Şimdi Ara

ÇOK TAKINTILI BİRİYİM ( yardım edin )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler günlük hayatta hani morlinizi bişi bozar 1..2 saate unutursun ya bende en ufak şey bile bütün günümü mahfediyor hatta ertesi gün bile moralim bozuk olabliyor bu durum beni çok rahatsız ediyor her ortamda sıkınıt çekiyorum sürekli kafamın içinde birşeylşer var birşeyler düşnüyorum kısacası takıntılıyım bunu nasıl çözerim yardım edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: NieYalanSöylim

beyler günlük hayatta hani morlinizi bişi bozar 1..2 saate unutursun ya bende en ufak şey bile bütün günümü mahfediyor hatta ertesi gün bile moralim bozuk olabliyor bu durum beni çok rahatsız ediyor her ortamda sıkınıt çekiyorum sürekli kafamın içinde birşeylşer var birşeyler düşnüyorum kısacası takıntılıyım bunu nasıl çözerim yardım edin lütfen

+1 cevaplar banada lazım. İşyerinde vardiyaya giriyorum bi olay oluyo tüm gün ot gibi çalışıp gidiyorum o moral bozuklugu hic gecmiyo gün bitimine kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

quote:

beyler günlük hayatta hani morlinizi bişi bozar 1..2 saate unutursun ya bende en ufak şey bile bütün günümü mahfediyor hatta ertesi gün bile moralim bozuk olabliyor bu durum beni çok rahatsız ediyor her ortamda sıkınıt çekiyorum sürekli kafamın içinde birşeylşer var birşeyler düşnüyorum kısacası takıntılıyım bunu nasıl çözerim yardım edin lütfen

+1 cevaplar banada lazım. İşyerinde vardiyaya giriyorum bi olay oluyo tüm gün ot gibi çalışıp gidiyorum o moral bozuklugu hic gecmiyo gün bitimine kadar

burda bir çözüm bulamazssam psikoloğa gitmeyi düşünüyorum o derece yani

• alakasız deme ama filistinde olanları araştır,ha bide evsizleri,eli ayağı tutmayanları...

ben dişçiden korkardım.bi gün sıra beklerken benim önüme geçtiler hep,beni sonra çağırdılar...o anda ben sinirlendim ve korkularımı endişelerimi unuttum...

bir de şu var o takıntı korkulardan oluşuyor o olayla tekrar karşılaşma olasıgı korkutuyor adamı....bunu i.inde eğer öğrenciysen şu an,,,kesin ama kesinllikle derslerine odaklan...

düşün kendi hayatını kurtardıgında iyi bir iş buldugunda memur oldugunda kendine güven gelecegı ıcın korkmana takılmana gerek kalmayacagı gıbı sevdiğin işlerle mesgul olacagın ıcın de takıntılarını unutacaksın...

bir olmadı spor yapmayı dene....
  • Bu tür problemler için ilaç verebilir doktorunuz. Ama ilaçsız doğal bir şekilde iyileşmeniz en iyisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

alakasız deme ama filistinde olanları araştır,ha bide evsizleri,eli ayağı tutmayanları...

ben dişçiden korkardım.bi gün sıra beklerken benim önüme geçtiler hep,beni sonra çağırdılar...o anda ben sinirlendim ve korkularımı endişelerimi unuttum...

bir de şu var o takıntı korkulardan oluşuyor o olayla tekrar karşılaşma olasıgı korkutuyor adamı....bunu i.inde eğer öğrenciysen şu an,,,kesin ama kesinllikle derslerine odaklan...

düşün kendi hayatını kurtardıgında iyi bir iş buldugunda memur oldugunda kendine güven gelecegı ıcın korkmana takılmana gerek kalmayacagı gıbı sevdiğin işlerle mesgul olacagın ıcın de takıntılarını unutacaksın...

bir olmadı spor yapmayı dene....

aynen yaşanmışlıklar falan farkettimde takıntıların derininde korku var bunu yenmem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Doktara gitmene gerek yok. Bende çok evhamlıydım kendi başıma yendim. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi bir şeyler uğraşırsan unutursun. Eğer özel bir şey varsa pm at daha iyi yardımcı olurum.

kişisel gelişim kitabı almayı düşünyorum işe yarar mı ki ?
  • quote:

quote:

Doktara gitmene gerek yok. Bende çok evhamlıydım kendi başıma yendim. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi bir şeyler uğraşırsan unutursun. Eğer özel bir şey varsa pm at daha iyi yardımcı olurum.

