hep bildiğimiz filmler yazılmış. Ben de sıkı korku filmleri arıyorum ama sanırım izlemediğim kalmadı.
The Exorcism of Emily Rose
perili ev
R.E.C zombi filmidir.Çok korkunçtur.Kesinlikle bunu götür.
Beyler hep ayni filmler sanirim izlemedigimiz kalmadi :(
quote:
Orijinalden alıntı: GökhanS34
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
Drag me to Hell Silent Hill Case 39 Frality
''Frality'' için korkudan ziyade gizemli bi film ama kaliteli yorumları yapılmış. Korku unusuru var mı dostum ?
Frality diye yazdığınız film Frailty (2001) olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
human centipede
human centipede Bunun ikincisi geçen yıl çekildi.
quote:
Orijinalden alıntı: emrebo
Orphan-Evdeki Düşman diye aptalca çevirmişler.
Çok güzel bir filmdir kesinlikle tavsiye diyorum...
Bende öneririm bu filmi iyiydi gerçekten
1408
Drag me to hell de iyidir, öneririm
Arkadaşlar şöyle bir hatırlatma yapayım,bugüne kadar gece karanlığında evde tek başıma dabbe,paranormal act.,rec gibi korkunç diye tabir ettiğiniz filmleri izledim fakat gerçekten korkunç birşeyler arıyorum.Bugüne kadar daha adam akıllı korktuğumu hatırlamıyorum,varsa şöyle halka kalitesinde diyeceğim onuda 10-11 yaşlarında izledğim için sanırım korkunç gelmişti.
Insidious Silent Hill
ikiside izlenebilir
bu konuyu 3 saat once gordum ve insidious filmini ilk baştaki yorumlar uzerine seyrediyim dedim. ve tek bişey diyorum siz buna korku filmi mi diyorsunuz.bence korku sahnesi bile yok.evde tek basıma karanlık odada seyrettim.cekirdegimi cıt cıt citleyerek.bir sahnesinden bile etkilenmedim.ustelik korku filmmide tırstıgım icin sevmem.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
Mesajımı değiştiriyorum okulda izlendi film bitti,şimdi istediğim en üst seviyede korku,gerilim,psikopatlık(Hostel gibi) filmler arkadaşlar.
Cinsel sahneler sorun değil isterse ana avrat girsinler birbirlerine,yapım sağlam olsun yeter
film bakayım diye girdim bunu gördüm koptum
Drag me to Hell hayatımda izlediğim en korkunc ve gerilim filmidir sonra Halka ve case 39 superdir
o descent kadar dandik bi film olamaz 3 tane kasarı koymuslar ne idüğü belirsiz yarasaadamlar kovalıyo nasıl bi zevk ya
Bulabilirmisin bilmiyorum ama Rose Red Konağı biraz uzundur (4 saat)
Stephen king in filmidir
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo3Turkiye
Bulabilirmisin bilmiyorum ama Rose Red Konağı biraz uzundur (4 saat)