Şimdi Ara

Cola ile felakete götüren 60 dakika (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
16.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eggy13

Cola ile felakete götüren 60 dakika

Kolanın yaptığı tek şey aşırı kilodur gerisi..

Devamlı içince görürüm seni..
  • kolaaaaaaaaaaaa
  • valla ben gunde e az 2-3 kutu kola icerim.Bende hicbir açlık hissi olusmuyor.Ayrıca boyum 1.68 kilom 50-55 civarı yani sismanlatma yapmıyor.en azında bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Kola içmeyin ayran için

Şimdi dağılın

+yazılımcı online sen banlı değilmiydin yahu ?
    Dh'de ergenekon kurulmus haberimiz yok

işte Yazılımcı Online

• 3-4 senedir içmiyorum.

+ coca-cola firmasının ürettiği hiç birşeyi içmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Kola içmeyin ayran için

Şimdi dağılın

+yazılımcı online sen banlı değilmiydin yahu ?
    Dh'de ergenekon kurulmus haberimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Mart 2009; 1:38:03 >

• ZERO diyet kola DEĞİL ,,tamamen bir laf aldatmacası. Bildiğim kadarıyla sıfır şeker reklamı da yasaklandı. gene yanlış bilmiyorsam beyaz şeker yerine şeker kamışından elde edilen şekeri kullanıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

kola içtikten 45dk sonra mutlu olan varmı?

geğirme süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çifsıfır -- 2 Mart 2009; 2:07:25 >
  • o bu değilde ben deliler gibi kola içiyorum ve 63 kiloyum boyumda 1.77 nedn kilo alamıyorum ben
  • cola değilde colaturka diye artık konu acın.
    bazı şeylere maal olmus köklü bir firmanın ismini zedelemeyin.

gebersemde forever coca cola....

adamlar takıntı yapmıs yok arapça okursan su yazıyor bu yazıyor baydı ya bi arada mailler geliyordu ne oldu o furya?
  • Yalan bunlar diyetisyenle görüştüm. Bilinen bi zararı yoktur. Içtikten sonra dişinizi fırçalarsanız hiç bi zararı kalmaz. Yanlız aç karınla içmeyin miğdenizi delebilir. Çok içersenizde karın ağrısı yapar. Dedi.

Zedeleme amaçlı şeyler.

Coca cola özütüde, böğürtlen yada çilek yada kiraz,+vanilya+soda öyle bişeyden yapılıyordu
  • Ne alıp veremediğiniz var şu kola ile alamıyorum sizi içki içersisiz , sigarayı elizden düşürmezsiniz gelip sağda solda kola içmeyin dersiniz.Kusura bakmayın ama hadi ordan !
  • Pepsi, cola turka, le cola falan var onlardan ne haber?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

Pepsi, cola turka, le cola falan var onlardan ne haber?

onlar aynı nane hepsi aynı şey
  • 1 litre sütaş ayran = 500 kalori
    1 litre coca cola light = 0 kalori

ayran, meyve suyu gibi şeyler ferahlatmadığı gibi içimi sudan bile rahat olduğundan çabuk bitiyor.
  • sitede arapça bilen varsa daha iyi açıklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: isisis

7-16 yaş arasında günde 1 LT kola içiyordum ve 1 gram bile kilo almadım bu yüzden
    4 senedirde su içmiyorum günde 2.5 - 5 Lt kola içiyorum hiçbir zararınıda görmedim ilerde olursa bilemem
    13 yılda bişey olmadıysa bundan sonrada olmaz

4 senedir su içmiyormuş 5 litre kola içiyormuş daha kaliteli espri lütfen

Kola ne yav Olmadığı zaman eksikliğini hissetmeyeceğiniz(kola, hiç olmasaydı kim isterdi ?şöyle şekerli zararlı bişey olsa da içsem) şeyleri içip durmayın mal gibi

Kola-sigara-alkol...)

devletin başında adam gibi biri olcak hepsini yasaklatıcan 10 yıl sonra ülkenin sağlık seviyesi artar

Açık söylim kim içerse içsin bunları geri zekalıdır. Arada bende içiyorum kolayı ama 3 ayda bir sanırım ara sıra salaklık yapıyoruz Diğer tüm zararlı yiyeceklerde aynı abur cuburda, zaten bunları içip yeyip sonra kanser/obezite olanlar sanırım kendilerine tüm hastalık/sıkıntı boyunca küfür ediyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 2 Mart 2009; 10:46:17 >

• Bu tip Düşünceler İnsanlığı, Devletleri İleri değil Geriye sürüklemiştir.

Toplumun Hür Özgür Bir iradesi vardır, yasaklama ile birşeyleri çözemez aksine sorunu büyültürüz.
    Önemli olan içmeme veyahutda zararları konusunda konusunda teşvik eden insanları bilinçlendiren sağlık kuruluşlarının, medyanın çalışmalarıyla
    olacak iştir.

Yasaklama insan psikolojisindede insanları yasaklanan şeylere yapması konusunda itici güçtür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orjinalden alıntı: $WINDLE

bole fareli resimli felan olsaydi daha eglenceli olabilirdi

su anda colamla beraber bu yazilanlari okuyorum gercektende ilginc en iyisi 1 sise daha iciyim

Bizde de bitmiş kola bari nescafe takılıyım Sen koladan ben kafeinden...

banada 1 kadeh gönderin sek olsun.. ben de damardan takılıyiim..

• Eskiden günde 1 litre içerdim en az.

Yaklaşık 8 aydır kola ve türevlerini tüketmiyorum.

Aramıyorumda..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.