bu dünyada ne kadar berbat, ne kadar kendini beğenmiş, ne kadar iğrenç, ne kadar iletişimi ve karakteri bozuk, ne kadar aseksüel ve cinsellikten uzak, ne kadar dişil enerjiden yoksun insan varsa sadece ama sadece beni buluyor. eminim hepiniz hayatınızın belli bir döneminde illa ki böylelerine denk gelmişsinizdir. ama 35'inize merdiven dayadığınızı ve bu 35 yıl içinde sadece, ama sadece böyle kadınların sizi bulduğunu bir hayal edin. hayal etmesi bile muhtemelen size ağır gelirken ben bunu bizzat yaşıyorum. rezil tc kızlarından bıktığım için çareyi rus kızlarında aramaya başladım. bu arayış başladıktan sonra hiç rus kızıyla iletişim kurmadım fakat bugün bir rus kızının bir yerde yorumunu gördüm ve merhaba diye yazdım. konuşmamız bir müddet düz bir şekilde ilerledi ve konuşma esnasında hiçbir saygısızlık veya sarkıntılık yapmadım. sadece güzel olduğunu söyledim ki o kadar da olur, o da teşekkür etti. ben buna türkiyeye geliyor musun hiç diye sordum, kız açtı ağzını yumdu gözünü. vay efendim türk erkekleri hep böyleymiş, hep türkiyeye çağırıyorlarmış, seks teklif ediyorlarmış, hakaret ediyorlarmış, peynir diyorlarmış, kolay kadın diye yaftalıyorlarmış, sana tecavüz etmek istiyorum diyenleri varmış da bilmem ne. türk erkeklerini bildiğin sokak köpeği gibi yerden yere vurdu. hayatta bir türk erkeğiyle sevgili olmam, evlenmem falan dedi. bakın tüm bunları sadece "türkiyeye geliyor musun hiç" diye sormamın akabinde yazdı. neye uğradığımı şaşırdım. bir de üstüne üstlük demesin mi rus erkekleri türk erkekleri çok daha iyi. orada kan beynime sıçradı verdim veriştirdim. git o zaman votka içmekten kafasını kaldıramayan ayyaş rus erkekleriyle mutluluklar diyip engelledim. bu nedir yav? benim kaderim bu mu arkadaş, kadınlar tarafından sürekli iğrenç muamele görmek midir? hele ki en sıcakkanlı diye bildiğimiz rus kızlarında bile böyle olacaksa ben ölmüşüm yahu. hem çevremde hem sosyal medyada rus kızlarıyla güzel samimi muhabbet etmenin ne kadar kolay olduğunu görürken benim başıma gelen nedir. yani rus kızları, karşısındaki erkeği beğenmese bile kibarca reddeder, ama ben türlü hakarete maruz kaldım. tc kızlarından zaten ümidi tamamen kestim de, sanırım bütün kadınlardan ümidimi keseceğim bu gidişle. |
Bildirim