Şimdi Ara

çok zeki olmaktan kaynaklı arkadaş edinememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
3
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sorundan nasıl kurtulunur kafa dengi arkadaş bulmakta zorlanıyorum.

• hocam böyle denceğini biliyordum da bu bi gerçek yani etrafıma bakınca ya millet futobl ila uyuşturuyor kendi ooo beşiktaş gassaray diye bağırıyor ya türk pop müzü dinliyo ya kızlarla kafayı bozmuş yıkınk falan yani abi bu adamlarla ben aynı zeka da değilim benim düşünce yapım çok farklı çok kültürlüyüm yabancı forumlarda falan takılyırou maraştırmatı seviyorum okumayı seviyorum e bu insanların hangi biri bunu ypaıyo ? anca sigara içip kız kaldırmayı marifet gören tipler ha bide bodiciler var he çok kaliteli adam oldun 400 kilo kaldırınca puahhaa
    hepsinden zekiyim işte. ama adam akıllı kafa dengi adam bulamıyorum
    Adam haklı

Gidin bir kafeye oturun milletin nelerden konustugunu dinleyin

"olm o ayakkabiyi alamadim yala"

"kiz dun benimki napti biliyon mu"

"ay bende ona oyle dedim zaten"

"hayir o kim ya o kim yani aynen boyle dedim bak sen kimsin dedim" (gerizekali etraftakilere hava atmaya caka satmaya calistigi için ufak bir seyi undertakeri tokatlamis gibi anlatiyor amaci digerlerine caka satmak onları bastirmak biraz da kendini bastirmak)

Vs vs vs

Yani cok bos adam var beyler arkadaş bulmak da zor zor zor zor
    Epsilonun argümanını duyunca zoruna gitti kendine yediremedin Atağa geçerken lafının anlamsız mızmızlanma ve ağlama gibi gözükmemesi için düşünceyi geliştirme yollarından alıntı yapmaya başvurdun ve bir atasözü (böyle bir sözü diyen benim atam değildir) yerleştirdin Sonda da kendini rahatlatmak için sivri bir hakaret yerleştirdin. Halbuki sadece sövseydin bu kadar kompleksli durmazdı
  • newton da bakir olmus
  • Bu ego ile daha çok zorlanırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Bu ego ile daha çok zorlanırsın
    hocam böyle denceğini biliyordum da bu bi gerçek yani etrafıma bakınca ya millet futobl ila uyuşturuyor kendi ooo beşiktaş gassaray diye bağırıyor ya türk pop müzü dinliyo ya kızlarla kafayı bozmuş yıkınk falan yani abi bu adamlarla ben aynı zeka da değilim benim düşünce yapım çok farklı çok kültürlüyüm yabancı forumlarda falan takılyırou maraştırmatı seviyorum okumayı seviyorum e bu insanların hangi biri bunu ypaıyo ? anca sigara içip kız kaldırmayı marifet gören tipler ha bide bodiciler var he çok kaliteli adam oldun 400 kilo kaldırınca puahhaa
    hepsinden zekiyim işte. ama adam akıllı kafa dengi adam bulamıyorum
  • Dediğin kadar zekiysen kendi ayarında insanların bulunduğu bir okuldasındır. (İsim yapmış fen liseleri üniler vs.) Buradan kafa dengi bulursun, sokaklar boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bı laf Varya kişi elin yumruğunu görünceye kadar kendi yumruğunu balyoz sanirmis.
    İlk önce biraz sosyalles sonra küçücük minicik bı zekan olduğunu kendin goruceksin.

• Icim fit daha fazla daha fazla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de çok zekiyim benimle arkadaş ol Epis hocam
  • jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    Siz gördünüz herhalde hocam hahaha
  • bütün kızların kaka yaptıklarını hayal et dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Bı laf Varya kişi elin yumruğunu görünceye kadar kendi yumruğunu balyoz sanirmis.
    İlk önce biraz sosyalles sonra küçücük minicik bı zekan olduğunu kendin goruceksin.
    zaten bu çıkarımı binlerce insanla konustuktan sonra yapıtm hocma
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Bı laf Varya kişi elin yumruğunu görünceye kadar kendi yumruğunu balyoz sanirmis.
    Epsilonun argümanını duyunca zoruna gitti kendine yediremedin Atağa geçerken lafının anlamsız mızmızlanma ve ağlama gibi gözükmemesi için düşünceyi geliştirme yollarından alıntı yapmaya başvurdun ve bir atasözü (böyle bir sözü diyen benim atam değildir) yerleştirdin Sonda da kendini rahatlatmak için sivri bir hakaret yerleştirdin. Halbuki sadece sövseydin bu kadar kompleksli durmazdı
  • zeki olmak demek o dediklerin demek değil sen içine kapanık bir insansın psikolojin bozuk ruhsal cöküntü içerisindesin insanlarla konusurken zevk almıyorsun cünkü onların aklında 1 sorun varsa sende 10 var eğer seninde sıkıntın olmasa sende onlar gibi ortamlarda olurdun içine kapanık yapıyor seni sendeki sorunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • etrafında insan olmadığı için kendini zeki sanıyor olabilir misin kardeşim kendi kendini kapattığın için insanları tanımıyor ve dışarıdan gördüğün 1-2 özelliğine göre önyargılı davranıyorsun
  • Çok zekilikten değil bu. Gerçekten ihtiyacın yok demek ki. Olsa sana uymayan biri olsa bile sırf arkadaşın olması için alttan alır arkadaşlık ederdin beeence epsiloncum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok zeki olmaktan kaynaklı arkadaş edinememe
  • Kendini zeki sananlarda da oluyor o problem.

• Ben de kendimi çok zeki zannediyorum gel arkadaş olalım
  • çoğu kelimeyi yanlış yazıyorsun birader ne boş yaptın ya
    yee moruqq yabancı forumlarda taqılıyom çoq zeqiyim ha

• Olay zeki olman değil; kendini farklı ve zeki sanmanda. Sen ölürsen bu dünyada değişen bir şey olacak mı? Hayır. O zaman sıradan boş birisin, diğerleri hayattan zevk alıyor en azından sense onların zevklerini küçümsüyorsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.