Şimdi Ara

çoK korkuyorUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar bu gün fahrenheit parfüm aldım. adam beyaz bir sıvı doldurdu önce şişeye. sonra kap paralık istiyorsun dedi. şırıngası 5 lira imiş. 1 şırınga at dedim bişeye benzemez dedi. 2 şırınga at dedim. sonra o beyaz sıvı alkol mü? diye sordum. alkol değil dedi. 5 tane maddenin karışımından oluyor dedi. o kadar üstelememe rağmen maddeyi açıklamadı.

NEYSE. 2 şırınga fahrenheit karıştırdı. sonra bana şunu dedi:

BU PARFÜMÜ 2 GÜN KULLANMIYACAKSIN DEDİ. neden dedim. ben sana hiç hazırlamadım değil mi dedi. hayır dedim. hımm dedi. salak gibi ısrarlamadım.

neden 2 gün dedi. çok korkuyorum. sağlığa zararlı mı acaba. zaten parfüm işleminden sonra bir kağıza sardı. poşete koydu. böyle görseniz parmaklarının ucu ile tutyordu torbayı. sanki içinde radyo aktif var.

sizce neden 2 gün dedi. BU OLAY 30 DAKİKA ÖNCE BAŞIMA GELDİ.

•  çoK korkuyorUM
  • Senin yerinde olsam balkondan atardım poşeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 10 Ekim 2009; 17:07:11 >
  • niye yaa ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1818

niye yaa ne oldu

Ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok ama güvenmezdim ben, kendini riske atacağına parfümü at gitsin. Belki bilen biri çıkabilir, biraz daha bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 10 Ekim 2009; 17:09:42 >
  • deri çekilmesi. Her önüne gelen parfüm yapsaydı... Git doğru düzgün bi marka al.
  • kullanma olsun bitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 lira verdim atamam.

ne yapacam ben ya şuan tırnak mırnak kalamadı bende. yedim hepsini.
  • 1 şırıngası 5 TL ise 2 şırıngası nasıl 15 oldu
  • quote:

15 lira verdim atamam.

ne yapacam ben ya şuan tırnak mırnak kalamadı bende. yedim hepsini.

2 gün sonra git adamın üstüne, eline falan sık bikaç gün bekle sonra kendine sık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 10 Ekim 2009; 17:15:42 >
  • çok merak ediyosan git tahlil ettir. (ama nerde tahlil ettirceğin konusunda fikrim yok özel labaratuarlar olabilir heralde )
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

1 şırıngası 5 TL ise 2 şırıngası nasıl 15 oldu

cam şişe ve o beyaz su 5 lira zaten. sonra her şırınga esansı için +5er lira.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

1 şırıngası 5 TL ise 2 şırıngası nasıl 15 oldu

cam şişe ve o beyaz su 5 lira zaten. sonra her şırınga esansı için +5er lira.

Hmm tamam o zaman fatih_h'ye katılıyorum, önce adamda dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 10 Ekim 2009; 17:19:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

çok merak ediyosan git tahlil ettir. (ama nerde tahlil ettirceğin konusunda fikrim yok özel labaratuarlar olabilir heralde )

izmir criminal lab. toxsikoloji bölümü ama kimbilir kaç bin dolar ister.

NE YAPACAM BEN YA KEŞKE O ADAM ÖYLE DAVRANMASAYDI. ÇOK KORKUYOM. BİR BİLGİSİ OLAN BENİ BİLGİLENDİRSİN YAAA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1818 -- 10 Ekim 2009; 17:22:19 >
  • yardımmmmmmmmmmmmmm.

yandımmmmmmm.
  • arkdaşım git sokaktan bi kedi al kedinin üstünesık kediyi 3-4 gn evinde biraz besle kedinin derisinde değişimler oluyorsakullanma ama bişey olmuyorsa kullan aklıma bu geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: confidence35

arkdaşım git sokaktan bi kedi al kedinin üstünesık kediyi 3-4 gn evinde biraz besle kedinin derisinde değişimler oluyorsakullanma ama bişey olmuyorsa kullan aklıma bu geldi

helallall saana yaaaa

seni çok sevdim gel arkadaş olalım. hı ne derisn.

• kedide denediğinde sonuç yanıltıcı olabilir...Tavsiyem fare kullanman çünkü insalara biyolojik olarak en çok benzeyen hayvanlar farelerdir...Tabi nerede bulman gerektiğini biliyosundur...
  • haha olalım arkadaş olalım pm atıom dur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.