Şimdi Ara

Çok önemli tırstım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün facebookta gezinirken birisi arkadaşlık göndermiş kabul ettim. Sonra açık yakaladım kızı. Sen kimsin dedim "aa tanımadın mı" dedi. Sonra bende hayır dedim. Hangi okuldasın dedim bilfen lisesi dedi. Bende bilfen lisesindeyim. Sonra ben seni görmedim dedim. O da ben seni gördüm çok tatlısın falan dedi. Sonra eski okulumu şubemi, evimi, annem babamın adını kardeşlerimin adını söledi şok oldum. Ben hiç tanımıyorum ama. Bu bilgilerimi de sınıf arkadaşlarımla paylaşmamıştım zaten. Nereden öğrendin dedim belki idare olabilir dedi ama sonra da sen gözlük takman gerekiyor ama takmıyorsun dedi. Şoka girdim resmen nerden biliyor acaba sizce?

• baban seni kandırmıs
  • Biri seni işletiyordur...
  • Arkadaşlarından birisi fake üyelik açmış seni yemişler büyük ihtimalle
  • olm kız utanmasa ne tür kilot giydiğini bile sölicek.... puhahaa
  • Okul müdürü ve kız :) Hiç anlam veremedim, ama kız zekiymiş.
  • belki hayali arkadaşındır bir ara benim vardı hep beraber geziyorduk babam sonra hayali arkadaşım para teklif etti o da sattı beni o andan beri hayali arkadaşlara güvenmez oldum dikkatli ol senide satabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonda takılması çok kötü ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • git müdüriyete sor öyle bir öğrenci var mı yok mu diye çok merak ettiysen de yakın bir arkadaşın seni işletiyordur
  • Babam olamaz yanımda tv izliyordu ayrıca şizofren değilim hayali olamaz ama bilmiyorm arkadaslarım o kadar bilgi bilmiyor
  • seni biri kekliyor %100
  • Evet öyle gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vimeo

belki hayali arkadaşındır bir ara benim vardı hep beraber geziyorduk babam sonra hayali arkadaşım para teklif etti o da sattı beni o andan beri hayali arkadaşlara güvenmez oldum dikkatli ol senide satabilir

• biri işletiyor işte
  • Bilinç altı değildi
  • No Panic
  • Şizofren detected !!
  • o aslında yohhhh,yohhhhh o yohhh, yohhh ulen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 10 Kasım 2010; 20:48:44 >
  • güzel konu ilgimi çekti.
  • Uyanınca geçicek emin ol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.