Şimdi Ara

Cola ile felakete götüren 60 dakika (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
16.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canımı çektirdiniz gittim aldım bi tane şu an içiyorum
  • bi ara çok içiyordum pc başında, am artık meyve suyuna geçtim
  •  Cola ile felakete götüren 60 dakika

Kolanın yaptığı tek şey aşırı kilodur gerisi..
  • Coca Cola ve benzerlerinin Faydaları!!!
    Büyük olasılıkla az sonra okuyacağınız bir çok şeyi siz, zaten daha önceden biliyordunuz (!) ya da bilmeyenler "hadi canım, saçmalık " diyeceklerdir.

Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız, burada anlatılanlara inanmadıysanız denemesi yalnız bir cola parasıdır.

(Yani bir kutu Coca Cola veya Pepsi yeterli :)

Gelelim COCA COLA ve PEPSİ ile ne gibi pratik işler yapabileceğinize:

TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:
    Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz.
    Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz.
    Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok edecektir.

KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :
    Arabanın tamponunu, Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketinin içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz.
    Tertemiz olacaktır.

AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :
    Bir kutu kolayı kutup başlarına dokun ve bütün çapak yok olsun.

PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :
    Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı cıvatayı uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek ve çıkacaktır.

ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :
    Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın.
    Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.

Ayrıca araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılması, en iyi madde COCA COLA veya PEPSI ''dir.

Haaa... isterseniz ..........
    Bu çok kuvvetli temizleyicinin geriye kalanını içersiniz.
    Bakin bu da bir fayda.

Fayda ise eğer??? :)

Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi?

Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur.

Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz.

Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT...!

2001 yılında Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek" diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde, herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur .

Neden öldü?
    Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.

Başka bir örnek:

Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''nin içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyük oranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile, en fazla dayanabilen organlarımızdır ...

Bir şişe kola içerek midenize ve dişlerinize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffaf1 -- 1 Mart 2009; 23:33:41 >

• ben kola içmiyorum zaten pepsi
  • sadece kola değil herşey zararlı
    sıktırdığın taze portakal suyunun portakalı hormonlu değilmi o da sonuçta kanser yapmayacakmı
  • kola 7 8 yaşlarındayken çok içermişim
    şu an çok nadir 2 3 ay da bir kere içiyorum oda denk gelirse
    zaten neyini seviyosunuz onuda anlamıyorum aşırı şekerli

ve kardeşim zamanında aşırı kola yüzünden hastanelik olmustu
    yani gerçekten zararlı bişey
  • ben sadece 2 haftada bir filan içerim.Kolayı severim ama bağımlısı değilim.
  • bazı ülkelerde yasaklandığı gerçeğini göz ardı etmeyin, bu adamlar boşuna yasaklamıyolar
  • öleceğin varsa ölürsün kola yemeklerde güzel gider ayranda öyle fanta yazın sıcaklarda otur otur iç süper gazozu unutmamak lazım bisküvi + gazoz muhteşem ikilidir

bunları içmezsen hayatın bir parçası kopuktur ona göre yağlı yemek yeme kolestrol yapar vs vs

ot gibi yaşarsın ot çöp yersin yediğin yemekten haz almazsın geberip gidersin bu dünyadan

herşeyden yersin farklı tadları yaşarsın kendinden geçersin gene geberip gidersin
  • Aşırısı illaki zararlıdır ancak 1 bardak kolada o kadar etki yapmazz beaa vücüddaa:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

bazı ülkelerde yasaklandığı gerçeğini göz ardı etmeyin, bu adamlar boşuna yasaklamıyolar

evet bazı ülkelerde yasaklandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

zero içinde bu seçenekler geçerli mi

• Bende eskiden çok fazla içerdim. Hele arkadaşla oturdumu sabaha kadar 5lt falan içiyoduk.
    Sonra ne oldu anlamadım birden içmiycem artık lan dedim. Bunu diyeli 5-6 ay oldu heralde. O zamandan beridir içtiğim kola toplam 2lt falandır.
    Ve yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. Gerçekten çok daha rahatım. Onun yerine şalgam, meyve suyu falan içiyorum.
    Hatta şimdi şalgamdan bir yudum daha aldım. Ooohh süper yarasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tımestop

quote:

Orjinalden alıntı: power512

bazı ülkelerde yasaklandığı gerçeğini göz ardı etmeyin, bu adamlar boşuna yasaklamıyolar

evet bazı ülkelerde yasaklandı

Aynen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

öleceğin varsa ölürsün kola yemeklerde güzel gider ayranda öyle fanta yazın sıcaklarda otur otur iç süper gazozu unutmamak lazım bisküvi + gazoz muhteşem ikilidir

bunları içmezsen hayatın bir parçası kopuktur ona göre yağlı yemek yeme kolestrol yapar vs vs

ot gibi yaşarsın ot çöp yersin yediğin yemekten haz almazsın geberip gidersin bu dünyadan

herşeyden yersin farklı tadları yaşarsın kendinden geçersin gene geberip gidersin

aynen katiliyorum nasi olse olucez kasmaya gerek yok gunde 1 litre kolaya devam diyorum

• Bende içtiğim günler midede acıma, ekşime yapıyor. Geceleri hele çok acıyor midem. Ayrıca şöyle bir durum da var mesela. Ben coca cola içemiyorum. İçtiğim andan sonra 30 dk falan içinde wcye gitme ihtiyacı hissediyorum. Pepside dediğim mide sorunu hariç wc gereksinimi sorunu olmuyor. Pepsi içiyorum uzun bir süredir.
  • Klio dan başka zararını görmedim.

Abi 1 hafta içmem göbek falan tam kıvamında olur. 1 hafta kola içerim anında göbek çıkar yanalrdan taşmaya başlar. Mideyi şişiriyor boş yere aşırı derece şeker de cabası. Kilo problemi olmasa sürekli içecem de işte ara sıra anca
  • Kola içmeyin ayran için

Şimdi dağılın

+yazılımcı online sen banlı değilmiydin yahu ?
    Dh'de ergenekon kurulmus haberimiz yok
  • Aslında pek kola almam ama eve alınınca kolanın ömrü 1 gece olur, boyutu önemli değil. Kendimi şartlanmış gibi hissediyorum ve o kolayı sabaha kadar bitiriyorum. 90 Kiloyum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.