Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ BİR SORU (İTÜ HAKKINDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şahsi düşünceme göre mühendisliği boun koç bilkent sabancı odtü gibi okullarda okumadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Eskiden olsa bu listeye itü yü de katardık ama son zamanlarda itü hakkında hiç olumlu bir şey okumuyorum. Şimdi sorum şu, sizce itü elektronik haberleşme bölümüne gitsem eğitim olarak bir boun ya da odtü öğrencisinden çok geride kalır mıyım?

(Kendini geliştirciler gelmeden cevap vereyim. ELEKTRONİK diyorum. Laboratuvar olmadan yeterli kaynak ve yol gösterici olmadan gelişmek çok da kolay değil.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke hepiniz GTÜ'nüze girseniz de biz de rahat rahat İTÜ'ye girsek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koskoca İTÜ gtü'nün gerisinde kalmış.. vay halimize

• Aşırı geride kalırsın sakın itü yazma bir arkadaş gtü demiş bi bak ona(!) (sayıyla mı gönderiyorlar bilmiyorum ki)

• İtü kapanaydıda bu tartışmaları görmeyeydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsitkütlecekimi -- 25 Temmuz 2019; 16:25:55 >
  • Up ciddi cevaplar bekliyorum

• Ciddi cevap bekleyenin yazdığı yazıya bak. Bu sıralamalar öğrenciler arasındaki popülaritiye bağlı ve bunun en büyük sebebi İngilizce'dir. Olumlu bir şey duymadım derken de liseliler arasındaki konuşmalardan bahsediyorsunuz sanırım. Maalesef öğrenciler konu mühendislikse iyiden kötüye Boun-ODTÜ-İTÜ sırasıyla gider diyor. Halbuki inşaat, endüstri, elektrik-elektronik, kimya müh, metalurji, bilgisayar, uçak-uzay bölümleri birbiriyle bağımsız okul içerisinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.