Şimdi Ara

Çok utangacım, bana bi çare???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok utangacım bir kızla yanyana oturduğumda kendimi rahat hissedemiyorum, terliyorum vs. Artık yeter dayanamıyorum kurtulmak istiyorum bu durumdan, ne yapabilirim dh halkı?? Yokmu bu tip durumları aşabileceğim herhangi birşey :( Geçenlerde forumda bir arkadaş biir kitap aldığını o kitabı okuduktan sonra çok değiştiğini söylemişti ve o kişiden kitabı istediğimde ingilizce olduğunu söyledi ve o işte yattı :( Yokmu gerçekten işe yarayabilecek bir tavsiyesi olan ?

• Up
  • Kızlarla ne kadar çok vakit geçirirsen o kadar rahatlarsın sanırım. Farklı bir "şey" olarak görmemek gerek karşı cinsi. Hemcinsinden arkadaşların gibi düşün.
    Ama yinede utanman uslu bir çocuk olduğunu gösteriyor aferin Çok fazla açılma ama yinede bu durumu yen. Kızlarla ve erkeklerle sohbetler tabiki farklı olacak bir yerde ama sen hepsini arkadaşın gibi gör ve rahat ol ne diyim, ben bir psikolog değilim
  • Bende öyleydim kıza buluşma teklifi ettim sıkıla sıkıla buluştuk masada onu beklerken popomdan ter akıyordu 6 ay oldu hala bereberiz çok seviyorum

Unutmadan bir yerden başlamazsan hep böyle kalırsın etrafımda 20 küsür yaşında insanlar var en yakını kuzenim 25 yaşında evden çıkmıyor arkadaşları yok daha bir kız eli bile tutmamıştır sanırım utansanda yap kendine öyle bir güven gelecek ki okuldaki bütün kızlara teklif etmek isteyeceksin

Yaş 17
  • Sen kızları kendınden yüksek görüyorsundur ondan dır herhal.Bunlar beni beğenmez gibilerinden.
  • Tamamen farklı bi yöne yönlendircem seni sakın yanlış anlama sen kendini utangaç olarak niteliyorsan,aktif ve sosyal erkek arkadaşlarınla daha fazla takıl,emin ol onlardan bişiler kapıcaksın.2 senemi bu tanımladığım adamlarla geçirdim üniversitede, şuan çok rahat iletişim kurabiliyorum karşı cinsle..

Lisede az çekmedim bu utangaçlık yüzünden bildiğim soruya bile parmak kaldıramıyordummilletin ilgisini çekicez diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 13 Mart 2010; 23:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Sen kızları kendınden yüksek görüyorsundur ondan dır herhal.Bunlar beni beğenmez gibilerinden.

Evet oda var ben yakışıklıyım kendime arkadaşlarıma etrafıma göre övünmek gibi olmasın ama..

Hiç bi kızla konuşamadım bir arkadaş bende sendeki tip olucak 20 tane kız takardım peşime dedi ve o an tak etti kızlar pısırık erkeklere bakmıyor bunu herkez bilir zaten gidip konuşacaksın ilgi göstereceksin yoksa yok ne tipler görüyorum yanlarında sarışın kızlar var kıza bakıyorum kafasını çeviriyor birde yanındaki çocuk hemşo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okulda bir tane apachi bul.Sürekli onla takıl konuştuğu kızlarla konuş.bunu 2-3 ay kadar devam ettir.(Bu süre zarfında sende apachi olma buna dikkat et) sonunda apachi olmamış ama bir apachi kadar kızlarla rahat konuşan biri olursun tecrübeyle sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

okulda bir tane apachi bul.Sürekli onla takıl konuştuğu kızlarla konuş.bunu 2-3 ay kadar devam ettir.(Bu süre zarfında sende apachi olma buna dikkat et) sonunda apachi olmamış ama bir apachi kadar kızlarla rahat konuşan biri olursun tecrübeyle sabittir.

