fun ve Up&Up güzel şarkılar. Albüm olarak diğerlerinin yanında geri kalır o kesin ama kötü değil yani. Bu arada Spotify'a gelmeyecekmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni albüm dinledikçe anladım hakketten çok iyi. Dünden beri tüm şarkıları aralıksız dinliyorum atlamak istediğim bir şarkı yok.

    http://prntscr.com/9bgz0v
    albüm 11 aralıkta spotify gelecekmiş sevindirici haber
  • Internette falan albumu bulamadim. Youtube'da da hepsi yok. Spotify'ı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski coldplay değil artık popüler kültürün esiri olmuş. Ergenlerin dinleyeceği tarzda müzikler yapıyolar. Gerçi onlarda haklı kim dinler the scientist i, viva la vida yı, what if, warning sign ve özellikle trouble'ı. Müzik kültürü hakikaten çok değişti dünyada.
  • Albüm Spotify geldi.
    @-Lıcas Kane- bu dediklerinde çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum. X&Y ile elektronik müziğe adım atan Coldplay Brian Eno ile çalışmaya başladığında müziklerine yeni bir soluk getirmişti. Fakat günümüzde Coldplay'i Coldplay yapan tarzlarından bana göre vaz geçtiler. Nette Chris'in bu değerlendirme için "müziğin her türlüsünü denemek istiyoruz." gibisinden söylemlerini okudum (Facebook fan sayfasında görmüştüm). Türkiye'ye gelmelerini yıllarca bekledim. Bu dakikadan sonra da gelseler benim için bir ifade etmeyecek. Kendimi Live 2003 Sydney ve 2008 Tokya konsorleri ile avuturum.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Bir çok kişi değişimin X&Y ile başladığını söylüyor fakat bence X&Y çok iyi harmanlanmış bir albümdü. Şu son üç albümü kıyaslarsam Ghost Stories > AHFOD > MX . Bu albümde yine en azından Everglow, Amazing Day, A Head Full of Dreams gibi şarkılar var. Mylo Xyloto dinlenebilecek bir albüm değil bence. Çünkü albümün prodüksiyonu kafa şişirme üzerine kurulmuştu, her yandan fışkıran synthler vs. Mylo Xyloto'da benim sevdiğim bir tek Up With The Birds var ki çok klasik bir Coldplay formülüne sahiptir bu şarkı, başı üzücü sonunda mutluluk gelir (Fix You, Death And All His Friends gibi).
    Konserine her türlü gidilir tabii ama istediğimiz şarkılar çalmayacağı için hayal kırıklığı
  • Az önce Albümün hepsini dinledim everglow,adventure,hymn,fun dışindakiler güzel değil. Bir coldplay hayrani olarak söylüyorum ve üzülüyorum.

    İlk defa The Scientist şarkisini dinlerken gözlerim dolmuştu.A rush of blood to the head'de de öyle. Fix You,Yellow,Amsterdam gibi şarkiları zaten hala dinliyorum. 2014'de O ve magic ile birazcik iyi yapsalarda. Bu sefer olmadi.
    Bence Coldplay'den geçti artik.Bundan sonra insanlar daha fazla dinlesin diye Justin Bieber'la ortak şarki yapsalar şaşirmayin.
    Albüm karişik olmuş. Sanki elektronik pop'a mı yönelsem,alternatifte mi kalsam havasinda. Diyeceğim bunlar. Has dinleyicilerini üzdün be Coldplay!

    Edit:Albumdeki her şarki everglow gibi olsaydi keşke



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 16 Aralık 2015; 18:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    yazdıklarınızın altına imzamı atıyorum ama bunda coldplayi suçlayamayız. Gündemde kalmaları için toplumun çoğunluğunun talep ettiği türde müzik vermek istediler. Radiohead gibi. Dünyada artık nüfusun %80 i pop benzeri elektronik ve hareketli müzikleri sevdiğinden dolayı rock grupları ekmek yiyemez oldu. Bizde dediğiniz gibi eski müziklerle eski konserlerle avutuyoruz işte kendimizi.
  • Hocam Radiohead The Kings Of The Limbs albümünde çok güzel 3 parçaya imza atmıştı (Lotus Flower, Seperator, Little By Little). Bence albüm geneli güzeldi.
    Yıllar sonra Coldplay Parachutes, Viva La Vida ve Rush and blood to the head albümleriyle anılacak. Bu albüm benim için hobbit serisi gibidir. Tamamen para için çıkarılan bir albüm. Amazing Day, Birds, Adventure of a Lifetime dışında dinlenecek şarkı yok. Beğenene saygı duyarım ama "Gerçek Coldplay bu değil!". Neyse 2.5 yıl daha bekleyeceğiz. Yeni albüm için tabi yine dağılacaklar açıklamaları gelecektir(Her albüm öncesi olan klişe).
  • Everglow Coldplay klasikleri arasına girmiş durumda ama Adventure of Lifetime bence çok garip bir şarkı olmuş. Coldplay'in eğlenceli şarkılarını da biliyoruz ama bu biraz garip kaçmış. Geri kalan şarkıları pek dinleyemedim yeni albümde.
  • Hymn For The Weekend klibini yayınlamışlar güzel olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • popüler kültüre yenildiler be eskiden ne yellow fix you dinlerdim 6 saat boyunca fix you söyledigimi bilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen super bowl'da devre arası sahne aldılar beyonce ve bruno marsla
  • An itibariyle 29 Haziran Berlin' deki konsere biletim almış bulunmaktayım Satışa çıktığı tarihleri kaçırdığım için sahne önü bulamadım hatta son kalan 8-9 biletten ikisini aldım, sahneye uzakta olsak bu sefer ışıklara yukardan bakcaz bakalım, heyecan yaptım fazlasıyla
  • Yeni klip mükemmel olmamış mı ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten de çok iyi. Apayrı bir kafası var klibin.
  • An itibariyle berlinde konseri beklemekteyim. Satış tarihini kaçırdığım için yukarıya kaldık ama buda başka bi deneyim olcak.
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.