bu tarz önceki konularımda işi biraz trollüğe vuruyordum ama bu sefer çok ciddiyim ve ağlamak üzereyim ne olur yardımcı olun tek dostlarım sizlersiniz biliyorsunuz dans kursuna gidiyorum ben, oradan bi kızla 3 4 kez görüştük bu akşam bunun nereye varacağına dair konuştuk dedi ki ben değer görmek istiyorum ama sen 2 gün önce düştüm diye sana yazdığımda sen endişelenmek yerine dalga geçtin ve karakterlerimiz zıt uyuşmuyor falan dedi son bi şans istedim kararım değişmicek dedi moralim bozuldu şuan babamın arabasında tek başıma oturmuş konuşacak birini aradım rehberimdeki 5 10 arkadaşımı aradım zaten 15 kişi kayıtlı hiçbiri açmadı bazıları anında meşgule attı nolur bana bi çözüm yolu sunun 25 yaşımdayım ne arkadaşım ne sevgilim var nasıl geçecek bu gece umarım sağ salim eve dönerim kaza yapmadan çünkü yolda ağlayıp gözüm buğulanabilir tek çözüm toplum beni istemiyor ve ölmemi istiyor diye onların istediğini yerine getirip kafamı mı uçurmak yani? hiçbir kız beni istemedi arkadaşım bile yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu sefer gerçekten çok kötüyüm nolur yardımcı olun

-
-
Oğlum sen eğlenecek kız arıyosun, o da uzun süreli ilişki istiyo. Milyarlarca kızın olduğu dünyada beklentilerin uyuşmadığı birine denk geldin diye kafanı mı uçurucan? Hafif kızlar var onlardan birini bul sabaha kadar güreş. Şu psikolojiden de çık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Primat OperatörüOğlum sen eğlenecek kız arıyosun, o da uzun süreli ilişki istiyo. Milyarlarca kızın olduğu dünyada beklentilerin uyuşmadığı birine denk geldin diye kafanı mı uçurucan? Hafif kızlar var onlardan birini bul sabaha kadar güreş. Şu psikolojiden de çık.
Onla alakası yok uzun ilişki istediğini belirtti ben de ona katıldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@pcdaly sıra sende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rehberinde 10-15 arkadaşın mi var?
Bir daha yalnızım diye yakınma.
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessOnla alakası yok uzun ilişki istediğini belirtti ben de ona katıldım
Alıntıları GösterKız test etmiş ve samimi bulmamış seni hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NassinGözüm
@pcdaly sıra sendeben ne yapacam anlamadım
-
Destek ver çocuğa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 9 agustosta istanbula gelecem istiyosan bulusak kankaa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dertlere bak amk dünyada 4 milyar karşı cins var bir tane bulursun merak etme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sana bir şey diyeceğim:
Havhavhav
-
Zorlama artık erkeklere yönel birde onlarla dene bakalım sonuç ne olacak.
hayatim kizlarin bana yaptigi iskencelere direnmekle geciyor
-
hala bulamadim havhavhav itim ben
-
Üzülme boşver koskoca ülkede kızsız kalacak değilsin biri gider biri gelir
Hirrr
-
100 kizdan ret yedim
-
hav hav
-
tu kıs kıs
Benzer içerikler
- kan tahlilinde sigara çıkar mı
- çeşme suyu içilir mi
- kazanma ihtimali en yüksek şans oyunu hangisidir
- eczanede boy uzatma ilacı
- diyetteyken tartıda fazla çıkmak
- ets2 türkiye haritası
- bim para sayma makinesi
- dc açıldı mı
- huawei boykot mu
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X