|
Bildirim
|
Bı laf Varya kişi elin yumruğunu görünceye kadar kendi yumruğunu balyoz sanirmis.
İlk önce biraz sosyalles sonra küçücük minicik bı zekan olduğunu kendin goruceksin. |
Dediğin kadar zekiysen kendi ayarında insanların bulunduğu bir okuldasındır. (İsim yapmış fen liseleri üniler vs.) Buradan kafa dengi bulursun, sokaklar boş.
|
hocam böyle denceğini biliyordum da bu bi gerçek yani etrafıma bakınca ya millet futobl ila uyuşturuyor kendi ooo beşiktaş gassaray diye bağırıyor ya türk pop müzü dinliyo ya kızlarla kafayı bozmuş yıkınk falan yani abi bu adamlarla ben aynı zeka da değilim benim düşünce yapım çok farklı çok kültürlüyüm yabancı forumlarda falan takılyırou maraştırmatı seviyorum okumayı seviyorum e bu insanların hangi biri bunu ypaıyo ? anca sigara içip kız kaldırmayı marifet gören tipler ha bide bodiciler var he çok kaliteli adam oldun 400 kilo kaldırınca puahhaa
hepsinden zekiyim işte. ama adam akıllı kafa dengi adam bulamıyorum |
Adam haklı
Gidin bir kafeye oturun milletin nelerden konustugunu dinleyin "olm o ayakkabiyi alamadim yala" "kiz dun benimki napti biliyon mu" "ay bende ona oyle dedim zaten" "hayir o kim ya o kim yani aynen boyle dedim bak sen kimsin dedim" (gerizekali etraftakilere hava atmaya caka satmaya calistigi için ufak bir seyi undertakeri tokatlamis gibi anlatiyor amaci digerlerine caka satmak onları bastirmak biraz da kendini bastirmak) Vs vs vs Yani cok bos adam var beyler arkadaş bulmak da zor zor zor zor |
Bu ego ile daha çok zorlanırsın
|
Epsilonun argümanını duyunca zoruna gitti kendine yediremedin Atağa geçerken lafının anlamsız mızmızlanma ve ağlama gibi gözükmemesi için düşünceyi geliştirme yollarından alıntı yapmaya başvurdun ve bir atasözü (böyle bir sözü diyen benim atam değildir) yerleştirdin Sonda da kendini rahatlatmak için sivri bir hakaret yerleştirdin. Halbuki sadece sövseydin bu kadar kompleksli durmazdı
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|