Şimdi Ara

Çok tutulan veya Çok görülen araçlardan tiksinme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kimse üzerine bişey alınmasın tercihler ve zevkler tartışılmaz ama konuşulabilir.

bende böyle bi tiksinti var. trafikte sürekli belediye dağıtmış gibi aynı araçları görmek artık bana bişey ifade etmiyor. sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz.

buna 100bin tl lik araç da dahil 30bin tl lik de.

aslında bu tiksintiliğin kaynağı 2. el fiyatına yansıyan saçma rakamlar da olabilir..

• hafız bmw başka bi katagori.

bmw nin 3 tip kullanıcıs var

1. yeni model üst sınıf

2. orta model temizini kovalayan orta sınıf

3. ölüleri ile idare eden (klasikciler hariç) apaçi sınıfı

hepsi bmw sever kimse bişey diyemez ama sırf arkadan itişli yanlarım diye döküntü haline gelmiş. subab sesi ayuka çıkan şakır şakır bmw lere binenler de var.
  • Hiçkimsenin tercihini sorgulamadım ben bu zaman kadar. Herkes istediği araca binsin.
  • Bu araçlardan birisi kesinlikle Passat
  • Bence araç alirken sıradışı olmak gerekir, maddi kaygi yoksa kimsede olmayini alacaksinki farkin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 milyonluk ulke de zaten çekilişle araba satılmalı degil mı ??

BMW 3.20 sayısı 1 milyon oldugu icin satışlarımız bitmiştir evet baska araçlara yönelelim arkadaslar

Mesela surda coupe hatchback karışımı olup arka camları açılmayan citroen Ds4 var evet arkadaslar bu garip tasarımı almak icin sıraya girelim buyrun ne de olsa kotası dolmadı daha piyasada cok az .

Konuda yorum yapanların da sanırsın hepsinde Pontiac firebird - mazda rx7 veya supra var . Adam clio Pejo 206 almis ama baskası arac alırken yaaavvvv bence de kimse de olmayan araclar alınmalı

Kardeşim sen 35 bine gidip Mustang almıyorsun ben niye alayım sen laf edeceksin diye beğenmediğim arabayı mı alayım ??

Geçin bunları Allah baska dert vermesin size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ekim 2014; 15:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

80 milyonluk ulke de zaten çekilişle araba satılmalı degil mı ??

BMW 3.20 sayısı 1 milyon oldugu icin satışlarımız bitmiştir evet baska araçlara yönelelim arkadaslar

Mesela surda coupe hatchback karışımı olup arka camları açılmayan citroen Ds4 var evet arkadaslar bu garip tasarımı almak icin sıraya girelim buyrun ne de olsa kotası dolmadı daha piyasada cok az .

Konuda yorum yapanların da sanırsın hepsinde Pontiac firebird - mazda rx7 veya supra var . Adam clio Pejo 206 almis ama baskası arac alırken yaaavvvv bence de kimse de olmayan araclar alınmalı

Kardeşim sen 35 bine gidip Mustang almıyorsun ben niye alayım sen laf edeceksin diye beğenmediğim arabayı mı alayım ??

hafız bmw başka bi katagori.

1. yeni model üst sınıf

hepsi bmw sever kimse bişey diyemez ama sırf arkadan itişli yanlarım diye döküntü haline gelmiş. subab sesi ayuka çıkan şakır şakır bmw lere binenler de var.

• Yahu piyasada kac tane alinabilir marka var ki zaten. Donup dolasip onlari goruyoruz. Gerci burasi turkiye. 500 tane marka olsa bile bu ulkede satilacak 10 tane marka var.

• şirket arabası baz paket gri fluence görmekten sıkıldığım oluyor.
  • Standart binekler arasında seçim yapmak zorunda olduğumuza göre başka bir alternatif varmı. Gonul ister tabi kimsede olmayan bir araca binmeyi ama malesef bu mumkun değil

• O tiksindiğin araçları alacak maddi güç olsa elinde, gider alırsın ama. Hiç kandırmayın kendinizi.
  • Seri üretimde olan bir araçla sıradışı olmaya çalışmak da pek mantıklı gelmiyor bana. Sıradan olmamaya çalışmanın sıradanlığı...

Bir aracı beğeniyorsanız başkalarının da beğeniyor olmasındaki sorun nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 19 Ekim 2014; 4:51:58 >
  • istereyen istedigine biner rahatsız olmam öyle bir düşüncemde olmadı. zaten standart araçların hemen hemen hepsi aynı gözümde birinde 3 digerinden 15 satmış değişen birşey yok.farklı olunacaksa sınırlı sayıda üretilen özel otomobiller tercih edilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

80 milyonluk ulke de zaten çekilişle araba satılmalı degil mı ??

hafız bmw başka bi katagori.

1. yeni model üst sınıf

Düşüncen yanlış sokaktan biri nasıl birader bu ceketi niye aldın herkes de var alma diyemiyorsa sen de diyemezsin.

Kimse kimsenin kazandığı paraya hesap soramaz .

Eksiler gelmiş hiç şaşırmadım zaten . Bu kafada olanların hepsinde Mustang 4.6 GT var çünkü hiçbiri sıradan araca binmez.

• Tiksinme değildir o
  • En büyük derdin bu olsun. Gözünü kapatirsin geçer

• Linea,era,focus,fuluence,astra h ,albea tiksinti oldu artik yasasin tutulmayanlar

• Ds4 e bok atılmış o değil de.
    Gayet güzel bir araç bence. Ayrıca konuyu açan arkadaşa bi çift lafım var. Böyle olması gerek ki az bulunan araç almak diye de bir tercih yapma imkanı olsun. Yani istersen sen de filo kiralama şirketlerinin araçlarından biriymiş gibi gezersin istemezsen de daha nadir bir araç alır farklı olursun. Avantajıyla dezavantajıyla bir seçim yapma şansın olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkemalyigit -- 18 Ekim 2014; 17:58:14 >
  • Bence bir süreliğine evden çıkmayın ya da dağ başında uzun bir tatil ayarlayın kendinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 18 Ekim 2014; 19:04:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

O tiksindiğin araçları alacak maddi güç olsa elinde, gider alırsın ama. Hiç kandırmayın kendinizi.

Konu sahibine sonuna kadar katılıyorum. Demir perde ülkesiymişiz gibi, her yerde aynı araç. Bir çeşitlilik, bir güzellik yok çevremizde. 90 öncesi Bulgaristana gitmiştim. Her yer ladanın modelleriyle doluydu. Türkiye öyle demiyoruz ama her yer 5.20, fluence, aynı tip ticariler, vw, linea dolu. Sence güzel bir manzara mı?

Ha alacak maddi güçten bahsediyorsun..... Ben yeni alacağım araba için 50.000 maksimum 52.000 ayırdım. Gidip Golf, Passat almıyorum. Açmış olduğum konuya bak istersen. Subaru Legacy vs Mazda 6.... Bu işin parayla ilgisi yok anlayacağın. Zevkle alakalı bir durum....
  • Tiksinme değilde, Fiesta ve Clio 4 gördükçe irrite oluyorum istem dışı artık, aşırı miktarda var. Linea'yı geçtiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ekim 2014; 22:52:25 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.