Şimdi Ara

çokmu fazla derdin var o zaman şunlara bak!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
15.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence afrikaya yaılacak en iyi yardım onların daha fazla çocuk yapmamalrı gerektiğni söyleme yada bilinçlendirmek.Onların hepsi çocuk dikkatinizi çekerse...Tepki göstereceğinizi biliyorum ama çözüm bu...

• Resimdekiler savaş mağdurları , somali , bide bi yer daha vardı , devlet yıllık 2 milyar dolay harcıyormuş askeri ihtiyaçlarına o aç insanlar varken , ülkede iç savaşmı varmış ne , ek olarak afrika günden güne çöl oluyor . kazıcak topraklarıda kalmıyacak . Cahillik çok kötü , adamlar sırf tarla açmak için yeşillikleri tahrip ediyorlar daha . Abd de şöyle bir laf vardı günde 1$ afrikada bir insanın 1 günlük ihtiyacını karşılarsınız diye . Hatta o sarı bileklikler satılıyordu galiba (em,n değilim) . Banada bir tanıdığım söylemişti....
  • yukarı
  • ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER !!!
  • öncelikle herkesin dediği gibi şükretmeyi bilmeliyiz ve annesini babasını kardeşini abisini ablasını 7sülalesini allah bu kadar acı şekilde hasta yatağında can çekiştirmesin...d.h hesabı çok güzel bir konu ancak forumun sadece %30 u katılır tahminim çünkü herkes sizler bizler kadr duyarlı değil bu konularda allah ta o 37milar doları bağışlayandan razı olsun dünyaya böyle adamlar gerek.herkesin hayatı zor ama o insanların doğuştan bir şansları yok allah hem onları hemde tüm zor durumda olanlara yardım etsin..
  • ben bunu biliyordum ama
    ya ne kadar üzlüyorum bu çocuklara bu insanlara.
    bende üzülüyordum dün gece öss de yeteri kadar yapamadım falan filan diye s.k.r.m öss yi a.q

Bu çocukları bu hale düşürene

• Gerçekten Yazık Ya Hep Halimize Şükretmeliyiz .

Ama
  • upup
  • quote:

ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER

• bazı unuttuğmuz değerleri hatırlattığın için sağoL kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfed

arkadaşlar ben 3.5 ay önce 29 yaşındaki abimi kanserden kaybettim.teşhiş koyulduktan 2 yaklaşık 2 yıl sonra vefat etti.2 yıl boyunca attığı her adımda birlikteydik.ve son 8 ayını hastanede yatarak geçirdi.hastaneye yattığında 85 kg du,boyuda 1.85 dalyan gibi delikanlı yani.vefat ettiğinde ise 37kg du.aynı 4 resimdeki çocuklara benziyordu.eskiden,abim hastalanmadan önce benimde bir sürü boş("affedin lütfen") derdim vardı.hastaneye gitmeye başladıktan sonra anladım ki hiç önemli olmayan şeyleri dert ediyoruz aslında kendimize.ve böyle boştan yere dertlenen arkadaşlarıma şunu derdim:gelin benimle 2 saat geçirin onkoloji hastanesinde o zaman anlarsınız.şimdi bu dediğime birşey daha ekledim:gelin karşıyaka mezerlığında biraz zaman geçirin benimle.ozaman anlayacaksınız gerçekten dert nedir,sorun nedir ve insanlar nelerle uğraşıyor,ne dertlerle heder olup gidiyorlar.
    sonuçta herkesin derdi kendinedir ve kendine göre büyüktür.buna lafım yok ama neyi dert edineceğinize ve ne için gerçekten helak olacağınıza dikkat edin.

gecekusu084 ,
    resimler için teşekkürler.maalesef bazen insan olduğumuzu ve elimizdekilere şükretmemiz gerektiğin anlamamız için böyle şeyler yapılması gerekiyor.

saygılar

başın sağolsun.

• böyle boş boş oturmayalım beyler adminler el atsın bi hesap açtıralım...böyle foruma yazmakla şükretmekle olmuo açalım bi hesap!adminlere duyurulur.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_elf

quote:

Orjinalden alıntı: wolfed

arkadaşlar ben 3.5 ay önce 29 yaşındaki abimi kanserden kaybettim.teşhiş koyulduktan 2 yaklaşık 2 yıl sonra vefat etti.2 yıl boyunca attığı her adımda birlikteydik.ve son 8 ayını hastanede yatarak geçirdi.hastaneye yattığında 85 kg du,boyuda 1.85 dalyan gibi delikanlı yani.vefat ettiğinde ise 37kg du.aynı 4 resimdeki çocuklara benziyordu.eskiden,abim hastalanmadan önce benimde bir sürü boş("affedin lütfen") derdim vardı.hastaneye gitmeye başladıktan sonra anladım ki hiç önemli olmayan şeyleri dert ediyoruz aslında kendimize.ve böyle boştan yere dertlenen arkadaşlarıma şunu derdim:gelin benimle 2 saat geçirin onkoloji hastanesinde o zaman anlarsınız.şimdi bu dediğime birşey daha ekledim:gelin karşıyaka mezerlığında biraz zaman geçirin benimle.ozaman anlayacaksınız gerçekten dert nedir,sorun nedir ve insanlar nelerle uğraşıyor,ne dertlerle heder olup gidiyorlar.
    sonuçta herkesin derdi kendinedir ve kendine göre büyüktür.buna lafım yok ama neyi dert edineceğinize ve ne için gerçekten helak olacağınıza dikkat edin.

gecekusu084 ,
    resimler için teşekkürler.maalesef bazen insan olduğumuzu ve elimizdekilere şükretmemiz gerektiğin anlamamız için böyle şeyler yapılması gerekiyor.

saygılar

başın sağolsun.

Allah sabır wersin

• Elhamdülillah
  • arkadaşlar sağolun.allah sizden ve sevdiklerinizden uzak etsin.
  • off off
    allaha dua ediyorum..
  • çok şükür...
    up
  • bunu bzm okulada asmıslardı cok uzuldum

• Allah'ıma bin şükür.

Türkiye'de özellikle Batı şehirlerde, modern şehrin içinde yaşayan insanlar, en ufak bir terslikte "aman beee ne biçim hayat bu öffff" diyoruz. Daha hayata atılmamış gençler, çocuklar "bu hayat çok sıktı beni beee öfff çok zor halim(iz)" diyor.

Onları Doğu Anadolu'nun en ücra köşelerinde köy okulu gibi yerlerden başlamak üzere tüm Afrika'ya kadar varan bir geziye davet ediyorum.

@wolfen, başın sağolsun üzüldüm gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 21 Temmuz 2006; 17:36:05 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.