Şimdi Ara

Çok Takıntılıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu takıntılı olmayı unutmak için bi ilaç falan var mı içsemde hiç bişeyi düşünmesem Bu takıntılardan birine örnek olarak; benim için herşey mükemmel görünmeli, bi eşyamda ufacık bi pürüz görürsem o eşya artık benim için çöptür ve kullanılamazdır. Böyle saçma takıntılarım var. Bunun ilacı nedir yardım edin babaerenler.

• https://m.youtube.com/watch?v=560aUjxBMEI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Çok Takıntılıyım
  • Vallahi aynısı bende var.

• bende aylar once soyledigim birseyi saplanti yaptim gecmiyor.hayatimi etkiliyor

• Gel sarılalım tıpta karşılığı obsesif yani kişilik bozukluğu hiç üzülme bu hastalık her 3 kişiden birinde var nasıl ortaya çıktığı hala bilinmiyor %60 genetik oluyor ilaç + konuşma tedavisi uygulanıyor ki ilaçtan hic bir etki gormedim aklına takılan soru varsa sor

Dipnot : o kadar konuştun bari çaresini şöyle derseniz ilaç sizi uyutmaktan baska bir şey yapmaz boşa denemeyin ki ben sizin yerinize en kotusunden en iyisini anti depresanlar denedim boş boş uyuyosunuz psikoloğa 2 defa randevu aldım gitmedim bi gidip denenmeli

• Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    çok sevdiğim karakter tipi galiba sende mükemmeliyetçilik var işinde başarılı mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kaşınıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Stark

çok sevdiğim karakter tipi galiba sende mükemmeliyetçilik var işinde başarılı mısın?

Kendi pozisyonumdakilere göre başarılıyım. Mükemmelliyetçilik sayesinde yaptığım işte çok titiz davranıyorum. Yaptığım işin dosyalanması, iş saatinin girilmesi, yapılan işin sorunsuz olması konusunda çok takdir ediliyorum.
  • takıntılı olduğunu dün anlamıştım. adam metro kaza haberi paylaşıp bu olay üzerinden siyaset yapmaya çalışıyordu :/ geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.