Şimdi Ara

Cok Yalnizim Yarin Depresyona Giriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dogdugumdan beri yalnizliktan kivraniyorum ama artik bunu kabullenmistim, agladigim geceler oldu haftalarca uyudum yemek yemedim zamanlar oldu ama dunyanin duzeni buymus gectim, ama okul basladi ve okulda ilk iki gun iki farkli kiz yanima gelip benimle arkadas oldu bir an bu yukselisi hissettim ama icimden bir ses beni uyardi bu cikisin bir de dususu olacak ve cok kotu olacak diye ve takmadim simdi yarindan itibaren yine tek basima en arka sirada oturacagim ve bu omrumu sonuna kadar boyle devam edecek bir bebegi aglatmak icin once seker verip sonra geri almak gibi tengri benimle boyle dalga gecti artik dayanamicam dogaya, darwine ve bu evrimsel sisteme isyan icin aclik orucuna baslamayi dusunuyorum.

Bir sevgilim olsydi bu bunalimlarla bogusmak yerine tum zamanimi ilgi alanlarima ve sagligima ayirabilir topluma faydali bir vatandas olabilirdim tek sucum cirkin dogmak bu igrenc derimi yirtmak o bozuk kemik yapimi kirip atmak ve melez genetigimi atese vermek istiyorum. Biz anadolulu yigitlerin gunahi doga anadan sorulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 2 Ekim 2018; 23:30:7 >

• Beterin beteri var. Ailem beni yurda sepetledi ne arıyorlar ne soruyorlar. Haftalık bi 100 kağıt atıyorlar, onuda tekelde bırakıp ağlaya ağlaya bir başıma bira içiyorum. Sana tavsiyem çözümü kendinde ara. Başkası için değil kendin içi yaşa. Varsın kimse sevmesin seni bir tek ALLAH sevsin yeter. Karı kız mevzularına kendini kaptırma cidden boş işler. Mesleğini eline al mantığına göre birini bulur bir ömür mutlu gezersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sürü güzel kızla birlikte oldum ama inan sevdiğim kızdan başkasıyla bir ömür mutlu olabileceğimi düşünmüyorum. Tabi o kendini kariyere verdiği için kimseye dönüp bakmıyor bile ama kararlıyım elbet bir gün buluşacağız

Yani demek istediğim etrafında çok kız olacağına olmasın daha iyi, anlık mutluluk onlar asıl mutluluk sevdiğin insanda henüz okula gidiyosun sanırım şimdilik derslerine bak kendini geliştir her alanda, o çok mutlu olacağın kişi ister istemez karşına çıkacak bundan emin ol :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.