Şimdi Ara

Çok kötü hamladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır spor yapmıyordum.Spora başladım , başladığım gün spordan sonra çok rahattım gezdim tozdum.Aradan 1 gün geçti ve kolumun kökünde (Omuz başı ile göğüs arası) çok berbat bir ağrı var.Hamlama ağrısı diye düşünüyorum.Sizce bu ağrı nasıl geçer ? Ne yapmalıyım ?

• nokia lumia 620den memnunmusun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

nokia lumia 620den memnunmusun hocam?

Konuyla alakası yok ama neyse Gayet memnunum telefondan ama tam içeriğini öğrenmek zaman alıyor.
  • UP
  • düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün sonra kendiliğinde düzelecek . birşey yapmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeaveN`

Uzun zamandır spor yapmıyordum.Spora başladım , başladığım gün spordan sonra çok rahattım gezdim tozdum.Aradan 1 gün geçti ve kolumun kökünde (Omuz başı ile göğüs arası) çok berbat bir ağrı var.Hamlama ağrısı diye düşünüyorum.Sizce bu ağrı nasıl geçer ? Ne yapmalıyım ?

Tanıdığım çok iyi bir Tokatlı tellak var...göbek taşında seni hamur gibi yumuşatacaktır inan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kaşınıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @seymen84 Hocam şaka mı yapıyorsunuz ?

@erdenyavuz Usta sabah kalktığımda kolumu kaldıramaz hale geldim
  • quote:

@seymen84 Hocam şaka mı yapıyorsunuz ?

Spor salonuna başladığım günün akşamında bir de halı saha maçı yapmıştım. Sonraki 2 günü ne sen sor ne ben söyleyeyim. Normaldir yani,ekstra bir şey yapmanı gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavis Ruber -- 13 Nisan 2013; 6:39:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

quote:

Spor salonuna başladığım günün akşamında bir de halı saha maçı yapmıştım. Sonraki 2 günü ne sen sor ne ben söyleyeyim. Normaldir yani,ekstra bir şey yapmanı gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Spora normal devam edeyim mi ? Yoksa zorlamadan mı yapayım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

quote:

Spora normal devam edeyim mi ? Yoksa zorlamadan mı yapayım ?

Benim dediğim olayın üzerinden 2 yıldan fazla zaman geçti. Şahsen nasıl yaptığımı hatırlamıyorum,sadece çektiğim acı kalmış aklımda. Spor salonuna gitmiyor musun ? Hocaya sor.

• Artık son çare hocaya soracağım sağolasın.
  • Sıcak bir duş al sonra da yat.
  • Tellaklara fazla ellettirmeyin kendinizi demedi deme

• quote:

Orijinalden alıntı: Fancy Up

Tellaklara fazla ellettirmeyin kendinizi demedi deme

Yok hocam gitmem zaten tellakmış falan.Sevmem öyle şeyleri Hem para ver hem üstüne adam seni ellesin oh ne ala
  • ısındığın zaman acısını hissetmezsin çok yavaş bir şekilde ısınmaya bak zaten geçicek kendiliginden 2 3 güne hocam
  • Hocam ağrıların azalması için mutlaka soğuk suyla duş al ılık değil ama bildiğin titreten cinsten bi zaman sonra zaten alışırsın.Ben şok havuzuna giriyorum spor sonrası girmediğim günlere kıyasla ağrılarda azalma oluyor.Spor sonrası kesinlikle sıcak su ile duş alma ertesi gün ağrılarını arttırır.Bunun dışında yapabileceğin ağrıyan yerlere hafif masaj gerisi vücuda kalmış o kendini onarır zaten.

• Geçmiş olsun
  • @za1reth son çalışmamda iyice ısındım ve ağrı hissetmediğimi anladım.Teşekkürler.

@Sacramental Ben sıcak suyla alıyordum hep iyi gelir diye soğuk suyu denedim biraz üşüdüm ama değdi . Hemen sonrasında iyi bir masaj yaptım kendime. Çok teşekkürler.

@farego Teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.