Bravo

• Bir profesyonelden yardım al. Karıya git yani. Yaşın olmuş 21. Tam zamanı.
  • arkadaşım pek apachi sayılmaz ama bir okadarda rahattır.O apachilerden yardım almış.Bende arkadaştan alıyorum.Apachilerin tek örnek alınacak özelliği bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Bir profesyonelden yardım al. Karıya git yani. Yaşın olmuş 21. Tam zamanı.

Ilk iliski ozel olmalidir, boyle hataya dusme. Emin ol kizlar kariya gidenlerden nefret eder. Kendi disine gore bir kiz bulabilirsin, hatta utangaclari seven kizlar bile var.

Sana onerim kisisel gelisim yap biraz, kitap falan oku, tiyatrolara git tek basina. Emin ol birseyler bulabilirsin ve senin icin ozel olucaktir. Bir konuda ne kadar ilerlersen, o konuyla ilgili konustugunda o kadar rahat olursun. Kendi turunde bir kiz bul.
  • Of saçma sapan şeyler söyleneceğini tahmin etmeliydim. Yaşını ve sorununu tam olarak söyle. Ablama mail atayım. Kendisi psikolog, utangaçlık hakkında çok yardımcı olabiliyor sağolsun. Ücretsiz profesyonel yardım olur hem

Edit: p.m at yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katherin.e -- 13 Mart 2010; 23:27:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond
    Lisede az çekmedim bu utangaçlık yüzünden bildiğim soruya bile parmak kaldıramıyordummilletin ilgisini çekicez diye.

Aynen.Hapşırmamak için kendimi 4ders boyunca tuttuğumu bilirim.Gözlerimden yaşlar geliyordu artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Bir profesyonelden yardım al. Karıya git yani. Yaşın olmuş 21. Tam zamanı.

• kızlar basittir, kolaydır, bunu unutma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insistence

Bende öyleydim kıza buluşma teklifi ettim sıkıla sıkıla buluştuk masada onu beklerken popomdan ter akıyordu 6 ay oldu hala bereberiz çok seviyorum

Unutmadan bir yerden başlamazsan hep böyle kalırsın etrafımda 20 küsür yaşında insanlar var en yakını kuzenim 25 yaşında evden çıkmıyor arkadaşları yok daha bir kız eli bile tutmamıştır sanırım utansanda yap kendine öyle bir güven gelecek ki okuldaki bütün kızlara teklif etmek isteyeceksin

Yaş 17

Tutmaması daha iyi zaten.

• konuştukça rahatlarsın alışırsın
  • online oyun oyna geçer.
  • Yine mi çekingenlik?

Benimde zamanında çok başımı ağrıttı. Bu sene lise bitiyor ama ben daha yeni açıldım. Ne biliyim sanki eskisine göre çok daha iyi. Erkek arkadaşlarımdan daha iyi olduğum kız arkadaşlarım var artık. Aramda oldukça iyi. Okul bitecek yakında ama ben hiç birini unutmayı düşünmüyorum kendimi de unutturmam sanırım. Kısacası zamanla oluyor benim için 3-4 sene sürdü bu süreç. Senin belki daha kısa sürer ama kesinlikle kimseyi kendinden üstün yada alçak görme. Arkadaşlarının bir sıkıntısı olduğunda bu kız bu erkek ayrımı yapmadan git ilgilen. Konuş, dinle, kendinden bahset biraz daha sonraları zaten onlarda sana halini hatırını sorarlar zaten. Sormazsa boşver gitsin takma...

Seninki biraz hoşlanma-açılamama olayına benziyor. Ona da çözüm getiriyim. Kızın sürekli çevresinde olmana gerek yok. Üstte yazdıklarımı uygula aynen. Ama diğerlerinden ayrı tut onu bir şekilde bunu ona hissettir. Eğer açılamıyorsan belli etme yoluna git. Anlayacaktır zaten bir süre sonra.

Gerçekten çok kötü ve aşılması gereken bir durum eğer aşılmayacak gibiyse karakterli, dürüst olmaya devam et. Herkes senin bu şekilde olduğunun farkında oluyor zaten sadece yüzüne söylemiyorlar. Gizemli de oluyorsun ayrı bir çekiciliği var bakma sen

Hadi başarılar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.