SENEYE 20.YILIMI KUTLAYACAĞIM HALA ÇAVUŞUM?
Evet torunlar tombalaklar bayadır konu açmamışım, ben zaten 5-10 yılda bir uğrarım genelde :))) Ya ben 2006'dan beri üyeyim ve hala çavuşum, yönetim olarak bi vefa kıdemi felan verirsin bi as-tek felan yaparsın, iki yıldız verirsin, şımartırsın, yok arkadaş valla, en azından bi başçavuş :) neyse yaş oldu 41 eskisi kadar sağlıklı değilim, kronik bi hastalığım var artık onemli olmasa da yaşam kalitemi etkiliyor, evli ve iki çocuk sahibiyim, aynı işimde devam ediyorum, bir evim ve bir arabam var yuvarlanıp gidiyoruz . Sanırım yaşdandır artık eskisi kadar herseyı ve herkesi umursamıyorum, kalabalıklardan ve dangalaklılardan hoşlanmıyorum, tahammül edemiyorum (burası hariç :):) kafam çok ses kaldırmıyor, sakinliği ve tek kalmayı çok seviyorum bunları neden yazıyorum 5 yıl sonra okumak için :) güzel oluyor, burada çok yazıp çizmem ama çok okurum, çok faydalandım, çok güldüm, çok şey öğrendim diyebilirim. Ha eskiden açıkcası daha da kaliteli başlıklar konular olurdu , yine fena değil ama eski tat yok şimdi yalan yok. Yine de herşeye rağmen forum güzel, hayat güzel diyelim....
Birazdan 35 Yaşına Giriyorum Durdurun Zamanı
|
34 Yaşında Hayatımda Yaptığım Değişiklikler
|
SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM? (S.S)
TELEFONUMU DEĞİŞTİREMİYORUM (TAKINTI İÇERİR)
|
25.000 Liraya Kadar Otomatik Araç Tavsiyesi
|
|
ESANSİYEL (UÇUCU) BİTKİ YAĞLARI HAKKINDA
|
Arkadaşlar Yürüyüş ve Koşu İçin Sizce Hangisi SS'li
Meslek: Uzman
İlgi Alanları: Heli RC - PS3 - Ömer Hayyam -
Cennette huriler varmış, kara gözlü; İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |

Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 270
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 23.916 (Bu ay: 775)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 150 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic