Şimdi Ara

Çok Kaliteli Korku Filmi Önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
4
Favori
13.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Shutter var uzakdoğu yapımı efsanedir , bir de evil dead var o da iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

İmzamdan blogumu ziyaret et.Oradan puanlamaya göre arama var.A+ ve A- notu olan filmler işini görecektir.

Allah rızası için oradan The Last House on the Left kaldır.
    büyük bir hevesle indirdim ,ziyanlık bir film eğer bu korku filmi ise ben ömrümce korku filmi izlemek istemiyorum artık tek kelime ile yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

quote:

İmzamdan blogumu ziyaret et.Oradan puanlamaya göre arama var.A+ ve A- notu olan filmler işini görecektir.

Allah rızası için oradan The Last House on the Left kaldır.
    büyük bir hevesle indirdim ,ziyanlık bir film eğer bu korku filmi ise ben ömrümce korku filmi izlemek istemiyorum artık tek kelime ile yazıklar olsun

Çokta kaliteli filmdir, türü korku gerilim geçiyor, arkadaş napsın :)
  • silent hill yazmışlar ya ben başka silent hill izledim ya ben korku filminden anlamıyorum.
  • Yaklaşık 2 saattir korku filmleri ile ilgili yazıları inceliyorum top 20 gibi filmlerin sıralamalarına bakıyorum,yok böyle birşey ya piranha ,jaws,blade 2,yazmışlar bunlar korku filmi değil bunlar gerilim filmi , korku filmi ile gerilim filmi birbirine girmiş, bıçakla doğranan adamların çekildiği,bacağı kopan adamın görüntülendiği filmler gerilim türüdür veya en azından ben öyle biliyorum.Vampir(blade vampir değil), şeytan, iblis, hayalet içerikli filmi seyrederken olmadık yerden olmadık şekilde ortaya çıkan film arıyorum nerdeee, bi bakıyorum jawss çıkıyor, biri ötede yazmış çakinin gelini yok böyle bişey ya
  • quote:

Yaklaşık 2 saattir korku filmleri ile ilgili yazıları inceliyorum top 20 gibi filmlerin sıralamalarına bakıyorum,yok böyle birşey ya piranha ,jaws,blade 2,yazmışlar bunlar korku filmi değil bunlar gerilim filmi , korku filmi ile gerilim filmi birbirine girmiş, bıçakla doğranan adamların çekildiği,bacağı kopan adamın görüntülendiği filmler gerilim türüdür veya en azından ben öyle biliyorum.Vampir(blade vampir değil), şeytan, iblis, hayalet içerikli filmi seyrederken olmadık yerden olmadık şekilde ortaya çıkan film arıyorum nerdeee, bi bakıyorum jawss çıkıyor, biri ötede yazmış çakinin gelini yok böyle bişey ya

bir zamanlar forumdan bir elemanla bu yüzden epeyi sert bir şekilde tartışmıştım

bu eleman kesme biçme olmazsa korku filmi olmaz,en iyi korku filmi chrome skull falan diyordu

Allahtan ban yemeden atlatmıştım mevzuyu

http://forum.donanimhaber.com/m_34927952/mpage_4/tm.htm

buda link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 14 Nisan 2012; 14:30:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Yaklaşık 2 saattir korku filmleri ile ilgili yazıları inceliyorum top 20 gibi filmlerin sıralamalarına bakıyorum,yok böyle birşey ya piranha ,jaws,blade 2,yazmışlar bunlar korku filmi değil bunlar gerilim filmi , korku filmi ile gerilim filmi birbirine girmiş, bıçakla doğranan adamların çekildiği,bacağı kopan adamın görüntülendiği filmler gerilim türüdür veya en azından ben öyle biliyorum.Vampir(blade vampir değil), şeytan, iblis, hayalet içerikli filmi seyrederken olmadık yerden olmadık şekilde ortaya çıkan film arıyorum nerdeee, bi bakıyorum jawss çıkıyor, biri ötede yazmış çakinin gelini yok böyle bişey ya

bir zamanlar forumdan bir elemanla bu yüzden epeyi sert bir şekilde tartışmıştım

bu eleman kesme biçme olmazsa korku filmi olmaz,en iyi korku filmi chrome skull falan diyordu

