Bildirim
Çok Kısa[SS'li] Yardım Edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Başlık sakat konu kilit üye ban
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ölüm bizim için hiçbir şeydir; zira elementlerine ayrılan bir beden artık hislerden muaftır; his yokluğu da bizim için hiçbir anlam taşımaz. -
Telefonunu şarj cihazının üstüne koy.
3lü priz al.
Uzun şarj kablosu al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez. -
illa telefonu birşeyin altına koymana gerek yok. usb girişini telefona tak ve telefonu yere koy. ben bazen öyle yapıyorum hiç düşmedi, düşerse sorumluluk kabul etmem. _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cileklivanilya
illa telefonu birşeyin altına koymana gerek yok. usb girişini telefona tak ve telefonu yere koy. ben bazen öyle yapıyorum hiç düşmedi, düşerse sorumluluk kabul etmem.
Hocam telefon ağır düşme ihtimali var
GM 5 Plus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eski nick: Salih316 -
Güzelmiş. Deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eski nick: Salih316 -
GM 5 Plus değil mi? Ben de kullanıyorum. _____________________________ -
getir uzatalım _____________________________ kimileri tarafından insanlığın bitirilip tüketildiği insana paçavra gibi davranılan yerdir hastaneler.. -
Git usb uzatma kablosu al bak keyfine. _____________________________ -
Şöyle bir şey satın alabilirsin.
_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ictopbasli
GM 5 Plus değil mi? Ben de kullanıyorum.
Evet hocam
Elinde tut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ♦ Kimsenin bardağına kaşık olmayın şeker eridiğinde sizin de işiniz biter. -
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım
Elinde tut
1 saat yorulurum hocam
Up
Başka bir prize tak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hoping for the best but expecting the worst -
Cidden yeni telefonların şarj kablosu neden bu kadar kısa? Utanmasalar 10 cm yapacaklar _____________________________
Kural Disi Konu Destroyer
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X