Şimdi Ara

Çok yavaş gelişiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilo almak için 1 aydır spora gidiyorum. beslenme programım sabah 3-4 yumurta kahvaltı reçel peynir falan. öğlen okulda veya evde yiyorum. akşam 5 6 gibi tekrar pilav makarna gibi bi öğün daha. 8 9 gibi bir öğün daha. 11 gibi tekrar yiyorum. sütle cici bebe bisküvisini ve muzu karıştırıp uyumadan önce yiyorum.

arada bir lor peynir ve ton balığı yiyorum diğer öğünleri aksatmadan. ağırlıkları yavaş yavaş artırıyorum özellikle bacakta ama vücutta kayda değer bir gelişme yok biceps bölgesindeki hafif gelişmeyi saymazsak.

kilo olaraksa 62 kilo 178 cmle başladım. şu an 63- 64 çıkıyorum ağırlıkta.

bu gelişmeyi nasıl hızlandırabilirim?

• Anabolik steroidleri araştırabilirsin.
  • 1 ayda hemen kaslı birisi olacaksın diye bişey yok hocam genelde söylerler vg sabır sporu diye sabırlı ol gelişme varsa sıkıntı yoktur devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

1 ayda hemen kaslı birisi olacaksın diye bişey yok hocam genelde söylerler vg sabır sporu diye sabırlı ol gelişme varsa sıkıntı yoktur devam

kaslı biri değilde en azından vücudun biraz toparlanmasını beklerdim. gerçi zayıf olunca neyle toparlayacak orası da ayrı konu. gainer falan da kullanmak istemiyorum ama motivasyonum baya düşük bu aralar değişim göremediğim için.
  • Steso kullanıcısına yanıt
    Ektomorfsun sanirim. Yavas gelismek senin kaderin. Bende de ayni durum. Ayda 1 kg dan fazla kas yapamazsin. 2 kg aldigin an yarisi yag demektir. O yuzden hizli hizli kilo alayim diye ugrasma. Antrenmanin, beslenmen ve uykun duzenli olsun gerisi gelir zaten ama bi 5-6 ay beklemen lazim disardan belli olmasi icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steso kullanıcısına yanıt
    1 ayda 30 kg almayı mı planlıyordun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok sıkılıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.