buda link

Seni ve bir kaç arkadaşı bayağı zorlamış okuduğum kadarı ile.Betamax kasetler vardı video kaset kiralayanların raflarında 86-87 yıllarda o zamandan beridir genel korku filmleri hastasıyımdır.Korku filmi diye alıpta saçmalıklarına güldüğüm fimler çok oldu çoğunu seyretmeden videodan çıkardığım.
    Demek zihniyet bayağı değişmiş anladığım kadarı ile kol bacak kesip , gözlerini şişle çıkardınmı, bide kafasına çekiçle kodunmu ahada sana korku olmuş, ben almayayım alan arkadaşlarada mani olmayayım,onlar alıp seyretsinler bol bol korksunlar o zaman ne mutlu onlara.
    The Last House on the Left indirdim işyerinde flaşdiskle eve getirdim akşam ,bi çok yerde çokta beğenilmiş neyse 23,30 da koydum seyrediyoruz ailece saçma sapan erotik sahneler keserler baltalar,yumruklar camdan itmeler yemin ediyorum size 17 yaşındaki oğlum bu ne ya baba dedi.kaldıki bu çocuk zaman zaman benle korku filmi seyreder, sanırım onla en son yakın zamanda Dead Silenceyi seyretmiştik, ona neden bişey demedi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturkkara -- 14 Nisan 2012; 15:01:34 >

• quote:

quote:

quote:

buda link

Seni ve bir kaç arkadaşı bayağı zorlamış okuduğum kadarı ile.Betamax kasetler vardı video kaset kiralayanların raflarında 86-87 yıllarda o zamandan beridir genel korku filmleri hastasıyımdır.Korku filmi diye alıpta saçmalıklarına güldüğüm fimler çok oldu çoğunu seyretmeden videodan çıkardığım.
    Demek zihniyet bayağı değişmiş anladığım kadarı ile kol bacak kesip , gözlerini şişle çıkardınmı, bide kafasına çekiçle kodunmu ahada sana korku olmuş, ben almayayım alan arkadaşlarada mani olmayayım,onlar alıp seyretsinler bol bol korksunlar o zaman ne mutlu onlara.
    The Last House on the Left indirdim işyerinde flaşdiskle eve getirdim akşam ,bi çok yerde çokta beğenilmiş neyse 23,30 da koydum seyrediyoruz ailece saçma sapan erotik sahneler keserler baltalar,yumruklar camdan itmeler yemin ediyorum size 17 yaşındaki oğlum bu ne ya baba dedi.kaldıki bu çocuk zaman zaman benle korku filmi seyreder, sanırım onla en son yakın zamanda Dead Silenceyi seyretmiştik, ona neden bişey demedi acaba?

Anladığım kadarıyla sizi şaşırtmayı başarabilen,son çeyreğini nefessiz izleyebileceğiniz filmler arıyorsunuz.Size özel iki film tavsiyem var.Tabii daha önce izlemediyseniz;

John Carpenter's Cigarette Burns (2005)

Imprint (2006)

Bu arada blog sitem için her zaman önerilere açığım.Belli bir çizgide devam ediyorum ama bu söylenenleri dikkate almadığım anlamına gelmez.

• quote:

quote:

quote:

buda link

dead silence korkutma işini gayet iyi başarmıştı,ondandır

bende 18 yaşındayım bu arada

korku sineması tuhaftır herkesin aynı şeyden korkması beklenemez ama gerilimi korku ile karıştırmakta saçmalıktır

korku filmi siz filmi izledikten günler sonra aklınıza geldiğinde arkanıza dönüp bakma isteği uyandıran filmdir

bunun son örneğini shutter(2004) filminde gördüm uzun süredir kaliteli bi korku filmi izlemiyorum bende

diğer türlü kesme biçme sahneleri sizi anlık olarak gerer(ki bu tarz fazlaca film izlediğimdenmi nedir artık zerre etkilemiyor) başkada bişey yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 14 Nisan 2012; 15:18:43 >

• bu türün efsanelerinden sayılır .

