|
Bildirim
|
O tiksindiğin araçları alacak maddi güç olsa elinde, gider alırsın ama. Hiç kandırmayın kendinizi.
|
hafız bmw başka bi katagori.
bmw nin 3 tip kullanıcıs var 1. yeni model üst sınıf 2. orta model temizini kovalayan orta sınıf 3. ölüleri ile idare eden (klasikciler hariç) apaçi sınıfı hepsi bmw sever kimse bişey diyemez ama sırf arkadan itişli yanlarım diye döküntü haline gelmiş. subab sesi ayuka çıkan şakır şakır bmw lere binenler de var. |
Hiçkimsenin tercihini sorgulamadım ben bu zaman kadar. Herkes istediği araca binsin.
|
şu çok hoşuma gitti çok güldüm
|
25 yıldır dogan & şahin görmekten tiksıntı geldı.
|
Yahu piyasada kac tane alinabilir marka var ki zaten. Donup dolasip onlari goruyoruz. Gerci burasi turkiye. 500 tane marka olsa bile bu ulkede satilacak 10 tane marka var.
|
Beyaz araba görmekten sıkıntı geldi, modelin renk kartelasında araca daha çok yakışan renkler olmasına rağmen beyazlar daha çok satılıyor, alanların çoğu da beğendiği için değil satması kolay olduğu için beyaz alıyor. Kısacası bu millet arabayı kendine değil sonraki sahibine alıyor.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ekim 2014; 15:47:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 19 Ekim 2014; 4:51:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkemalyigit -- 18 Ekim 2014; 17:58:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 18 Ekim 2014; 19:04:13 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ekim 2014; 22:52:25 > |