Şimdi Ara

Cola ile felakete götüren 60 dakika (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
16.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ice Tea'ye geçtik artık.
  • ccoca cola zero die bisey var ondan için efenim şeker meker yok ....
  • Bigli için teşekkürler ancak artık ilgilenmiyorum böyle konularla. 3 Yıl önce kolayı, gazozu, fantayı ve buna benzer tüm içecekleri bıraktım. Tek içtiğim içecek ayran ve su. Şimdi kola veya benzeri şeyleri içmeye başladığımda midem bulanıyor.
  • coca cola bağımlısıydım ama 1.5 aydır fln içmiyorum

en son büyük boy acılı ruffles ve 2.5litre kolayı birlikte götürünce mide falan kalmadı 3 saat durmadan kustum o günden beri sağlık ocağında ki doktorun verdiği hapları kullanıyorum

bu arada kilo gibi bi etkisini görmedim hiç ama uykusuzluk yapıyordu bende

haplar bitsin tekrar içmeye başlıcam çok özledim lan

bu arada bu bünye okulda aç karnına kutu kola içmeyi alışkanlık haline getirmiş bi bünyeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 3 Mart 2009; 5:46:00 >

• yalan yağ depolanıyormuş ulan ben günde 1.5 kilo kola içerim 53 kiloyum be
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZamansizKar

yalan yağ depolanıyormuş ulan ben günde 1.5 kilo kola içerim 53 kiloyum be

peki ozaman niye futboculara yasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: erco35coast

ccoca cola zero die bisey var ondan için efenim şeker meker yok ....

şeker yok ama co2 var
  • Bu kola için "çok zararlı lanet bişey hemen kurtulmanız gerek yoksa ölürsünüz" türü forward maillerin içerisindeki bilgileri yazan kişilikler, (hani ne güzel kolayı kötülüyoruz imajı veren insancıklar) aynı zamanda gıda takviyeleri için de aynı şeyi söylüyor. yok amerikada kapandı o oldu bu oldu 363 tane bacağınız çıkar böbreğiniz kafanıza yapışır türü fantastik şeyler.

yani bu zeka özürlüleri kaale almayın.

Ha kola zararlı mı? Hem de hayvanlar gibi zararlı. 145 kiloyken deli gibi içerdim. 87 kiloyum şu an ve 2 senedir ağzıma koymuyorum ve koymayacağım da o lanet zehiri.
  • amannn aç bi buz gibi cola tamamdır ... kardeşim cocukluktan beri içiorm ve kilo alamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

• Kolanında 100 ml. ortalama 40-45 kalori, meyve suyununda, ayranında, meyveli sodanında. Onun için kola içen herkes kilo alıcak diye bir şart yok. Ama günde 2.5 litre içerseniz bu yaklaşık 1000 kalori yapar ki bu da spor yapmıyorsanız veya yemeğinizden ödün vermiyorsanız kilo aldırır.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 3 Mart 2009; 11:45:37 >
  • pc basında cola + ıvır zıvır 115kılo olmama neden oldu 3aydır bıraktım meyve suyu tuketıyorum arada 97 kıloya kadar ındım gercekten cok zarar veriyor cola nadiren ıcmek lazım pızza fılan yerken 1 bardak
  • tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: zıpa

pc basında cola + ıvır zıvır 115kılo olmama neden oldu 3aydır bıraktım meyve suyu tuketıyorum arada 97 kıloya kadar ındım gercekten cok zarar veriyor cola nadiren ıcmek lazım pızza fılan yerken 1 bardak

evet katılıyorum. colaTURKA kadar berbat bişiy yok. cola turka içmediğin için çok şanslısın. benim bir arkadaşım cola turka içtiği için intahar etti. zaten eskiden de içerken kola turkayı her nedense içimden sık sık böğğğğğürtü geliyordu... zaten bol bol ihracat yapacaz deyip kandırdılar millet. 1 teneke bile ihracat yapamadılar. senden benden aldııkları paraları deniz feneri derneği aracılığıyla siyasilere hortumlattılar. coca cola ise dünyanın dört bi tarafına ihracat yapıyor Türkiyeden. Üstelik en tepedeki dünya genel müdürü de bir TÜRK. adı da MUHTAR KENT. artık ben de içmiycem cola turkayı. en iyisi coca cola içmek.

ColaTurkayı içtiğin zaman böle olursun.. sakın colaturka içme ! Cıssss!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horus_Aha -- 3 Mart 2009; 12:43:47 >

• kola nin tadina diyecek yok ama gercekten icideki seker miktari cok fazla ve bende ki sismanligin sebebini simdi daha iyi anliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: seffaf1

Coca Cola ve benzerlerinin Faydaları!!!
    Büyük olasılıkla az sonra okuyacağınız bir çok şeyi siz, zaten daha önceden biliyordunuz (!) ya da bilmeyenler "hadi canım, saçmalık " diyeceklerdir.

Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız, burada anlatılanlara inanmadıysanız denemesi yalnız bir cola parasıdır.

(Yani bir kutu Coca Cola veya Pepsi yeterli :)

Gelelim COCA COLA ve PEPSİ ile ne gibi pratik işler yapabileceğinize:

TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:
    Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz.
    Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz.
    Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok edecektir.

KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :
    Arabanın tamponunu, Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketinin içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz.
    Tertemiz olacaktır.

AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :
    Bir kutu kolayı kutup başlarına dokun ve bütün çapak yok olsun.

PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :
    Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı cıvatayı uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek ve çıkacaktır.

ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :
    Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın.
    Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.

Ayrıca araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılması, en iyi madde COCA COLA veya PEPSI ''dir.

Haaa... isterseniz ..........
    Bu çok kuvvetli temizleyicinin geriye kalanını içersiniz.
    Bakin bu da bir fayda.

Fayda ise eğer??? :)

Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi?

Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur.

Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz.

Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT...!

2001 yılında Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek" diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde, herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur .

Neden öldü?
    Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.

Başka bir örnek:

Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''nin içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyük oranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile, en fazla dayanabilen organlarımızdır ...

Bir şişe kola içerek midenize ve dişlerinize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün...

Bunların fasofiso uydurmasyon olduğu Myth Busters ta denenerek belgelenmişti. Hastayım şu e-maillerden dolaşan uydurma maillere

• SEVEN_İÇER_VE_ÖLÜR
  • quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D

SEVEN_İÇER_VE_ÖLÜR

• Onu bunu bilmem de diyare olmuşum dün gece şu an bile içiyorum kolayı. Süper etkisi var. Tık kesti diyareyi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.