Çok Kaliteli Korku Filmi Önerisi
  • quote:

Anladığım kadarıyla sizi şaşırtmayı başarabilen,son çeyreğini nefessiz izleyebileceğiniz filmler arıyorsunuz.Size özel iki film tavsiyem var.Tabii daha önce izlemediyseniz;

John Carpenter's Cigarette Burns (2005)

Imprint (2006)

Bu arada blog sitem için her zaman önerilere açığım.Belli bir çizgide devam ediyorum ama bu söylenenleri dikkate almadığım anlamına gelmez.

Yazdığınız filmleri listeme aldım teşekkür ediyorum en azından önerilere açık olmanız çok güzel bişey.Kalite korku filmi bulmak samanlıkta iğne bulmak gibi bişey oldu,yemin ediyorum saçmalıklarından dolayı güldüğüm korku filmleri var.

• Bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

bu türün efsanelerinden sayılır .

Çok Kaliteli Korku Filmi Önerisi

katılıyorum kaldıki 80 li yıllarda çekilmiş bir film,günümüzde çok daha başarılı filmler olması gerekirken testere ve benzeri abartılı ve vahşet dolu filmlerle doldu heryer.Vur kafasına balyozu ahada sana korku filmi
  • Vahşet içeren filmler ne zamandan beri gerilim filmi oldu?Kol bacak kopması bence korku da değil gerilim de değil ama illa ki bir kategoriye sokacaksak korku duygusuna daha çok yakın.
    Benim bildiğim,korku filmlerinde klasik olarak adam yüzünü yıkıyordur aynaya bakar oradan bir yüz belirir korkarsın,yeni uyanmıştır yatakta dönüyordur birden korkunç bir yüz çıkar vs.
    Gerilim ise , adam evine girmiştir evde biri olduğunu biliyordur ve evde yavaşça dolaşırken bizim yaşadığımız duygu gerilmedir.
    Örnek olarak paranormal activity gerilim filmidir bana göre.Çünkü film boyunca hiçbir korku unsuru yok sadece bir şeyler olacak,olabilir diye gerilme duygusu var.
    Ben bu şekilde biliyorum, yanlış mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 2 Haziran 2013; 13:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Vahşet içeren filmler ne zamandan beri gerilim filmi oldu?Kol bacak kopması bence korku da değil gerilim de değil ama illa ki bir kategoriye sokacaksak korku duygusuna daha çok yakın.
    Benim bildiğim,korku filmlerinde klasik olarak adam yüzünü yıkıyordur aynaya bakar oradan bir yüz belirir korkarsın,yeni uyanmıştır yatakta dönüyordur birden korkunç bir yüz çıkar vs.
    Gerilim ise , adam evine girmiştir evde biri olduğunu biliyordur ve evde yavaşça dolaşırken bizim yaşadığımız duygu gerilmedir.
    Örnek olarak paranormal activity gerilim filmidir bana göre.Çünkü film boyunca hiçbir korku unsuru yok sadece bir şeyler olacak,olabilir diye gerilme duygusu var.

Başarılı bir yorum ama gerilim kendisini korkuya bırakıyorsa film sonrası, korku filmi de sayabiliriz bir filmi. Misal paranormal'de bazı arkadaşlarım gece yatamamıştı. İzlerken gerilirsin, sonra korkarsın. Ama vahşet içeren bir film kesinlikle korku filmi değil tabii ki, katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Vahşet içeren filmler ne zamandan beri gerilim filmi oldu?Kol bacak kopması bence korku da değil gerilim de değil ama illa ki bir kategoriye sokacaksak korku duygusuna daha çok yakın.

Korku ile gerilim arasında ince bir çizgi var aslında. Tartışmak yersiz. Birazda kişisel görüşler ön plana çıkıyor. Birinin korktuğu diğerini güldürüyor. E birisi gülüyor diye o film komedi olmuyor tabii. Genel olarak Saw serisi gerilim iken hayalet temalı vb. filmler korkudur denebilir.

• Korkudan çok gerilim ve psikoloji türünde bir öneri.. Alejandro Amenábar'ın başyapıtı..

Tesis (1996)

http://www.imdb.com/title/tt0117883/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.