Şimdi Ara

Çok önemli: Cpu-z'de Graphic Interface Bölümü x4'e x16!!! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdede görüldüğü gibi pci-ex bölümü x4'e x16 çalışıyor nasıl 16 ya 16 yapabilirim ??? (Anakart: 775 Dual-VSTA ASrock)

Çok önemli: Cpu-z'de Graphic Interface Bölümü x4'e x16!!! Yardım

• benim bildiğim (tabi bu anakartı kullanan diğer kişilerin söylediklerine göre) asrock 775dual-vsta da pci-express arabirimi 4x te çalışıyormuş. ve değiştirilemiyor maalesef. yalnız birisi oyunlarda falan bu arabirimin otomatikman 8x e çıktığını falan söylemişti (anakart bölümünde bu anakartla ilgili konuya bakabilirsin) ama ne kadar doğru bilmiyorum.
  • hıım peki saol ama cpu z de dediğine göre max supported yabi maks. desteklenen x16 dior ne kadar doğrudur orası bilinmez, ama yinede bi arttırma yolu varsa diğer arkadaşların bildiği, açıklarlarsa çok ii olur
  • bu anakart en fazla x8 yapabiliyor ve buda orta seviye ekran kartları için yeterli, ekran kartın orta seviyeyse bir sorunun olmaz ama üst seviyeyse performans kaybın olur, o max supported x16 demeside sanal olarak x16 fiziksel olarak en fazla x8 desteklemesinden, boştayken x4 te oluyor ama...
  • gerçek crosfire için x38 yonga seti kullanan anakart almak lazım.şu anda piyasada bulunan x38 yonga seti kullanan anakartlar hariç hiç birisi 16x-16x crosfire desteklemiyor.
    Gigabyte P35-DS4/İntel Core2 Duo E6750/MSI NX8800GT-T2D512E-OC/Seagate ST3250410AS 250 GB 7200RPM 16MB NCQ Sata2/20'' Samsung 206BW/4*1 Kingston HyperX DDR2 1200 Mhz/SİLVERSTONE OLYMPİA 650W PSU/ENERMAX CHAKRA BİG TOWER/Zalman 9500 Led/ASUS DRW-1814BLT 18X LIGHTSCRIBE SATA/ A4 TECH
  • 8800 gts se bu anakart kartının performansını çok düşürür yeni bir anakart almanı öneririm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakkale

8800 gts se bu anakart kartının performansını çok düşürür yeni bir anakart almanı öneririm...

eyw. zaten çok fazla performans düşüklüğü vardı 3dmark06 dan 6000 küsür civarı bi puan almıstım sanırım bu anakart ve bu ekran kartıyla biran önce değiştireceğim anakartı :) yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanYücel -- 14 Ekim 2007; 14:49:40 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.