Şimdi Ara

çokmu fazla derdin var o zaman şunlara bak!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
15.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• önümüzde ki nimetleri görüp şükretmekden aciz olmuşuz
  • ADAMLAR SÖMÜRGEYİ ÖĞRENDİLER AMERİKASIYDI AFRİKASIYDI DERKEN BAKTILAR MÜSLÜMANLAR VE OSMANLI ÖNLERİNDE BÜYÜK ENGEL VE ONUDA DEVİRMEYİ BAŞARDILAR ARTIK ÖNLERİNE KİMSE GEÇEMİYOR.(ELBETTE BUNDA DA ALLAHIN KULLARINA İŞARET ETDİĞİ BİR İLİM VAR)

YÜZYILLARDIR SÖMÜRDÜĞÜ TOPRAKLARDAN GERİYE KALANLAR İŞTE GÖZLER ÖNÜNDE.

SİZ SİZ OLUN ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat-kahveci

çokmu fazla derdin var o zaman şunlara bak!!!

su fotoya bakın cocugun kemıgı dısarı cıkmıs cok yazık gercekten boyle adeletsız dunyanın ..... edıyım eme

adaletsiz olan dünya değil en kötü hayvandan daha hayvan olan insanlar

• Bazen bazı şeylerin adil olmadığını düşünüyorum o çocoklar niye orda doğuyo hiç doğmamış bi çocuğun ne suçu olabilirki halimize şükretmeliyiz binlercekere
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Allah kimseyi düşürmesin.Yatıp kalkıp şükretmeliyiz..

Aynen
  • WOLFED BAŞIN SAĞOLSUN KARDEŞİM YÜCE RABBİM GERİDE KALANLARA SAĞLIK SIHHAT VERSİN ABİNİNDE MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH ........RESİMLERE GELİNCE BUNUN POWERPOİNT SUNUSUNU İZLEMİŞTİM ŞİMDİ YİNE İÇİM ACIDI 2 GÜN ÖNCE EVİME HIRSIZ GİRDİ BİR MİKTAR PARA ALIP GİTMİŞ AMA ŞU RESİMLERİ TEKRAR GÖRÜNCE HERSEYİN BOŞ OLDUĞUNU TEKRAR HATIRLADIM...

İNSAN OLARAK HEPİMİZ ELİMİZİNDEKİNİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ ....
  • ALLAH RAHMETİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK ETMESİN..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kill2live

Bazen bazı şeylerin adil olmadığını düşünüyorum o çocoklar niye orda doğuyo hiç doğmamış bi çocuğun ne suçu olabilirki halimize şükretmeliyiz binlercekere

dostum bence bu kafandaki düşünceye sağlam bi kaynaktan düzgün bi cevap bul
    bu arada RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN... keşke elimden bişey gelsede onlara yardım edebilsem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi1179 -- 7 Temmuz 2006; 23:26:26 >

• UP
  • bruteforce ,
    sağolasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

UP

• ŞU AN KONUYU YENİ GORDUM VE ŞU AN GOZLERİM DOLDU KEŞKE OLAN FAZLA EŞYALARIMI ORYA GONDEREBİLSEM O NE YAW ÇOCUKLARIN KEMİKLEİ ÇIKMIŞ AYAKLARINDAKİLER PET ŞİŞE OFF OFF ADALETİN BU MUU BE DÜNYA
  • @wolfed
    başın sağolsun
  • başın sağolsun wolfen kardeş seni üzmek istemem ama benim abim gözümün önünde eriyip gitse ve ben çaresiz bi şekilde izlesem ne yapacağımı hiç düşünemiyorum

• Onlar için birşeyler de yapmak gerekiyor. Şükretmek yetmiyor. Denizfenerinin Nijerya kampanyası vardı. Umarım zamanında forumdan da katılan arkadaşlar olmuştur...
  • bu,bu forumda okuduğumen güzel topic di.

• vay be halimize şükretmek lazım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.