Şahsen ben arkadaşlarla dışarı çıkıyorum, kick boks'a gidiyorum. Yavaş yavaş kafaya takmamayı öğreniyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Şahsen ben arkadaşlarla dışarı çıkıyorum, kick boks'a gidiyorum. Yavaş yavaş kafaya takmamayı öğreniyorsun.

aynen sosyal aktivitenin çok faydası var

• * Çok boş kalmayın,
    * Birşeylerle meşgul olun sürekli
    * Meşgul olduğunuz şeyler hep aynı olmasın (sürekli aynı oyunu oynamayın veya sürekli aynı kafede buluşmayın vs vs)
  • metal Müzik veya klasik Müzik dinlemeni öneririm. Depresif müzikler dinleme arabesk falan veya pop Müzik seni rahatlatacak enstürmantal müziklerde dinleyebilirsin zamanla Kafan rahatlar ruhun genişler bazı şeyleri daha az düşünmeye başlarsın. Bence bu işi müzikle hallolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanı rahat tut bu senin elinde tek çözüm yolu kafana takmaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıntı güzeldir, bilim insanlarının çoğunun büyük takıntıları var. Sağa sola takacağına, işinle ya da dersinle alakalı şeylere takarsan çok iyi şeyler başarabilirsin.
  • psikiyatrik ilacın yararı yoktur zararı çoktur.delileri azarlayan amerika ve israil tarafından delilere zarar vermek için yapılmıştır.işte bu israil ve amerika öyle bir salak ki zararlı olduğu için azarladıkları delilerin hastalığını

daha kötü yapacak ilaçları verip daha çok zararlı olmalarını sağlıyorlar.psikiyatrik ilaç içmeyin içtirtmeyin.

bu linkleri ve burdaki yazıyı oku.

http://www.ustunongel.com/index.php?ll=detay&src=71

http://www.bianet.org/biamag/saglik/120630-psikiyatra-gidip-ilac-alan-bu-kitabi-okusun

http://ekonomi.milliyet.com.tr/psikiyatrinin-uydurma-hastaliklari/ekonomi/ekonomiyazardetay/14.09.2011/1438254/default.htm

bu yazı bölümler halinde hepsini okuyun.

radikalde konuyla ilgili çıkan bir habere göre ilaçlar hakkında dönen şöyle spekülasyonlar mevcuttur:

1- depresyonların tedavisinde kullanılan ilaçlardan özellikle seçici serotonin geri alım engelleyicisi (ssri) grubundan ilaçların özellikle birkaçı, homisid (başkasını öldürme), suisid (kendini öldürme) hatta her iki davranışa birden

yol açabilir.
    2- psikiyatrik ilaçlar, beyinde kalıcı hasara, kansere neden oluyor.
    3- psikiyatrik ilaçlar, beyin biyokimyasını etkileyerek, daha doğrudan deyişle değiştirerek psikiyatrik bozuklukları tedavi ediyor. mesela yukarıda anılan ssri ilaçlar, beyindeki serotonin adlı biyoamin'in akışını hızlandırıcı etkiye

sahiptir. başka ilaçlar da dikkate alınırsa, psikiyatrik ilaçlar, dopamin, noradrenalin üzerinden beyinde biyokimyasal değişmelere yol açarak sonuca ulaşıyor. halbuki söz konusu ruhsal bozuklukların, beyindeki biyokimyasal değişmeler

sonucu ortaya çıktığı konusunda kesin kanıt yok.
    4-psikiyatrik ilaçlar, alışkanlık yapan ve tabii uyuşturucu olan alkol, hatta esrar gibi etki ediyor. psikiyatrik yakınmaları olan kişiler, bugünün legal ilaçlarını kullandıklarında iyileşme belirtileri gösterseler bile, ilacı

bıraktıklarında, belirtiler geri geliyor. başka ifadeyle, bu ilaçların etkisi geçici, sadece kullanıldığı sürede ve anılan uyuşturuculardan çok farklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Takıntı güzeldir, bilim insanlarının çoğunun büyük takıntıları var. Sağa sola takacağına, işinle ya da dersinle alakalı şeylere takarsan çok iyi şeyler başarabilirsin.

takıntı ismi üzerinde kötü bir şey.gereksiz yere birşeylere takılmak.
  • psikiyatriste görün ilacı var takıntın azalır.ÇAresi var yani rahat ol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.