Şimdi Ara

Çok yanlış bir kız bana aşık olmuş!!! (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızın adı "Perihan" , serdar ortak , kenan doğulu , ebru gündeş vb. dinliyormuş.Evden dışarı çıkmak için hafta 2 kere izini varmış.Dün benimle facebook'tan konuşmak için arkadaşıyla buluşmadı ve namazını kılmadı , bugün bana babasının onu şimdi okuldan alıcağını (ayn okuldayız) ve tekirdağda başka bir okula yatılı olarak yazdıracağını söylemiş , bunlar tartışınca kendini odasına kitlemis ve facebook'tan benle konuşmak istedi... devamı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bırak tekirdağa yatılı okula yazdırsınlar sende kurtulursun
  • Em onu

• Benle konuşunca kendisini iyi hissediyormuş ve bana "ben okuldan gidersem üzülürmüsün" diye sordu.Bende kızı üzmemek için "evet,çok :(" dedim sonra kız bana "Ben seni çok seviyorum" dedi ben şaşırdım ve dedim ki "ne diyeceğım bilmiyorum :/" dedim sonra kız "biliyorum sede beni çok seviyorsun , hadi ben çıktım sevgilim sonra görüşürüz :*" dedi ve çıktı beyler ben şimdi bundan kızı üzerek ayrılsam böyle hem kendim için de eğlence olur ne dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

Kızın adı "Perihan" , serdar ortak , kenan doğulu , ebru gündeş vb. dinliyormuş.Evden dışarı çıkmak için hafta 2 kere izini varmış.Dün benimle facebook'tan konuşmak için arkadaşıyla buluşmadı ve namazını kılmadı , bugün bana babasının onu şimdi okuldan alıcağını (ayn okuldayız) ve tekirdağda başka bir okula yatılı olarak yazdıracağını söylemiş , bunlar tartışınca kendini odasına kitlemis ve facebook'tan benle konuşmak istedi... devamı geliyor.

Serdar Ortak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tati1905

quote:

Kızın adı "Perihan" , serdar ortak , kenan doğulu , ebru gündeş vb. dinliyormuş.Evden dışarı çıkmak için hafta 2 kere izini varmış.Dün benimle facebook'tan konuşmak için arkadaşıyla buluşmadı ve namazını kılmadı , bugün bana babasının onu şimdi okuldan alıcağını (ayn okuldayız) ve tekirdağda başka bir okula yatılı olarak yazdıracağını söylemiş , bunlar tartışınca kendini odasına kitlemis ve facebook'tan benle konuşmak istedi... devamı geliyor.

Serdar Ortak ?

kahkaha attım sebepsiz

• Güzelse eğlen işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız çok enteresan çıktı
    3 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ares.

Güzelse eğlen işte.

Aynısını anana bacına yapsalar hoşuna gider mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

quote:

Güzelse eğlen işte.

Hocam konuyu açan arkadaş lise'de okuyor ki liseden önce ve içindeyken ciddi bir ilişki olması ihtimali zor o yüzden lisede olan çıkmalar bence sadece eğlence tamam sevebilirsin ama ilişkinin ciddiliği zor yani o yüzden güzelse takılmasını söyledim ..
  • Oyle sey mi olur ya

- patates kizartmasi ister misin
    - evet hemde cok :(
    - yarin evleniyoruz

CSB'nin dibine vurmussunuz gibi

• quote:

quote:

quote:

Güzelse eğlen işte.

Hocam konuyu açan arkadaş lise'de okuyor ki liseden önce ve içindeyken ciddi bir ilişki olması ihtimali zor o yüzden lisede olan çıkmalar bence sadece eğlence tamam sevebilirsin ama ilişkinin ciddiliği zor yani o yüzden güzelse takılmasını söyledim ..

Lisede ciddi bir ilişki olmaz kesinlikle doğru sadece eğlenme amaçlı olur

• ne kadardır konuşuyosunuz?
  • quote:

quote:

quote:

Güzelse eğlen işte.

lisede başlayan ilişkimin evliliğe dönüşmesine az kaldı hocam, deme öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

quote:

quote:

Güzelse eğlen işte.

lisede başlayan ilişkimin evliliğe dönüşmesine az kaldı hocam, deme öyle

hayırlı olsun mutluluklar dilerim

• Gönder tekirdağa karşılayacam onu ben
  • Böyle kötü csb yazanı ilk kez görüyorum
  • quote:

Benle konuşunca kendisini iyi hissediyormuş ve bana "ben okuldan gidersem üzülürmüsün" diye sordu.Bende kızı üzmemek için "evet,çok :(" dedim sonra kız bana "Ben seni çok seviyorum" dedi ben şaşırdım ve dedim ki "ne diyeceğım bilmiyorum :/" dedim sonra kız "biliyorum sede beni çok seviyorsun , hadi ben çıktım sevgilim sonra görüşürüz :*" dedi ve çıktı beyler ben şimdi bundan kızı üzerek ayrılsam böyle hem kendim için de eğlence olur ne dersiniz ?
    Bu ne lan

• kiz gulyabaniymis.

• İnanmamızı istediğiniz CSB leri lütfen yazdıktan sonra kendiniz bir kere okuyunuz ondan sonra Tamam tuşuna basıp konuya gönderiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer25

Böyle kötü csb yazanı ilk kez görüyorum

ister inan ister inanma csb değil üstelik csb olduğunu düşündüren şey ne
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.