Şimdi Ara

Çok Yorgun Hissediyorum ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum dershaneler başladı, sabah saat 9.20 de dersler başlıyo saat 2.10 geçe bitiyo, eve geliyorum ama kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum. derslere konsantre olamıyorum ne yapmalıyım bir kaç öneriniz varmı ? saat 12 gibi yatıyorum 8 de kalkıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede oluyor bizim dersanede sabah 8.30da ders başlıyor 3.30da bitiyor.Eve gelmem 4.30u buluyor ve çok yorucu oluyor.Ama yapacak birşey yok çalışmam gerektiği için ne kadar yorgun olsamda çalışıyorum
  • SABAH KALKTIKTAN SONRA SAGLAM KAH6 YAP . ÜSTÜNE 1 SU BARDAGINA 2 3 ÇAY KAŞIGI NESCAFE GOLD AT ŞEKERSİZ İÇ . ÇOK ACI OLURSA 1 2 KAŞIK ŞEKER AT . KAHVENIN İÇİNDEKİ KAFEİN SENİ DİNÇ TUTAR HEM YAĞLARINI YAKAR YARARLIDIR.

Orijinalden alıntı: PRO319

SABAH KALKTIKTAN SONRA SAGLAM KAH6 YAP . ÜSTÜNE 1 SU BARDAGINA 2 3 ÇAY KAŞIGI NESCAFE GOLD AT ŞEKERSİZ İÇ . ÇOK ACI OLURSA 1 2 KAŞIK ŞEKER AT . KAHVENIN İÇİNDEKİ KAFEİN SENİ DİNÇ TUTAR HEM YAĞLARINI YAKAR YARARLIDIR.

Dediklerinizi ben uygulayacagim :))

Orijinalden alıntı: mewluthday

Birde bunun frappe modeli var sıcak su yerıne soğuk oluyor . nescafe , buz , süt , şeker felan katıyon ama ben denedim kusacaktım . memnun olanlar var ama baya :D
  • dershanem sabah 7.30'da başlardı. akşam en erken 6.30'da biterdi. haftaiçleri de 3 buçuğa kadar okuldaydım sonra dershane. ilkten zor geliyor bir süre sonra alışıyorsun. eve geldikten sonra enerji bulmaya bile başlarsın
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

SABAH KALKTIKTAN SONRA SAGLAM KAH6 YAP . ÜSTÜNE 1 SU BARDAGINA 2 3 ÇAY KAŞIGI NESCAFE GOLD AT ŞEKERSİZ İÇ . ÇOK ACI OLURSA 1 2 KAŞIK ŞEKER AT . KAHVENIN İÇİNDEKİ KAFEİN SENİ DİNÇ TUTAR HEM YAĞLARINI YAKAR YARARLIDIR.

Sabah nescafe falan içme bir süre sonra bağımlılık yapıyor ve sabah içmeden kendine gelmediğini düşünüyorsun . Bir kere telefonunda alarm sesini seni hareketlendirecek bir müzik koy o müziği duyunca moralli bir şekilde kalkarsın kendini yorgun hissetmenin nedenlerinden biri ; biraz daha uyusam diye düşünmek , bugün de sabah sabah kalk git o kadar şey yap demek falan filan. Neyse kalk işte elini yüzünü güzelce yıka kahvaltı etmeden çıkma yanına da mutlaka çay iç yeşil çay tarzı falan olabilir hem pratik

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutbaba12

Arkadaşlar malum dershaneler başladı, sabah saat 9.20 de dersler başlıyo saat 2.10 geçe bitiyo, eve geliyorum ama kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum. derslere konsantre olamıyorum ne yapmalıyım bir kaç öneriniz varmı ? saat 12 gibi yatıyorum 8 de kalkıyorum.

Malesef onun bi cozumu yok arkadasim o yorgunluk insana yerlesiyor en kolay yolu vitamin ilaci almak veya dershaneden gelince daha once arkadaslar yapmislar havuc suyu portakal suyu vs bulabildigin vitaminli bir seyler ic etkili olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneriler için teşekkürler artık kendimi sıkacam yapacak bişey yok okullarda başlıyo 6.30 da okul var artık zamanla alışıcaz yada kahve güzel bi çözüm gibi

quote:

sen dersaneye mi başladın? Hangi dersaneye gidiyorsun?

beni tanıdın mı ? üniversiteyi kazanamayıp babasından dayak yiyen genç

>> UŞAK ÜNİVERSİTESİ <<

• Vitamin al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok Yorgun Hissediyorum ( Yardım )

veya metro var 50 kuruş bunları tavsiye etme sebebim hem çikolata hem de fıstık bulunduruyolar daha fazla enerji veriyolar. kahve daha yararlı olur tabii mutlaka ama bana dokunuyo kahve bazı zamanlar içince cırcır oluyorum o yüzden riske girmek istemiyorum :D

ekleme: sabah gidip 6da 7de gelenler hangi dershaneye gidiyosunuz ya bence çok abartılı sanırım dersten sonra kalıp orada çalışıyosunuz veya birebir falan alıyosunuz o kadar saat ders işlemenin yarardan cok zararı olur yoksa.

ha bak lafı geçmişken eğer imkan varsa eve gitme hemen ders çıkısından sonra yemeğini ye kantinden al kahveni otur kütüphaneye vs 1-2 saat çalış o ortam çalıştırıyo abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranko buskas -- 12 Eylül 2012; 19:10:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

Vitamin al

bende bu sene sınava hazırlanıyorum bu sene çok yorucu geçeceği için benimde vitamin desteğine ihtiyacım olacağını düşünüyorum , neleri tavsiye edersiniz ?
  • Supradyn Energy ya da Becozyme C kullanabilirsin, Becozyme daha uygun fiyatlıdır. Yine de vitamin de olsa kullanmadan önce bir doktora danışman gerekir, yediğin yemeklerle zaten bir miktar vitamin alıyorsun haplarla fazla gelebilir.

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

Vitamin al

bende bu sene sınava hazırlanıyorum bu sene çok yorucu geçeceği için benimde vitamin desteğine ihtiyacım olacağını düşünüyorum , neleri tavsiye edersiniz ?

Bence de regortaz'ın dediği gibi doktora danışmalısın. Ben B vitamini kullanıyorum.
  • bol bol korku filmi izle uyuyamazsn daha çok çalışırsın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.