Şimdi Ara

cok klasik olcak ama ASK nedir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence ask karsındakini bulunmaz hint kuması sanmanla hıyarın teki oldugunu anlaman arsında geçen zamandır......... ne diyosun???

• aşk çişdir,gelince tutamazsın

not:alıntı bi sözdür benim değil
  • oğlum cabbar prenses mirenses nikleri koymuşsun bakıyom........bide aşk meşk topikleri açıyon........kekliyon milleti.......beni kandıraman oğlum.......
  • yalnısın var bi kere cabbarmıdır nedir ben o degilim kızm anlayacagın....bilmemmmm anlatabildim miiii
  • duyguların kelimeye dökülemediği noktada o duygular tehlikeyemi giriyo ne bu terim sevdası
  • Herşeyi(kendini bile)unutmayı sağlayan tek ilaçtır.
  • aşkı kelimelerle cümlelerle anlatmaya çalışmak yanlıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cok klasik olcak ama ASK nedir???

AtmaSaklaKullanırsın
  • ya arkadasım sorunlumusun ya baskalarına yanlıs lanse ettiriyosun yaa allah allah inanmayın arkadaslar suna yaa öylesine bi konu actıma rkadas sacmalıyo ee geçicidir herhalde....
  • ooo cook hos seyler yazmısın tes.ederim

keske yalnızlıgım kadar yanımda olsaydın onunla paylastıklarımı seninle oaylassaydım ve keske senin adın yalnızlık olsaydı da ben hep yalnız kalsaydım............. senin için..............
  • ASK=Atını S2en Kovboy
  • az önse yazdıgım o güzel söz <winpeace <yeydiii heeee
  • silverstone nasıl ispatlıyım ne diyosun yaaa delimisin nesin yaa git sen mircte oyalan biraz kafan güzel herhalde........
  • quote:

Orjinalden alıntı: prensessss

yalnısın var bi kere cabbarmıdır nedir ben o degilim kızm anlayacagın....bilmemmmm anlatabildim miiii

Kız olduğunu ispatla. Ben inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 4 Mart 2005, 20:39:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]

quote:

Orjinalden alıntı: prensessss

yalnısın var bi kere cabbarmıdır nedir ben o degilim kızm anlayacagın....bilmemmmm anlatabildim miiii

Kız olduğunu ispatla. Ben inanmıyorum.

mesela size anne diyebilirmiyim programından en soninci hanım cıktı hakanla birlikte yaaaaa bunu bir erkek nerden bilsin sekerim heeee.

• aferin testi geçtin
  • allaha sükürler olsun bir inan cıktı saolasın....
  • seni bu duruma düşürenler utansın
  • bana inanmandan ötürü tes ederim pozitif bencede düsürenler utansın ....
  • Aklıma esti ekşisözlükte aşk yazim bakim dedim 82 sayfa tanım çıktı okumak için bikaçgün ayırmak lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.