Şimdi Ara

Çok Kaliteli Korku Filmi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
13.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın okula bilgisayarı götüreceğim,dersler boş ve proj. var sınıfta.Çoğunluğun isteği korku yönünde 3 harfliler marid filan dediler de onu bulamam diye daha kaliteli ve tam anlamıyla izlerken zıplattıran bir kokru lazım.Ne önerirsiniz?
    Çok cinsel içerikli sanheler olmazsa iyi olur.

• Drag me to Hell
    Silent Hill
    Case 39
    Frality
  • The Descent'i tek geçerim
  • İmzamdan blogumu ziyaret et.Oradan puanlamaya göre arama var.A+ ve A- notu olan filmler işini görecektir.
  • shutter 2004
  • Sağolun arkadaşlar benim aradığım şey şöyle halka gibi sağlam ve konulu paranormal gibi bilinç atını işleyecek bu ikisinin birleşimi birşey.Blair Witch indirdim dün sizce uyar mı bu tanıma?
  • insiduos
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Insidious
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

Sağolun arkadaşlar benim aradığım şey şöyle halka gibi sağlam ve konulu paranormal gibi bilinç atını işleyecek bu ikisinin birleşimi birşey.Blair Witch indirdim dün sizce uyar mı bu tanıma?

öncelikle bahsettiğim film halkaya çok benziyor okulu bi kenara bırakırsak izlemeni tavsiye ederim konu olarakta emin ol daha iyisini kolay koaly bulamazsın bir korku filminde

ikince olarak blair witch korkudan ziyade psikolojik olarak gerim gerim gerdirir yani öyle hoplatacak sahneleri falan yok ama bi yerden sonra öyle değişiyorki karakterler falan psikolojik olarak sende ister istemez etkileniyosun bundan

yani blair wicth e korku demek yerine psikolojik gerilim demek daha doğru olur

kısa kesecek olursam okulda izlenirmi izlenir

sıkarmı bazı bünyeleri sıkabilir

eğerki bunun neresinde korkacaktık diyen p.ç tiplerle uğraşmak istemiyorsan sana göre bi film değil

okulda izlenecek en iyi korku filmlerinden birisi descent birisi insidious diğeride bahsettiğim filmidir ha 2004 yapımı olanı edinmeye dikkat et bide 2008 yapım çakması var bukaşma bile

teknik detay vs. bi kenara bırakır korkutsun yeter dersekte aynalar,doğmamış gibi filmleride götürebilirsin korkutur yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 18 Ocak 2012; 21:05:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Drag me to Hell

bu filmi sakın izleme hayatının hatasını yapmış olursun
  • Hoca(larım)m Insidious'u geçen gün arakdaş getirmişti yeni fark ettim bu yüzden shutter 2004'ü indiriyorum.Bakalım bir de altyazı bulunca tam olacak.The descent'a baktım biraz çocukca geldi sanki Silent Hill serisini evde tek başıma hd olarak düşünüyorum diğer tavsiylerinizide tek başıma izleyeceğim teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Drag me to Hell

Neden hocam ?
  • quote:

quote:

quote:

Drag me to Hell

Neden hocam ?

dostum korkmak istiyosan uzak dur saçma bi film çünkü ama gülmek istiyosan izleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 18 Ocak 2012; 21:55:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Drag me to Hell

Neden hocam ?

dostum korkmak istiyosan uzak dur saçma bi film çünkü ama gülmek istiyosan izleyebilirsin

Anladım şu tarz korku filmleri :D

•  Çok Kaliteli Korku Filmi Önerisi
  • The descent diyorum ve headshot i yapiyor konuyu kapatiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the descent 1-2 iyidir hocam.
  • insidous fena değil.
  • human centipede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

The Descent'i tek geçerim

+1

The Collector.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.