Şimdi Ara

Çok sıska güçsüz bir insan vücut yapabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım var omuzları çok dar kolları çok ince boyu 179 ama kısa duruyor kalıpsız olduğu için.Spora başlamak istiyor.Fakat olay başlıkta bahsettiğim gibi morali bozulucak başlayınca onu nasıl vazgeçirebilirim.
    Dipnot:Kendisi çocukluk arkadaşım ve psikolojisi sağlam bir insan değil eğer spora başlayıp uzun süre gelişim gösteremezse iyice içine kapanabilir.Ailesi benden yardım istedi napabilirim.Yoksa Spor yapması için motive mi etmeliyim.Durum biraz hassas yardımlarınızı bekliyorum.Lütfen konuyu ciddiye alalım troll yorumlar yapmayalım.

• İyi bir antrenman ve beslenme programıyla ve düzenli çalışarak yapabilir
  • SweentLyy kullanıcısına yanıt
    Anladım.Yani destek olayım bende bu duruma göre.Hatta bende onla beraber giderim bi ara gitmiştim.Okul vs sebeplerden bırakmak zorunda kaldım.En azından beraberken dış etkileri takmaz kafaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

Anladım.Yani destek olayım bende bu duruma göre.Hatta bende onla beraber giderim bi ara gitmiştim.Okul vs sebeplerden bırakmak zorunda kaldım.En azından beraberken dış etkileri takmaz kafaya

Bencede destek olmalısın. Beraber antrenman yapmak onun içinde senin içinde psikolojik açıdan iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 13 Ağustos 2015; 1:56:13 >
  • Yapar hocam niye yapamasın sıskanın vücudu demirden değil ya onda da kas var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uLtRaMaRiNe kullanıcısına yanıt
    Doğru beslenme ve düzenli ağırlık antremanıyla herkes er yada geç gelişme görür. Hevesini kırmayın çocuğun.
  • Cevaplarınıza teşekkür ederim.O zaman bundan sonra onu hep yüreklendireyim.Umarım istediği sonucu alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam beslenmesi lazım yoksa spora gidip sonuç alamayınca morali bozulur.Fakat sağlam beslenme ile çabuk sonuçlar görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.